01.01.15, 01:52
Witam wszystkie mamy. Od czterech miesięcy zgodnie z ustawą jestem rodziną wielodzietną smile Trzy córki na stanie: 8 lat, 6 lat i 4 m-ce i chcę jeszcze. Mąż na razie zdecydowanie przeciwny, ale chcę równolatka dla najmłodszej. Wiem, że da się namówić, w tej chwili "za świeżo" po porodzie i zamieszaniu z maluchem, a że córki kocha nad życie to na kolejną też mu przyjdzie ochota, bo na syna nie liczę smile
Szczęśliwego Nowego Roku
Obserwuj wątek
    • hanti Re: Witam :) 02.01.15, 07:33
      witamy serdecznie smile
      • mikusek_gonia Re: Witam :) 02.01.15, 13:50
        Przede wszystkim wielka szkoda, ze same córkisad(( Wolalabym 4 synów niż 1 córkę. Ogolnie malo tych facetów. Może przrwij ciązę po okresleniu plci zenskiej, bo bez sensu. Może wam sie dzieci zredukują i pojawi sie w koncu syn, ja bym nie ryzykowala, skoro mąz nie jest w stanie dać syna, to po co kolejne dizewczyny?? (smutna)
        • bibba Re: Witam :) 02.01.15, 19:22
          co za glupoty. autorka, w przeciwienstwie do ciebie, nie ma problemu z plcia swoich dzieci. nie ma rowniez "maz nie moze dac syna", powinnas wiedziec, ze statystycznie o chlopca duzo latwiej i wlasnie posiadanie corki - z medycznego punktu widzenia, jest wiekszym wyzwaniem.

idz trollowac gdzeis indziej.
    • bibba Re: Witam :) 02.01.15, 19:23
      witaj.
      • olga400 Re: Witam :) 02.01.15, 19:27
        Tutaj też plują jadem ?? Bleeeh

Witaj...
        • mikusek_gonia Re: Witam :) 02.01.15, 19:48
          bzdury, plemniki meskie sa slabsze, szybciej giną, trudniej im zaplodnic komorke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka