ruda.mama 26.09.12, 13:57 dostalam kilka zabawek pluszakowych-interaktywnych ,na baterie..jak to czyscic,wyprac sie nie da,ale dlugo lezaly gdzies wiec trzeba,bo mala zaraz do buzi brac bedzie,.,macie sposoby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka271 Re: mamy pomozcie-zabawki grajace-jak czyscic? 26.09.12, 14:24 W pralce nie, ale szczoteczką pod kranem się da... tylko tak ostrożnie z wodą... a potem do zamrażalnika na noc wybić drobnoustroje i gotowe (o tej zamrażarce to tylko się nasłuchałam, sama jeszcze niegdy tak nie robiłam) Odpowiedz Link
eps Re: mamy pomozcie-zabawki grajace-jak czyscic? 26.09.12, 18:53 ja szmatą tak na pół sucho -pół morko. do zamrażarki to raczej nie polecam bo mechanika może nawalić. Odpowiedz Link
ruda.mama Re: mamy pomozcie-zabawki grajace-jak czyscic? 28.09.12, 09:43 dzieki,mam nadzieje,ze starczy taka metoda Odpowiedz Link
3lina Re: mamy pomozcie-zabawki grajace-jak czyscic? 29.09.12, 14:33 www.babybow.pl/pomoc-137.html Odpowiedz Link
jolusia77 Preparaty Milton/Dettol 29.09.12, 20:44 Ja używam wilgotnych chusteczek bakterio- i wirusobójczych firm Milton lub Dettol (w zależności co mam akurat w domu).Są idealne do tego. Odpowiedz Link