kamilalycklig.se 20.04.04, 21:33 Jak zobaczylam te zdjecia ...... bark mi slow www.onlyinternet.net/bmeyer/drunkdriving.htm szok ..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolewna.sniezka Re: Szok ... 21.04.04, 00:14 straszne...najgorsze jest to ze wiele z tych mlodych ludzi nawet nie mysli o zapinaniu pasa bezpieczenstwa, no bo to jest takie nie 'cool' , co powoduje czesto gorsze obrazenia. No ale ciekawe jaka kara spotkala tego pijanego co ja stuknal? Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: Szok ... 29.07.04, 00:55 Popłakałam sie...i nie umiem tego powstrzymac... Nigdy nie wsiadlam po wypiciu kieliszka wina i nigdy nie wsiade!!! Biedna dziewczyna!!!((((((((( Ide sia za nia pomodlic... Odpowiedz Link
monie_pl Re: Szok ... 29.07.04, 06:18 mysle, ze te zdjecia za jej zgoda powinny byc udostepniane do regularnych kampanii i ten sprawca powinine mowic glosno z jaka wina zyje i zyc bedzie. zdjecia sa szokujace, ale juz je widzialam i juz tak na mnie nie dzialaja, wiec moze powyzszy pomysl na dluzsza mete nie bylby taki dobry... sama nie wiem... nie dawno o malo co nie zgniotloby nas SUV na parkingu... po prostu nie spojrzala paniusia (bez seksizmu, ale inaczej sie nie da) czy czasem cos nie stoi za nia.....moja glowa byla na wysokosci zderzaka jej samochodu. nie wiem co moglay zmienic glupkow, moze znada gen glupoty i bezmyslnosci monia Odpowiedz Link
maedel Re: Szok ... 29.07.04, 09:05 Dziewczyny, domyślam się, że to link do drastycznych zdjęć. Jestem bardzo wrażliwa na takie autentyczne zdjęcia, więc daruję sobie ich oglądanie... Mogłybyście opisać o co chodzi? Wypadek? Pijany kierowca? Jest tam artykuł? Pozdrawiam i mam nadzieję, że zrozumiecie, dlaczego nie zajrzę na tamtą stronę... Odpowiedz Link
greentea2 Re: Szok ... 29.07.04, 10:25 W UK jest mala dziewczynka, kktora wyglada tak samo po pozaze domu. Jako pierwsza osoba na swiecie przezyla poparzennie ciala w 90%. Niedawno otrzymala nagrode za odwage. Nie pamietam nazwy. Najbardziej szokujace jest to, ze ona zyje z tym bardzo normalnie. Jest radosna, otwarta, szczesliwa. Naprawde podziwiam. Opiekuje sie nia ojciec, matka po tym wypadku ich zostawila. Byla bardzo zadowolona z nagrody. A ja siedzialam i beczalam przez caly program. Odpowiedz Link
asica74 Re: Szok ... 29.07.04, 10:35 greentea, ja tez widzialam. Ona ma na imie Terry. Ryczlam rowniez, bo po prostu nie wyobrazam sobie takiego rozmiaru nieszczescia. Ale z kolei dla mnie ten program byl niesamowity pod wzgledem jej ojca. Niby taki zwykly Angol, jakich wielu na ulicy, ale czlowiek ma takie serce ze... po porostu mnie zatkalo. Maendel: to sa zdjecia dziewczyny, ktora w zostala uwieziona w plonacym samochodzie wypadek ten spowodowal jej kolega po wypiciu kilku piw. Na poczatku widzisz ja przed wypadkiem, sliczna i usmiechnieta, a po wypadku... cos... monstrum mozna napisac, zmnieksztalacona skora, kiluty zamiast rak. Potzrebuje ciaglej opieki. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Szok ... 29.07.04, 10:48 W okolicy mojego miasta byl wypadek ostatnio, wszyscy zgineli, czworka mlodych facetow, wsrod nich moj znajomy, ktory prowadzil. Wszyscy oczywiscie pijani. Nie wiem jak mozna byc tak glupim. Odpowiedz Link
maedel Re: Szok ... 05.08.04, 11:04 Asica, dzięki za opis. (((( Podziwiam ludzi, którzy znajdują w sobie siłę do życia po takiej tragedii... P.S. A przekręcenie nicka, hm... ))) Myślę, że już się nie pomylisz (no bo ile można) Pozdrawiam! Maedel Odpowiedz Link
frankie36 Re: Szok ... 05.08.04, 23:13 Widzialam spotkanie z ta dziewczyna u Oprah,spotkala sie z matka chlopaka ,ktory spowodowal wypadek,o ile pamietam spotkala sie z nim tez.Dziewczyna niesamowita,wspanialy czlowiek,ani krzty nienawisci,zgorzknienia,zalu nad soba.Ja naprawde nie wiem jak ona to robi,to juz sa wyzsze sfery pieknosci czlowieka. Odpowiedz Link