Dodaj do ulubionych

numer 3 w drodze

19.10.13, 22:40
Witajcie dziewczyny!
Dziś testowałam i są dwie kreski! Druga jeszcze słaba, ale powtórzyłam test i jest!
Jestem przerażona!

Po cichu chciałam zajść w ciążę, mąż najwyraźniej się ucieszył, synowie (5 lat i 2,5) od dawna proszą o siostrzyczkę na święta, ale...

Od ponad 2 lat zmagam się z silnym nawrotem depresji (były hospitalizacje i próby samobójcze), jestem na silnych lekach, które zagrażają maleństwu (lekarz obiecał, że mi je zmieni natychmiast jak zrobię pozytywny test) i mam zespół stresu pourazowego.

Planowaliśmy z mężem czworo dzieci ale następne miało być wiosną 2015! A będzie na naszą 7 rocznicę ślubu... Co roku na rocznicę planujemy coś wyjątkowego no i proszę...

Byłam już w ciąży 4 razy - pierwsze i trzecie dziecko straciłam, boję się, że piątego też nie donoszę (prawem serii). Pocieszcie proszę!
Obserwuj wątek
    • sonix73 Re: numer 3 w drodze 20.10.13, 15:10
      serdecznie gratuluję! wszystkie Lilki jakie znam to twarde dziewczyny! bedzie dobrze!
    • kwietniowka2011 Re: numer 3 w drodze 20.10.13, 23:45
      gratulacje! trzymam kciuki! kiss
      • malinka_w_szkocji Re: numer 3 w drodze 21.10.13, 00:59
        kwietniówka2011!!! jak ja ci dawno nie widziałam!!! buzia uśmiechnęła mi się od ucha do ucha smile fajnie, że jesteś
    • bibba Re: numer 3 w drodze 21.10.13, 00:42

gratuluje i zycze spokojnej ciazy, pedz do lekarza po nowe leki i dbaj o siebie, jesli chorujesz od jakiegos czasu to sama wiesz, kiedy tracisz grunt pod nogami, nie dopusc do tego. sily!
    • malinka_w_szkocji dziękuję Wam 21.10.13, 00:59
      Będzie dobrze, musi być smile
    • magdak_1977 Re: numer 3 w drodze 21.10.13, 09:37
      Będzie dobrze, dasz radę!
      • kajka271 Re: numer 3 w drodze 22.10.13, 09:13
        Będzie dobrze! U mnie z piątej ciąży Piotruś... 2 poroniona, 3 odklejone łożysko, 4 i 5 szczęśliwe... nie ma reguły. Piotrulek super chłopak i tego ci zyczę. Najmłodszy 2,5roku, swietny wiek na kolejna ciążę wink
        Gratulacje i dbaj o siebie i maluszka!!!!
    • pa-trynka Re: numer 3 w drodze 22.10.13, 13:28
      gratulacje!! bądź dobrej myśli i wszystko się ułożysmile
    • duzarodzina.pl Re: numer 3 w drodze 08.11.13, 18:53
      Wszystko będzie dobrze! Dużo mam się często martwi. Ale zobaczysz, że będzie!
      Jesteś dzielna!

www.duzarodzina.pl/blogi-duzarodzina/95-czekac-czy-sie-zdecydowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka