aa17 21.01.05, 21:09 chcę się z wami przywitac i przedstawić. Jestem mamą trójki dzieci, a teraz jeszcze w naszym życiu zagościła Mała Ania, którą chcemy wziąść do rodziny zastępczej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jol5.po Re: chcę sie przywitać 21.01.05, 21:37 Witaj) to razem 3+1 + 2 rodziców, bardzo ładna rodzinka) Odpowiedz Link
maruda13 Re: chcę sie przywitać 21.01.05, 22:53 witamy! ja sobie obiecuję że kiedyś zaadoptuję - tylko trzeba trochę zarobić ech Odpowiedz Link
nata76 Re: chcę sie przywitać 21.01.05, 23:21 jejku.....JA TEŻ CHCĘ ZAADOPTOWAC KIEDYS DZIECKO. Na razie na forum jestem "półgębkiem", bo dzieci tylko dwa,ale...mam nadzieje,że to nie konciec. Na razie po dyskusjach z mezulkiem plan jest taki: poczekamy kilka latek,aż dziewuchy podrosną,a Młodsza wyrosnie (mam nadzieję) z silnego AZS, zrobimy sobie trzecie(mąż ma nadzieję,że syn) i zaadoptujemy czwarte. A wspólnie mamy nadzieję,że wygramy jakąs kumulacje w totka. Oczywiscie, czego Wam tez zyczę!!!! aa17 ,bardzo chciałbym porozmawiac na priva,czy możesz podac mi swój adres mailowy????? pozdrawiam,nata Odpowiedz Link
aa17 Re:do groszka 22.01.05, 19:44 jestem ciekawa kim jesteś i jaki masz cel tak prowokując może piszesz pracę doktorską z prowokacji? Odpowiedz Link
eleanorrigby Re:do groszka 22.01.05, 19:51 Mysle,ze najlepiej bedzie ignorowac posty tej osoby.Bedzie pisac, poki bedziemy odpowiadac.Ja tez bylam ciekawa,dlaczego to robi,ale w sumie,co mnie to obchodzi.Przeciez ktos taki w niczym nam nie moze zaszkodzic, ani tym bardziej urazic.Najlepiej powiedziec sobie,ze to ktos chory i nie czytac.A jak bonifacek znajdzie chwile,to wytnie. Kasia Odpowiedz Link
aa17 Re:do groszka 22.01.05, 20:56 masz rację ja się nie przejmuję.A swoją drogą ludzie mają pomysły. Odpowiedz Link
jol5.po Re:do aa17 22.01.05, 22:08 niestety mamy tu takiego złośliwego trola, ostatnio charakteryzuje się nickami związanymi z jedzeniem (wczesniej: śledzie_w_oleju), jest bardzo złosliwy aa17 - nie traktuj jego wpisów osobiście, najlepiej w ogóle go nie traktuj przy napadzie złego humoru włącza sobie wielodzietnych i obdarza nas takimi kwiatkami zakładajmy, że to jakiś jego problem go do tego zmusza, jego problem jego sprawa - niech to nas nie dotyka Odpowiedz Link
romanska.3463 Re: chcę sie przywitać 24.01.05, 18:57 Witaj aa17, bardzo się cieszę , że dołączyłaś do nas. Tu naprawdę jest cieplutko jak w Słoneczku. Jak byś miała jakieś problemy z maluszkiem, któremu stworzyliście rodzinę zastępczą to służę pomocą. Ola (mama dwójki adoptowanych chłopaczków) Odpowiedz Link
aa17 Re: chcę sie przywitać 24.01.05, 21:16 dzięki Olu. WQiesz to jest wszystko w fazie planów ale pokochaliśmy ta mała tak, że nie wyobrazamy już sobie zycia bez niej. Odpowiedz Link