20.04.04, 21:33
Jak zobaczylam te zdjecia ...... bark mi slow

www.onlyinternet.net/bmeyer/drunkdriving.htm
szok .....
Obserwuj wątek
    • kendo Re: Szok ... 21.04.04, 00:08
      SZOK,SZOK!!!!!!!!!!!!!
      • krolewna.sniezka Re: Szok ... 21.04.04, 00:14
        straszne...najgorsze jest to ze wiele z tych mlodych ludzi nawet nie mysli o
        zapinaniu pasa bezpieczenstwa, no bo to jest takie nie 'cool' , co powoduje
        czesto gorsze obrazenia. No ale ciekawe jaka kara spotkala tego pijanego co ja
        stuknal?
        • _waterfall_ Re: Szok ... 29.07.04, 00:55
          Popłakałam sie...i nie umiem tego powstrzymac...
          Nigdy nie wsiadlam po wypiciu kieliszka wina i nigdy nie wsiade!!!
          Biedna dziewczyna!!!sad(((((((((
          Ide sia za nia pomodlic...
    • monie_pl Re: Szok ... 29.07.04, 06:18
      mysle, ze te zdjecia za jej zgoda powinny byc udostepniane do regularnych
      kampanii i ten sprawca powinine mowic glosno z jaka wina zyje i zyc bedzie.

zdjecia sa szokujace, ale juz je widzialam i juz tak na mnie nie dzialaja, wiec
      moze powyzszy pomysl na dluzsza mete nie bylby taki dobry...

sama nie wiem... nie dawno o malo co nie zgniotloby nas SUV na parkingu... po
      prostu nie spojrzala paniusia (bez seksizmu, ale inaczej sie nie da) czy czasem
      cos nie stoi za nia.....moja glowa byla na wysokosci zderzaka jej samochodu.

nie wiem co moglay zmienic glupkow, moze znada gen glupoty i bezmyslnosci
      monia
    • maedel Re: Szok ... 29.07.04, 09:05
      Dziewczyny, domyślam się, że to link do drastycznych zdjęć.sad
      Jestem bardzo wrażliwa na takie autentyczne zdjęcia, więc daruję sobie ich
      oglądanie...
      Mogłybyście opisać o co chodzi? Wypadek? Pijany kierowca? Jest tam artykuł?
      Pozdrawiam i mam nadzieję, że zrozumiecie, dlaczego nie zajrzę na tamtą
      stronę...

• greentea2 Re: Szok ... 29.07.04, 10:25
      W UK jest mala dziewczynka, kktora wyglada tak samo po pozaze domu. Jako
      pierwsza osoba na swiecie przezyla poparzennie ciala w 90%.
      Niedawno otrzymala nagrode za odwage. Nie pamietam nazwy. Najbardziej szokujace
      jest to, ze ona zyje z tym bardzo normalnie. Jest radosna, otwarta, szczesliwa.
      Naprawde podziwiam. Opiekuje sie nia ojciec, matka po tym wypadku ich zostawila.
      Byla bardzo zadowolona z nagrody. A ja siedzialam i beczalam przez caly program.
      • asica74 Re: Szok ... 29.07.04, 10:35
        greentea, ja tez widzialam. Ona ma na imie Terry. Ryczlam rowniez, bo po prostu
        nie wyobrazam sobie takiego rozmiaru nieszczescia. Ale z kolei dla mnie ten
        program byl niesamowity pod wzgledem jej ojca. Niby taki zwykly Angol, jakich
        wielu na ulicy, ale czlowiek ma takie serce ze... po porostu mnie zatkalo.

Maendel: to sa zdjecia dziewczyny, ktora w zostala uwieziona w plonacym
        samochodzie wypadek ten spowodowal jej kolega po wypiciu kilku piw. Na poczatku
        widzisz ja przed wypadkiem, sliczna i usmiechnieta, a po wypadku... cos...
        monstrum mozna napisac, zmnieksztalacona skora, kiluty zamiast rak. Potzrebuje
        ciaglej opieki.
        • asica74 Re: Szok ... 29.07.04, 10:36
          maedel! znow przekrecilam twoj nick, sorry smile))))
          • greentea2 Re: Szok ... 29.07.04, 10:48

W okolicy mojego miasta byl wypadek ostatnio, wszyscy zgineli, czworka mlodych
            facetow, wsrod nich moj znajomy, ktory prowadzil. Wszyscy oczywiscie pijani.
            Nie wiem jak mozna byc tak glupim.
          • maedel Re: Szok ... 05.08.04, 11:04
            Asica, dzięki za opis. sad((((
            Podziwiam ludzi, którzy znajdują w sobie siłę do życia po takiej tragedii...

P.S. A przekręcenie nicka, hm... wink))) Myślę, że już się nie pomylisz (no bo
            ile można) smile Pozdrawiam!
            Maedel
    • frankie36 Re: Szok ... 05.08.04, 23:13
      Widzialam spotkanie z ta dziewczyna u Oprah,spotkala sie z matka
      chlopaka ,ktory spowodowal wypadek,o ile pamietam spotkala sie z nim
      tez.Dziewczyna niesamowita,wspanialy czlowiek,ani krzty
      nienawisci,zgorzknienia,zalu nad soba.Ja naprawde nie wiem jak ona to robi,to
      juz sa wyzsze sfery pieknosci czlowieka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka