nata76 25.01.08, 09:43 termin na 20,wiec może już rozdwojona jest????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyris Re: czy sumatra1 urodziła???? 25.01.08, 09:57 tak, urodziła już Helenkę nic więcej niestety nie wiem Odpowiedz Link
nata76 Re:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 25.01.08, 10:07 Witamy kolejnego forumowego dzieciaka!!!!POzdrowienia dla sumatry i buziaczkidla helenki.Czekamy na relacje z porodu!!!!!!!!! Hyris dzieki za info. Odpowiedz Link
mamaanieli Re:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 25.01.08, 10:57 serdeczne gratulacje czekamy na relacje czyli że konkurs styczniowy wygrała Sumatra)) Odpowiedz Link
magduniar3 Re:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 25.01.08, 15:57 Ogromne gratulacje. Zdrówka dla maleńkiej Helenki. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: czy sumatra1 urodziła???? 28.01.08, 13:25 Jejku jejku! nie zauważyłam, że taki miły watek sie pojawił... Urodziłam 23.01 w urodziny moje i mojej siostry Helenka ważyła 3690 i miała 53 cm. Cała zabawa trwała 3 godziny. Trochę było ciężko. Z cała pewnością nie był to najlżejszy poród. Może dlatego, że wywoływany i taki szybki (mała miała za mało wód). Miałam chwilę załamania w czasie parcia. chciałam ich wszystkich błagać ale nie miałam pomysłu o co, bo coś mi majaczyło że na znieczulenie i cesarkę juz za późno No naszczęście to już za nami. Od soboty jesteśmy w domku i próbuję ogarnąć całe zamieszanie. Chłopcy się cieszą. Bardzo. I generalnie jest super Dziekuję za gratulacje. Jestem wruszona Odpowiedz Link