madzi1983 17.11.06, 13:19 Szukam mam- neonek, otwartych na życie. Wymieniajmy się doświadczeniami. Zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elajanik1 Re: MAMY- NEONKI łączcie się (NEOKATECHUMENAT) 19.11.06, 14:47 MAM 35 LAT, TO ZARóWNO DUżO I MAłO , DLA MNIE OSOBIśCIE TAK W SAM RAZ.MAMY PIęCIORO DZIECI, A W NEO JESTEśMY OD PIęCIU LAT. Odpowiedz Link
elajanik1 Re: MAMY- NEONKI łączcie się (NEOKATECHUMENAT) 19.11.06, 15:11 TO ZNOWU JA.ZASTANAWIAM SIę WłAśNIE SKąD POMYSł NA TAKą STRONę? CZY RACZEJ TYTUł?NIE CZUJę SIę INACZEJ TYLKO DLATEGO żE JESTEM W NEO.CZUJę SIę WYJąTKOWO DLATEGO żE MAM JAK NA DZISIEJSZE CZASY NORMALNą RODZINę, KOCHAJąCEGO MężA I CHYBA NORMALNE DZIECI.NIE CZUJę POTRZEBY "łąCZENIA SIę" Z MAMAMI AKURAT Z DROGI.CHęTNIE POROZMAWIAM Z KAżDą MAMą I żONą KTóRA BęDZIE CHCIAłA. Odpowiedz Link
madzi1983 Re: MAMY- NEONKI łączcie się (NEOKATECHUMENAT) 19.11.06, 19:54 A ja czuję taką potrzebę. Wydaje mi się ,że "drogowcy" inaczej patrzą na pojęcie wielodzietności, na otwarcie na życie, niż dzisiejszy świat. Poza tym chciałabym nawiązać kontakt z kimś kto jest na drodze i myśli podobnie do mnie Odpowiedz Link
barbegazi Re: MAMY- NEONKI łączcie się (NEOKATECHUMENAT) 21.11.06, 01:32 Wiesz był tu wątek na temat mam z neo - poznałyśmy sie i chyba wystarczy juz na ten temat. Po co tworzyć podgrupy i podziały? Czy swoje posty będziesz kierować tylko do mam z neokatechumenatu? Może po prostu załóż nowe forum dla mam z neo... Odpowiedz Link
barbegazi Re: neonki to takie ryby 21.11.06, 13:55 domagda napisała: > mój tata ma w akwarium My też mieliśmy - ale zdechły nam na ospe)) Serio! Odpowiedz Link
barbegazi Re: neonki to takie ryby 21.11.06, 14:39 Nie wiem co to za odmiana ospy. Od nas się nie zaraziły bynajmniej. Mój mąż zdiagnozował je po konsultacji z panem z "małego zoo".Ale na prawde ryby choruja na swoją ospę. neonki to były fajne ryby. Jak nam tak przetrzebiło to został tylko glonojad. Teraz mamy gurami. Ale wolałam neonki... Ale nam się ciekawy wątek stworzył, nieprawdaż? )) Odpowiedz Link
elajanik2 Re: MAMY- NEONKI łączcie się (NEOKATECHUMENAT) 24.11.06, 17:41 pokój z wami . No cóż "drogowcem" też się jakoś nie czuję.Jeśli faktycznie jest tak że będąc na drodze patrzymy inaczej na wielodzietnośc, {sama mam pięcioro dzieci}, to tym bardziej nie jednoczmy sie w jakieś klany tajemne, tylko otwarcie mówmy o tym, jaką cudną rzeczą jest mieć gromadę dzieci i nade wszystko to, że nie byłoby to możliwe bez wyraźnej ingerencji i pomocy Pana Boga.Oto cała prawda na ten temat.Jest świetne forum w tym portalu ;mamy neokatechumenalne; wejdż i poczytaj.pozdrawiam cie. Odpowiedz Link