sampleee 28.01.07, 16:19 doswiadczylyscie duzego przeskoku, po urodzeniu 2 dziecka, bylo trudniej, mozna to porownac do stajnu nie posiadania dziecka, a urodzenia pierwszego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bsl Re: moze smieszne-pytanie 28.01.07, 17:30 nie wiem czy Ci pomogę bo różnica między pierwszym a drugim dzieckiem to w moim przypadku 11 miesięcy , dopiero między dziewczynami a Mikolajem 7 i 8 lat różnicy jednak nie porównywałabym pojawienia sie kolejnego dziecka do oczekiwania i wychowywania pierwszego ( w sensie radzenia sobie i zorganizowania opieki nad 2 ,3 itd dzieci Odpowiedz Link
sampleee Re: moze smieszne-pytanie 28.01.07, 22:07 chyba przy drugim nie spada drastycznie jakosc uslug wzgledem dzieci!? i czy po drugim nie mozna jeszcze czasami udawac,'ze sie nie ma dzieci' Odpowiedz Link
michalinka75 Re: moze smieszne-pytanie 29.01.07, 22:33 sampleee napisał: > chyba przy drugim nie spada drastycznie jakosc uslug wzgledem dzieci!? > i czy po drugim nie mozna jeszcze czasami udawac,'ze sie nie ma dzieci' "Jakość usług" względem dzieci rośnie wprost proporcjonalnie do ich ilości, nabieram wprawy , wręcz osiągam "mistrzostwo w zawodzie". Nawet, jak miałam jedno dziecko to nigdy nie udawałam że go nie mam, to by znaczyło, że nie żyję tak jak chciałam i chcę coś zmieniać, a ja żyję pełnią życia i nareszcie, mając przy sobie moje dzieci nie muszę nikogo i niczego udawać. Odpowiedz Link