alex113 01.04.04, 06:22 dziewczyny z 30+ wlasnie uruchomily www.pinezka.pl swietny material do poczytania. Goraco polecam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Pinezka 01.04.04, 09:57 A jak sie robi taki aktywny link??? Ja tez chce na czerwono ale nie umiem. Naucz prosze...Dzieki Odpowiedz Link
aalex_b Re: Pinezka 01.04.04, 10:52 asia.sthm napisała: > A jak sie robi taki aktywny link??? Ja tez chce na czerwono ale nie umiem. > Naucz prosze...Dzieki Korzystam, ze tutaj zerknelam, to ci powiem jak ja to robie: po prostu wchodzisz na strone, ktora chcesz sie z nami podzielic )), klikasz prawym na adres z okienka - "copier" (hehehehe ... jak to tam po twojemu? a moze po prostu "kopiuj" i wklejasz to do wiadomosci, ktora przeslesz na forum. czasem link sie przetnie - gdy za dlugi - to nie dziala - ale poza tym: to zawsze wyswieli sie na czerwono po wyslaniu - tzn., ze jest aktywny. Tak samo mozesz przesylac linki znajomym mailem. Hehehehehe ... jak juz bedziesz szalala z tymi linkami - to o nas nie zapomnij ... cos nam czasem fajnego pokaz ))) Co do tematu: hehehehehe ... fajny ten tekst na prawo od tytulu, na stronie startowej ... chyba warto pomyszkowac co tam pisza Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pinezka 01.04.04, 23:58 Dzieki i wlasnie probuje. Nie wiem czy juz znacie,ale dla mnie to nowa strona.Dziennik i felietony cudowne, wiec i wam polecam. Ciekawe, czy mi wyjdzie na czerwono ))) www.krystynajanda.net/?selected=1000&action=changeView Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Strona o Krystynie Janda 02.04.04, 16:33 Fajny link, a Janda niezle sie trzyma. Niedawno ogladalam "czlowieka z marmuru",lecial u nas na jakims zapomnianym kanale, on miala tam glowna role, musze stwierdzic ze to energiczna kobieta. Czasami wypozycze sobie jakis wspolczesny film polski z Netflix i niektorych to ciezko rozpoznac (np. Anne Dymna), ale Janda wyglada praktycznie tak samo. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Pinezka 01.04.04, 20:00 bardzo fajna strona i zrobiona z humorkiem ) Podobaja mi sie te "prawdziwe" cytaty, szczegolnie ten JFK, no i posla krzyzackiego ) Dalam sobie na "ulubione" bo musze wrocic zeby tam wszystko przeczytac. Naprawde pomyslowe. Odpowiedz Link