asia889 09.01.09, 10:17 Zrobiło się urodzinowo . Marzycie o jakiś prezentach, wspominacie jakieś jako najlepsze? Mnie zwykle cieszyły drobiazgi ale dane z sercem, np magnesik na lodówkę z napisem "Kocham Cię". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegielek Re: najlepsze prezenty 09.01.09, 16:27 na 18-tke dostalam od znajomych wielka ksiege piw swiata. a ostatnio pod choinke... samochod. prawdziwy co jeszcze? na 5 rocznice slubu urodzilam naszego synka. maz tez ma wtedy imieniny, wiec prezent byl na dwie imprezy Odpowiedz Link
asia889 Re: najlepsze prezenty 09.01.09, 16:41 > a ostatnio pod choinke... samochod. prawdziwy No no, szczęka mi opadła . Super prezent! Odpowiedz Link
sumatra.1 Re: najlepsze prezenty 09.01.09, 21:42 Wow! musiałaś być niezwykle grzeczna ja dostałam na drugie urodziny siostrę, na 29. - córkę i to chyba najfajniejsze prezenty Szczególnie siostra bo nie musiałam jej sobie urodzić Poza tym w 7. klasie dostałam od mamy czarny zamszowy plecak. Był śliczny, prześliczny i dorosły. Zupełnie inny niz miały wszystkie dziewczyny! ale się cieszyłam. Super też wspominam prezenty kupowane z siostrą. Zawsze coś sobie upatrzyłyśmy, najczęściej do ubrania (najbardziej zapadł m iw pamięć zestaw: majtki + koszulka)i w dniu urodzin szłyśmy uroczyście dokonać zakupu. Ja jej a ona mi, dwa takie same zestawy, tylko różne wersje kolorystyczne. Fajne to było. Były tez skarpety, rękawiczki i inne Teraz już tak nie robimy, bo nie bywamy razem w sklepie i nie mamy nic upatrzonego a poza tym rzadziej się widujemy... Odpowiedz Link