Dodaj do ulubionych

Eurocup 2004 ogladacie??

13.06.04, 22:49
przyznaje sie ze jestem zapalonym kibicem pilki noznej, ale niestety bez
mozliwosci ogladania, bo tv tutaj platna czy nieplatna, nic nie pokazuje z
europy!!!! sad jeszcze dwa lata mnie dziela do world cup, ale w miedzyczasie
rozgrywaja sie mecze, czy ktos je z was oglada? jezeli tak, to jakie
wrazenia??
Obserwuj wątek
    • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 13.06.04, 23:20
      donosze wszem i wobec, z anglia przegrala 2:1 z Francja w okrutnie sromotny
      sposob! mieszkam nprzeciwko pubu, wiec po pierwszym golu zapanowala wszelaka
      radosc etc... a tu nagle pod konec meczu (90min?) Francuzi wyrownali, a jakby
      tego bylo malo, to mieli karnego... no i Zidane im dokopal... a teraz wszyscy
      cichutko rozchodza sie do domu...
      Agnieszka, a twoj Holender co zrobi we wtorek? przeciez graja z Niemcami?
      Ja nie przepadam za pilka, ale world cup na pewno nie przepuszcze!
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 16:13
        asica, moj M. we wtorek bedzie tylko wynik sprawdzal w internecie, on jest
        bardzo zawiedziony bo holendrow nawet nie bylo na world cup dwa lata temu, wiec
        kibicowal belgom, potem anglikom, no a i tak brazylia wygrala. znalezlismy na
        payperview, ze mozna zamowic gry, $20 od jednej. moze jak dojdzie do polfinalu
        i NL jeszcze bedzie, to zamowimy sobie te mecze, mam nadzieje ze nie beda one w
        srodku tygodnia, bo lubie przezywac moje emocje na "zywo".
    • maedel Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 13.06.04, 23:25
      Oglądam, bardzo lubię. smile))))))
    • izabelski Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 02:59
      Oczywiscie - cala rodzina smile - tlumaczac przy tym maluchom reguly gry i
      ociarajac lzy po porazce Anglii sad
    • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 06:56
      W KAnadzie wszystkie mecze na TSN ku uciesze mojego goscia z Holandii,ktory
      przywiozl dzieciom w prezencie pomaranczowe szaliki z napisem Hup
      Hollan.Polski nie ma , Kanada nie gra to kibicujemy Holendrom,w oknie
      wywieszone pomaranczowe flagi.GO HOLLAND GO!!!!
    • jagienka.harrison Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 13:48
      My też oglądamy, mąż się nie rusza sprzed telewizora (wczoraj to w ogóle był w
      tv krykiet+Formuła1+2 mecze i nie wiedzieliśmy co oglądać)chociaż po
      wczorajszej porażce to wolę się do niego nie odzywaćwink
      U mnie w rodzinie to tylko pies nie ogląda sportuwink
      • kendo Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 18:13
        jestem przymusowym sluchaczem z zasciany,
        slubne przyklejone "w obrazek"
        ale jak za glosno kibicuje to przysiadam
        zapowiada sie wtedy dobra rozrywka(czyt.dobry mecz)

milego dnia/wieczoru.
        • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 14.06.04, 18:31
          wiesz kendo, mimo ze moje slubne jest tez zainteresowane, to nie jest az takim
          fanatykiem jak ja. gdy przychodzi czas na world cup (ale tylko world cup), co
          sie dzieje z moim rozkladem dnia, jest scisle uzaleznione od godziny w ktorej
          mecze sie rozgrywaja. dwa lata temu gdy mecze byly w korei/japonii, u nas na
          zywo transmisja byla chyba o 3 w nocy i potem nastepny mecz o 5 w nocy. -
          budzik mialam nastawiony!!!
    • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 21:03
      krolewna ogladasz holandia niemcy?
    • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 21:19
      asica, no i teraz mi znowu o tym przypomnialas smile nie ogladam i zal mi
      strasznie, a jak im idzie??? (byle tylko nie zapeszyc wink
      • jagienka.harrison Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 21:40
        Do przerwy Niemcy wygrywają 1:0 ale Holendrzy cisną...
        • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 21:44
          ohhh...nie....a to sie M zmartwi...oni nigdy jakos w siebie tak naprawde to nie
          wierza, chyba kupie butelke wina do kolacji na poprawienie humoru, ale moze
          wynik sie poprawi :-0
          • crack72 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 22:57
            Ja nie polonia, ale kobieta, wynik się poprawił 1:1 Holandia-Niemcy
            • brookie Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 23:04
              Kibicowalam Holandii. Szkoda, ze dopiero po zdobytej bramce zaczeli sie ruszac.
              • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 15.06.04, 23:14
                Chociaz cale trybuny na pomaranczowo mieli...
                • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 16.06.04, 00:46
                  juz wiem... Misu nieco zawiedziony, ale cos. Stwierdzil,ze moglo byc lepiej.
                  Ale ale! zwrocil mi uwage na bardzo irytujacy zwyczaj holendeskich kibicow:
                  mianowicie, podczas gdy wiekszosc nacji ciepliwie slucha hymnu przeciwnikow,
                  pomaranczowi pogwizduja, zagluszajac tym samym caly respekt dla drugiej
                  druzyny... niby nic, ale...
                  ech ide spac dobranoc!
                  • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 16.06.04, 15:43
                    wiesz asica, zauwazylam ze z kibicow najglosniesi to sa wlasnie holendrzy _i_
                    anglicy. co do tego hymnu to nie zwrocilam uwagi, ale co do kibicowania, to
                    wlasnie najbardziej pamietam mecze anglii z world cup, bo kibice sa albo z
                    bebnami, albo przynosza traby, poprzebierani sa, wymalowani. to samo holendrzy,
                    wlaczajac mojego, ten pomaranczowy patriotyzm widac na kilometry. moj holender
                    zreszta lubi sobie sprawic podkoszulki i inne akcesoria w tym kolorze i tak
                    sobie paraduje po ulicy, niekoniecznie z okazji meczow smile). ostatnio przy
                    kupnie swojego samochodu rozwazal pomaranczowy kolor!!!! (ale tylko przez
                    chwilke wink)
                    • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 16.06.04, 18:43
                      bohu pomiluj!pomaranczowy samochod? Ja rozumiem, rozowy na przyklad, ale
                      pomarancz... ludje trimajtie mnie!
                      zgadzam sie co do kibicow angielskich. Obecnie na topie sa ich rozroby w
                      Portugalii... tlumacza, ze niby za duzo wypili i policja sie "czepila". A to
                      przeciz ewidentne, ze to sa gangi!
    • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 18:30
      Bulgaria- Dania narazie 0-0, ale najdziwniejsze boisko jakie widzialam.Maja
      tylko trybuny po dlugich stronach, za jedna bramka pionowa skala, za druga
      pagorek z brzozka chyba i jakims stelazam.Ciekawe jak tam echo gra?smile)
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 18:37
        cos obilo mi sie po uszach, ze bulgaria zle gra. ja jestem za dania, ciekawe
        czy tomasson gra, on mi tak przypomina mojego kolege ze nie moge sie
        powstrzymac ale trzymac za nich kciuki.
        • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 18:45
          Bulgaria napiera od 2 minut.Mieli najwieksze szanse na gola w ciagu tej
          pierwszej polowy.43 minuta twoj Tomasson robi gola!!!! .
          • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 18:55
            ahhh jak wspaniale!!! tak, to moj osobisty ulubieniec, dobrze go pamietam z
            world cup, tyle ze wtedy przegrali z anglia, no ale widzialam juz wtedy duzy
            potencjal w nim smile)
            • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 18:59
              Ty to masz nosa, prosze pani.Ide ogladac druga polowe,bede ci z doskoku
              raporty przesylac.A ty teraz pracujesz?
              • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 19:02
                tak, niestety w pracy..wczoraj mialam wolne i dzisiaj w pracy len ze mna siedzi
                na krzesle, jakos nie moge sie otrzasnac z blogiego lenistwa...w/g mnie
                bulgaria _musi_ przegrac, bede zaskoczona jak okaze sie inaczej smile
                • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 19:27
                  59 minuta .Nic sie nie dzieje ,bawia sie troche.
                  • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 19:29
                    moga sie bawic, aby tylko winik utrzymac, a twoja druzyna kiedy daje popis? no
                    i z kim??
                    • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 19:39
                      Walnelam sie o 10 min to mialo byc 69 .Nadal nic sie nie dzieje .My zaczynamy
                      20,45 z Italia ,ponoc bez Tottie´go co lubi pluc i wyplul sie z trzech meczy.
                      • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 19:53
                        2-0 dla Danii, w 92 minucie walnal Grönkjaer gola. To moj faworyt.Umarla mu
                        mama i misnal pierwszy mecz Danii , teraz dolaczyl i prosze...
                        Ty, pani sniezko, chodzmy gdzies uczcic naszego nosa smile))
                        • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 20:07
                          wspaniale!!!! smile))) no to asia pijemy winko, powinnysmy sobie zalozyc nasza
                          wirtualna knajpke na kobiecej polonii, nad nazwa trzeba by sie zastanowic, bo
                          napoje alkoholowe bedziemy tam podawac. no mam nadzieje z szwecja pokaze co
                          moze z italiancami, chociaz pewnie im w tej portugalii goraco bedzie grac.
                          • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 20:26
                            W Portugalii o dziwo zakladaja dzis swetry i bardzo dobrze smile)))
                            Ja mam trzech chlopow w domu, to trzymajcie za Szwecja wszystkie,nawet te co
                            nie lubia pilki.
                            Nazwa kobiecopolonijnej alkoholowowirtualnej knajpysmile))????
                            Moze @Ponczoszanka@ od mojej faworytki Fizi i od zwyklej damskiej ponczochy??
                            Ide po to winko....Na zdrowie Sniezko i wszystkie kibicki.!!!!
    • liloom nigdy!:) 18.06.04, 19:55
      agneiszko podziwiam - pilka nozna i boks to 2 sporty co do ktorych nawet duzo
      gotowka mnie nie przekonasmile)))))))
      • krolewna.sniezka Re: nigdy!:) 18.06.04, 20:11
        ehh tam, boks to tez nie dla mnie..ale pilka nozna to nie mordobicie, no chyba
        ze nerwy ich tam poniosa wink)
        aha, ogladalam raz u kogos walke goloty z kims tam..niedobrze mi sie robilo po
        drugiej rundzie, wiec wymowilam sie bolem glowy i pognalam do domu smile)
        • liloom a o tym slyszalyscie 18.06.04, 20:54
          Nie dlatego wrzucilam pilke razem z boksem do jednego kosza ze
          mordobiciesmile))))) tylko tak samo mnie nie interesuje.
          Kiedys uslyszalam opinie "22 facetow lata za jedna pilka po boisku" - na
          wlasnie - nie potrafi mnie to "podniecic"smile))))))) Hokej moglabym obejrzec,
          nawet rugby, albo futbol amerykanski ( z ciekawosci!) , ale pilke nozna?
          fuuuuuuusmile))))
          Widzialam niedawno na bbc (chyba) fajny program skad sie wziely gry zespolowe
          dla panow. Wiecie co mowiono? Ze wiekszosc gier zespolowych powstala w dobrych
          szkolach (typu Oxford) w celu rozladowania agresji u mlodych samcow wink , byly
          to proby kontroli ich nadmiaru energii, bardzo byl to ciekawy program (!)
          W GB istnieja podobno rozne warianty gier zespolowych, niektore z naszego
          kobiecego punktu widzenia calkiem zwariowane - np. do pola operacyjnego
          nalezy ... MUR, co implikuje liczne zlamania, rozbicia, lanie sie krwi, albo
          10-20 facetow lezy na sobie lub po prostu pchaja sie na siebiewink itp. itd.
          Moze macie chlopakow, mezow synow po takich szkolach, zapytajcie i napiszcie.
          • asia.sthm Re: a o tym slyszalyscie 18.06.04, 21:43
            Ja wole, zeby ich bylo widac w calosci,w hokeju niestety..,no najwyzej brak
            zebow wink))
            Zgadzam sie w pelni z tym wyladowaniem nadmiaru energii.Kiedys wojowali,
            polowali na pozywienie, teraz maja SPORT.
            Box tez czasem ogladam: zamykam oczy i ogladam jak japonskie filmy wink)
          • izabelski Re: a o tym slyszalyscie 18.06.04, 22:16
            Ech, o humorze i kulturze rodzaju meskiego w UK to juz na pewno napisano tomy.
            Jak pewnie wiecie szkoly niekoedukacyjne w kwitna i to wlasnie one produkuja
            najlepszych absolwentow - zarowno meski i zenskie, po prostu uwaza sie,ze
            nastolatki ni rozpraszaja sie jasli nie ma przeciwnej plci w najblizszej
            okolic. Cena za to jesb bullying, pedofilstwo i te wczesniej wspominane gry,
            ktore pomagaja pozbyc sie frustracjii seksualnej...

• asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 22:28
      italia sweden 1:1!
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 22:33
        to juz sie ten mecz odbyl? ale to szybko oni cos dzisiaj graja smile
        wynik nie az tak najfajnieszy dla asi chlopcow, ale przynajmniej nie przegrali.
        italiance sa przewaznie dobrzy, chyba ze im sie znacznie pogorszylo.
        • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 22:39
          Nasz imigrant nr 1 Zlatan Ibrachimowicz wyrownal na szczescie. Z podskoku tylem
          pieta czyli obcasem wlozyl gola .Klaskalam nawet przy powtorkach.Teraz lapie
          oddech.Ufff o malo sie nie udusilam smile))))))))))))))
          • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 23:01
            bramka byla swietna! nawet taki laik jak ja sie przejal!
            asia,gora twoi?
            • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 23:15
              Dzieki ci kochana,nam ten remis wystarcza narazie.W domu nawet swiateczna
              atmosfera - szwedzkie gruntowe truskawki z bita smietana (M recznie ubijal) +
              czerwone wino dla kontrastu i zupelnie glupio, ale swietujemy smile))
              Ps wyslalam ci @
              • izabelski Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 23:24
                a jak sie w Szwecjii ubija smietane - pytanie troche dziwne ale pamietam z
                mojego pobytu w Danii, ze byla smietana w takich niskich kartonikach, ktora syn
                gospodarza ubijal potrzasajac tymze smile
                • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 23:39
                  Ubija sie elektrycznym mikserem,tym razem M sie poswiecil i ubijal reczna
                  ubijaczka, zeby chyba odreagowac nadmiar energii i radosci.
                  Takich w kartoniku nie widzialam i wielka szkoda, na dwie rece, dobra muzyka
                  i ..gotowe.wink)))
                  • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 18.06.04, 23:47
                    a nie macie takiej w metalowych opakowaniach z plastikowa glowka co sie naciska
                    i ona wylazi juz ubita?
                    • izabelski Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 19.06.04, 00:00
                      ale taka recznie ubita toz to rarytas - zwlaszcza w wykonaniu szczesliwego
                      meza smile
                      • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 19.06.04, 00:16
                        No wlasnie smile))
                        Taka w aerozolu to chemia jak mowi moja mamasmile),ale moje dzieci lubia sobie
                        takie swinstwo wpsikiwac prosto w buzie smile
                        • izabelski Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 19.06.04, 00:28
                          tak jak i moje smile
    • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 19.06.04, 20:43
      Zaczyna sie mecz Holandia - Czechy .Trybuny wygladaja jak bal przebierancow.
      • asia.sthm Holandia-Czechy 19.06.04, 20:58
        Bouma strzela bramke w 4´ dla Ho 1-0
        • asia.sthm Re: Holandia-Czechy 19.06.04, 21:35
          19´ Van Nistelrooy 2-0
          23´ Koller 2-1
          Pyszna pierwsza polowa, ide sie napic wody uff..
        • krolewna.sniezka Re: Holandia-Czechy 19.06.04, 21:35
          Ogladam, ogladam !!!!!!!!!! kupilismy sobie mecz za $20 i sie delektujemy.
          Holandia wygrywa ale Czechy sie nie daja!! Hurrrra, nie wiem nawet czasami za
          kim kibicowac wink))
          • krolewna.sniezka niestety.... 19.06.04, 22:41
            wyglada na to ze polfinalow nie bedziemy zamawiac, z 10 zawodnikami holandia
            przegrala sromotnie. no coz, szkoda.. M. pissed..ja nie wiem czy jestem tez,
            ale troche szkoda bo fajny byl mecz.....
            • asia.sthm Re: niestety....ojjojjoj 19.06.04, 22:46
              ale mecz byl cudny, slupki chcieli poprzestawiac, a ja o malo na serce nie
              umarlam.Szkoda dla NL i waszych M-ow.Potrzebuja teraz serca ..smile))
              • krolewna.sniezka Re: niestety....ojjojjoj 19.06.04, 22:50
                moj niestety poszedl do ogrodka kopac z tych nerwow. moze wykopie cos
                fajnego... duzo krzakow jest do zasadzenie, bo nawiozl ziemi od licha i
                troche...no ale wygalada na to ze albo bede kibicowac za szewcje lub/i anglie
                albo nie bede juz ogladac eurocup 2004!!!!!!
                • asia.sthm Re: niestety....ojjojjoj 19.06.04, 23:08
                  Nie zniechecaj sie jeszcze i pokibicuj innym .smile))
                  Obys nie musiala jezdzic pomaranczowym samochodem.Za to teraz bedziesz miala
                  dzungle w ogrodzie i wiesz , mnie tez smutno za ta przegrana, grali od poczatku
                  pieknie,potem im cos troche nawalilo sad((
                  • asica74 Re: niestety....ojjojjoj 19.06.04, 23:46
                    wlasnie wrocilismy z pubu. nosy na kwinte... Misu wkur£io&ny na maxa. Lezy w
                    lozku.. mi tez smutno. strasznie tu cicho i nikt nie kopie w ogrodku...
                    chlip chlip
                    (i jak tu zyc? a kilka dni temu wcale nie uwazalam sie za kibica! malo tego!
                    Misiu tez twierdzil, ze pilki nie oglada... klamczuch jeden!)
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 19.06.04, 21:41
        trybuny wygladaja opanowane calkowicie przez holendrow. no ale czesi tez sie
        latnie prezentuja, chociaz w zdecydowanej mniejszosci wink))
        • brookie Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 20.06.04, 11:40
          Wspanialy mecz i super niespodzianka ze strony Czechow.
    • asia.sthm Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 20:43
      Hiszpanie sie odgrazaja, poprzebierani w sombrerra i byki. Stadion sie gotuje.
      • asica74 Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 22:05
        zapomnialam na smierc (czytaj: zasnelam jak dziecko, Misiu nie chciala wlaczac
        telewizora... )! ale juz lece ogladac!
        portugalia gora!
        (Asia, komu dzis kibicowac? mam kolezanke Hiszpanke moze Hiszpanom?)
        • asia.sthm Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 22:09
          Tez nie wiem komu, serce mam rozdarte..Dobrze byloby dla gospodarzy pozyc
          jeszcze,a z drugiej strony kocham ESP !!!
          • asica74 Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 22:26
            ja juz postaniwilam: bede kibiowac za tym kto ma mniej bramek! wiec teraz
            hiszpania!
            ps. Asia wyslalam ci maila ze zdjeciami! zapchalam skrzynke?
            • asica74 Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 22:40
              no i przegralam... cos nie mam szczescia w pilce...
            • asia.sthm Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 23:00
              asica74 napisała:

> ps. Asia wyslalam ci maila ze zdjeciami! zapchalam skrzynke?

Dzieki cudne cudne.Nic nie zapchalas, jest duzo miejsca smile)))))))))))))))
              • asica74 Re: Hiszpania - Portugalia 20.06.04, 23:42
                no to ja sie ciesze!
                a teraz musze zmykac bo blokuje M komputer!
                ale jeszcze chyba zdarze napisac, ze M grzecznie poprosil mnie czy moglby siasc
                na chwile do SWOJEGO komp, bo musi cos zrobic do pracy... wiec si eusunelam, a
                on na to: thank you very much!
                i pomyslalam: no nie! ten swiat stoi na glowie, jak gosciu musi sie dopraszac
                do wlasnego komputera i jeszcze mi za to dziekuje...
                • krolewna.sniezka Re: Hiszpania - Portugalia 21.06.04, 00:37
                  ja masz wiecej zdjec, to ja tez poprosze smile) a tak a propos komptuera, jezeli a
                  M. myslisz powaznie, to juz dobrze go kierujesz na wlasciwe drogi, niech bedzie
                  naduprzejmy, i niech docenia twoje wielkie i wyrozumiale serduszko wink)
    • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 21.06.04, 19:11
      Jak ja lubie takie widowiska ! To na temat zdjec. Nasza asice74 trzeba tam
      poslac zrobilaby duzo lepsze i z sercem.
      sport.gazeta.pl/euro2004/1612881,55380,2128906.html?x=13
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 21.06.04, 19:28
        no ale "angielscy pacjenci" daja popis w lizbonie wink
        sport.gazeta.pl/euro2004/2079469,55380,2128906.html?x=2
    • izabelski Dla menzow i was :-) 21.06.04, 23:28
      • izabelski Re: Dla menzow i was :-) 21.06.04, 23:31
        www.bbc.co.uk/virtualreplay/euro2004/index.shtml
        ponoc mozna przezyc kazdego gola z dowolnego punktu boiska

dajcie znac czy sie podobalo bo dopiero o tym uslyszalam w radiu i sciagam
        komponenty smile
        • krolewna.sniezka Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 01:28
          ha! no to teraz mam zabawe smile) mozna zwolnic, zaanalizowac i rozplakac sie
          jeszcze raz wink) niezle, dzieki.
          • izabelski Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 01:34
            nie placz juz smile
            kibicuj za to Anglikom - oni (tzn. my) na pewno odpadna w nastepnej rundzie -
            wszak to po raz pierwszy sa w cwiercfinalach od bodajze 25 lat smile
            • krolewna.sniezka Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 01:43
              bede musiala tak zrobic smile) anglia nie odpadnie..ja mysle ze jak dzielnie sie
              stawiali brazylii w world cup dwa lata temu, to w dalszym ciagu sa dobrzy..no
              na dodatek ten jest ten slawny beckham....
              • izabelski Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 02:18
                bekham to juz sie nie popisuje - cos go ta afera sprzed kilku miesiecy
                wyczerpala, Owen do kitu - teraz inne gwiazdy sie rodza - oby tak dalej bo
                chlopaki w pracy beda w dobrych humorkach smile
                • jagienka.harrison Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 13:15
                  Teraz na topie jest Rooneywink potato manwink a mojemu ulubieńcowi Owenowi nic nie
                  wychodzisad
                  Teraz Anglia będzie potrzebować duuużo szczęścia gdyż bedzie grać następny mecz
                  z Portugalią, czyli nie dość że bardzo dobra drużyna to jeszcze gospodarze!
                  • izabelski Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 13:40
                    Jak nic w czwartek wieczorkiem trzeba jechac do IKEI - beda pustki -
                    gwarantowane przy tak waznym meczu smile
                    • jagienka.harrison Re: Dla menzow i was :-) 22.06.04, 21:59
                      he he to niegłupiewink
    • asia.sthm Szwecja - Dania 22.06.04, 20:43
      Ten obskandalizowany mecz wlasnie sie zaczyna.Nawet remis wysle Wlochow do
      domu, a ja wlasnie pracuje od 2 tygodni z prawdziwym Wlochem przez regal.
      Jest taki mily, ze nie wiem ,co bym chciala sad((
      Dzis rozmawial ze swoja dziewczyna przez telefon myslal ,ze ja nie rozumiem,
      ale ja wiem co to ti amo .Ha swinia jestem, co?
      W Porto leje jak z cebra, nam nie przeszkadza smile))
      • krolewna.sniezka Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 20:51
        no a co sie stanie jak dania wygra?? czy tez to dobrze czy juz nie tak?
        • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 21:19
          To zalezy wtedy czy Italia wygra z Bulgaria.
          W 28´twoj Tomasson trzela straszna lufe. 1-0 dla Danii
          • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 21:35
            Bulgaria prowadzi 1-0 z Italia
            Graja rownoczesnie.Teraz przerwa.
          • krolewna.sniezka Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 21:35
            no to Tomasson mnie nie zawodzi jak do tej pory. Bulgaria chyba w tym samym
            czasie gra z Italiancami, jak to mozna pogodzic w tym samym czasie???
            • asia.sthm Re: Bulgaria- Wlochy 22.06.04, 21:47
              Graja chyba na tym dziwnym stadionie.Specjalnie tak robia, zeby druzyny nie
              graly na wynik.Teraz w czasie telefonow komorkowych, co to za sztuka sie
              wywiedziec??
              • krolewna.sniezka Re: Bulgaria- Wlochy 22.06.04, 21:53
                powinna byc izolacja calkowita pilkarzy i trenerow plus medykow i kto jeszcze
                ich obsluguje podczas meczu.. no moze italiance pojada do domu, to byloby
                straszne dla nich, a podobno Tomasson gral w jednym z ich klubow, wiekszosc
                czasu spedzil na lawce rezerwowej, wiec wrocil do danii.
            • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 21:54
              W 46`moj Henke Larsso strzela karnego 1 - 1 YESSS!!!
              Bul - ITa tez 1-1
              • krolewna.sniezka Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 21:55
                a to szybko te mecze sie zmieniaja...dopiero co przerwa a juz wynik sie
                pozmienial na obydwu boiskach!
                • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:12
                  66´Twoj Tomasson znowu strzelil lufe 2-1 , zbiesil sie, czy co smile))
                  • krolewna.sniezka Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:16
                    no a co z twoim immigrantem "zlotko" czy jak mu tam, nie daje popisow na
                    boisku??
                    • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:40
                      Nasz Zlatan sie dzis nie wyroznil ,ale w 89´zakotlowalo sie pod dunska bramka i
                      wyrownalismy 2-2 Przechodzimy do cwierc finalu ,Dania tez!!
                      Bul- Ita 1-2 Wlosi w 94` dodali , ale niestety jada do domu sad(
                      Moj kolega bedzie jutro plakal
                      • krolewna.sniezka Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:42
                        ale to wszystko skomplikowane, ciesze sie ze tomasson daje gra smile) no i co
                        tutaj mowic: dzisiaj widocznie skandynawski dzien wink)
                        • asica74 Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:47
                          a u nas dzien, kiedy panuje CSI. I footbola niet
                          • asica74 Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:55
                            a Misu i tak skads wie, ze dla Wlochow juz po eurocup...
                            Asia, ten symaptycznny Wloch od te amo, bedzie jutro mial czerwone oczy...
                            ps. Asia masz @
                        • asia.sthm Re: Szwecja - Dania 22.06.04, 22:58
                          Bedzie skandal. W Italii grzmieli, ze mecz bedzie 2-2 ze zmowy, bo tak D i S
                          sie koleguja i trzymaja sztame. Ciekawe jak teraz beda sie zloscic.
                          U mnie w domu swietujemy modymi marchewkami.Jutro zaprosze mojego Wlocha na
                          lody.Wiecie ,jak on odgrzewa sobie lunch w mikro, to wszyscy glupieja z
                          glodu.To tak cudownie pachnie bazylia i czyms jeszcze.Pycha!!
    • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:13
      Witam po przerwie,troche u mnie z czasem krucho,bo gosc ,i to z Holandii w
      domu.Nie musze chyba sie rozpisywac ,ze nam smutno po meczu z Czechami.Ale ja
      wierze ,ze Czesi ,chocby i w drugim skladzie nie dadza wygrac Niemcom i
      pomaranczowi wywalcza cwiecfinaly.
      • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:18
        Frankie, dlugo cie nie bylo!
        podszkolilas Holednerski?
        jednocze sie w smutku...
        • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:27
          Jeszcze nic straconego mam nadzieje,ze Pepiki nie oleja tego meczu.Wiesz
          holenderski nawet,nawet,teraz wiecej w domu po holendersku jak po angielsku.W
          oknach pomaranczowe szaliki Hup Holland no i zobaczymy jutro.A jak tam twoj
          misiu na to cale zamieszanie?
          • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:34
            misiu byl taki smutny po meczu z czechami, ze jak wrocilismy z pubu, to od razu
            poszedl spac do lozeczka... a wierz, mu rzadko mu sie o przytrafia... teraz
            czeka na mecz holandia-litwa. A ogolnie najezony jest na niemcow...
            pomaranczowych szalikow nie mamy.
            • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:48
              To udziergaj mu pomaranczowy szalik i kup mu pomaranczowy kubek do tego co lubi
              pic, albo co.Bede trzymac kciuki za NL.
              Ja bym chciala ,zeby WSZYSCY wygrali,ale to przeciez zupelnie bez sensusad(
              To tak jak moja siostra kiedys sie zdziwilabig_grinlaczego ludzie na calym swiecie
              nie mowia po polsku??
              • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:58
                jak bylam mala i sluchalam Denisa Rousossa ( nie wiem jak sie pisze.. pan mial
                dlugie wlosy, brode i powloczyste szaty!) w ogole nie moglam zrozumiec dlaczego
                go nie rozumialam. A przy tym bylam swiecie przekonana, ze wszyscy inni by mni
                zrozumieli...
                A przy tej okazji, sluchajac chyba Abby, postanowilam sie nauczyc tej obcej
                mowy... no i sie nauczylam...
                • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:00
                  PRZEPRASZAM BARDZO.. CZY TO NAPEWNO WATEK O PILCE? wink))
                  (przepraszam, czy zastalem Jolke...)
                  • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:05
                    Ja jeszcze nie widzialam,zebysmy sie w ktoryms watku temetu trzymaly smile))
                    Tak juz widocznie mamy
                  • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:11
                    Jesooo to przepraszam czy zastalem Jolke chyba od Laskowika.Pamietacie Tjaktoj
                    sie zepsul towaju nie bedzie?
                    • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:13
                      ja wszytskiego nie pamietam, ale Jolka! tjaktoja nie kojarze...
                      • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:17
                        To bylo z tego programu kabaretowego zatytulowanego :"Z tylu sklepu".Bolek(Rudi
                        Shubert) nie wymawial r i tak sobie gadal tjaktoj na co Laskowik kazal mu
                        powiedziec :rebus albo chor itd.
                        • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:26
                          cos mi sie kolacze z tylu glowy, ale...
                          Jak bylam mala to nalogowo sluchalam tych kabaretow z moim kuzynem lezac na
                          podlodze (bo juz ni ebylo gdzie nizej spasc)...
                          Pamietam jeszcze Sturha z "spiewac kazdy moze..." klasyka!
                          A teraz pamiec juz nie ta....
                          Wiesz, mi brakuje takiego humoru, prostego i naprawde smiesznego... Ostatnio
                          jak bylam u rodzicow i tata zaczal ogladac Drozde, mowiac, ze to jest
                          smieszne... to juz chyba wole polski sejm...
                          • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:37
                            Jak chcesz sie naprawde posmiac wypozycz sobie Robina Williams Live.Kurde dawno
                            sie tak nie posmialam i przy okazji posikalam,on jest po prostu nie do
                            podrobienia.W Kanadzie mozna to bylo wypozyczyc w kazdej wypozyczalni,nie wiem
                            jak w Europie.
                            • asica74 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:51
                              zobacze co sie da zrobic w tej sprawie...
                              A teraz juz chyba sie rozlocze, bo niemal spie na klawiaturze....

dobranoc!
                              • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 23.06.04, 00:55
                                Spij smacznie
                  • kornikuno Re: Eurocup 2004 ogladacie??Italia:-(((((((((( 23.06.04, 12:08
                    Niestety...pomimo wygranej do domusad
                    tak jak juz wczesniej przewidywano remis Dania-Szwecja 2:2 pomogl
                    w tym powrocie....
                    Popatrzcie...coz dodac?
                    www.repubblica.it/2004/e/gallerie/europeicalcio/itabul2/itabul2.htmlPozdrowiam
                    IzaBella
                    • kornikuno Re: Eurocup 2004 ogladacie??Italia:-(((((((((( 23.06.04, 12:12
                      ...ech zle sie wkleilo...oczywiscie bez pozdrawiam ma byc....
                      www.repubblica.it/2004/e/gallerie/europeicalcio/itabul2/itabul2.html

IzaBella
                      • asia.sthm Re: Eurocup 2004 ogladacie??Italia:-(((((((((( 23.06.04, 12:23
                        Smutno mi z nimi sad(((.Moj Wloch w pracy sam do siebie cos gada i pieknie
                        liczy po wlosku, tez glosno.Chyba sie naucze..Chociaz powiedzial:It´s only the
                        game,- to mniej sie usmiecha niz zwykle.sad((
                        • kornikuno Re: Eurocup 2004 ogladacie??Italia:-(((((((((( 23.06.04, 12:29
                          ...no to tak na temat remisu dunsko-szwedzkiego z prasy wloskiej:

www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2004/06_Giugno/22/giornale.shtml
                          www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2004/06_Giugno/23/pop_tifosi.shtml

chociaz trudno mi jest w to uwierzyc...no ale
                          Pozdrawiam
                          IzaBella

• kornikuno Re: Eurocup 2004 ogladacie??Italia:-(((((((((( 23.06.04, 12:34
                          smile
                          no przeciez oni tym zyja...tzn wlosi...
                          mecz ogladalo 21 mln telewidzow...a dzisiaj 60 mln placzewink
                          jak ktos kiedys powiedzial "pilka jest okragla a bramki sa dwie" chociaz w tym
                          wypadku nalezy pomnozyc jeszcze przez 2wink))
                          IzaBella
            • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 22.06.04, 23:56
              Nic tylko czekac i jutro ogladac.Mam przeczucie ,ze Niemcy wtopia.
              • krolewna.sniezka Holandia-Latvia 23.06.04, 20:41
                to chyba juz niedlugo sie odbedzie ten mecz? jedyna nadzieja to ze Niemcy
                okropnie przegraja z pepikami, co moze i jest mozliwe, a Holandia niesamowicie
                wygra z Latvia, co byc moze nie jest mozliwe.
                • asica74 Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 20:47
                  dzis tylko niemcy- czechy, gdyz mecz z holandia jast na itv2, a tego nie mamy w
                  pakiecie... Misu i tak oglada, kibicujac czechom. Obliczyl,ze gdy oni strzela
                  tylko jednego gola, to wystraczy by holandia byla w polfinalach...

jezeli ktos oglada mecz z holandia, prosze o sprawozdanie!
                • asia.sthm Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 20:49
                  Obecna nieprzytomna! Ledwo zdazylam smile)) zaczeli!
                  U nas pokazuja niemcy - czechy , ale raportuja z hol- lat
                  • krolewna.sniezka Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 21:05
                    mam nadzieje ze Holandia nie da zupelnie ciala na tych mistrzostwach. Niemcy
                    w/g mnie moga przegrac, jestem za Czechami smile
                    • asica74 Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 21:07
                      1:0 dla niemiec... matko z ojcem...
                      • krolewna.sniezka Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 21:09
                        tylko bez paniki sad czesi mieli dwie bramki przeciwko i wbili 3 gole, wiec nie
                        powinnam panikowac!!
                    • asia.sthm Re: Holandia-Latvia 23.06.04, 21:08
                      Cholera 1-0 dla GER Ballach w 23´. Z drugiego boiska narazie cicho
                      • asia.sthm Re: niemcy - lotwa 23.06.04, 21:16
                        1-1 Yeeessss!!!
                        • krolewna.sniezka Re: niemcy - lotwa 23.06.04, 21:19
                          jak oni im wbili tego gola?? przeciez to holandia gra z lotwa?????
                        • asia.sthm Re: niemcy - czechy 23.06.04, 21:19
                          TFUJ co ja zrobilam GER-CZE 1-1 kraje mi sie myla
                          Hol-Lot 1-0 YYEESS!
                          • asia.sthm Re: Hol-Lot 23.06.04, 21:22
                            2-0 !!!!!
                            • krolewna.sniezka Re: Hol-Lot 23.06.04, 21:23
                              Wspaniale!!!! no ale czy to w ogole wazne?? czy tylko wynik niemcow z czechami
                              sie liczy???!!!!!!!!!!!!!!!
                              • asia.sthm Re: Hol-Lot 23.06.04, 21:35
                                Nie panikuj. przerwa dopiero.Czesi dopiero sie rozgrzali smile))))
                                Holand gra na tym dziwnym boisku ze skala i pagorkim. To lucky boicho!smile))
                                • asia.sthm Re:Niem- czechy 1-2 23.06.04, 22:21
                                  13 minut zostalo . Niemcy musza zrobic 2 gole, zeby sie uratowac, napierali jak
                                  cholera, ale czesi maja zlotego Blazka cudownego bramkarza z prawdziwedo
                                  zdarzenia . Holandia gora!!!!!!!
                                  • krolewna.sniezka Re:Niem- czechy 1-2 23.06.04, 22:26
                                    a to czechy wszystkim niespodzianke robia, po ostatniej niezbyt milej, dobrze
                                    by utrzymali ten wynik smile)
                                    • asica74 Re:Niem- czechy 1-2 23.06.04, 22:37
                                      ZYJEMY! LADNIE CHLOPAKI SIE DZIS SPRAWILI!
                                    • asia.sthm Re:Niem- czechy 1-2 Hol - Lot 2-0 23.06.04, 22:39
                                      No sniezko i asico leccie swietowac Gratuluje i sie ciesze.
                                      W cwiercfinale Szwecja - Holandia i bedzie konflikt interesow
                                      Poki co tosmy szanowne panie zalatwily tu i szw i Danie i Holandie. Mamy dryg !
                                      • krolewna.sniezka Re:Niem- czechy 1-2 Hol - Lot 2-0 23.06.04, 22:44
                                        dzwonie do M., niech sie cieszy!! szmpan dzisiaj bedzie otworzony u mnie w domu
                                        (chyba) !!
                                        • asia.sthm Re:Niem- czechy 1-2 Hol - Lot 3-0 23.06.04, 22:52
                                          Ty sniezko nie mow mu 2-1 tyko 3-1. Przepraszam nie wiem co mi dzisiaj w glowe
                                          i w palce sie stalo !!!
                                          • krolewna.sniezka Re:Niem- czechy 1-2 Hol - Lot 3-0 23.06.04, 22:58
                                            juz gadam z nim przez telefon, ale radosc!!!!!!
                                          • asia.sthm Re:Niem- czechy 1-2 Hol - Lot 3-0 24.06.04, 10:58
                                            asia.sthm napisała:

> Ty sniezko nie mow mu 2-1 tyko 3-1.

Wogole tego nie czytac prosze.Jak mozna tak namecic??!!
                                            3-0 !! 3-0 !!!! 3-0 !!!!!!! Z glowa nie bylo tak zle, tylko palce robily co
                                            chcialy.Przepraszam za te glupoty .W sobote bedzie goraco smile))))))))))))
              • frankie36 Re: Eurocup 2004 ogladacie?? 24.06.04, 02:08
                A nie mowilam!!!!Wczoraj wszystkim trabilam,ze Niemcy wtopia no i mialam
                racje.Kurde ale radocha u nas,pomaranczowe szaliki w oknie, HUP HOLLAND.
                • jagienka.harrison Portugalia-Anglia 24.06.04, 14:36
                  A dzisiaj bardzo proszę o kibicowanie tym fuksiarzom Angolom, bo inaczej będę
                  miała piątek i weekend zepsuty przez męża!!!
                  To na pewno będzie dobry mecz!
                  • asia.sthm Re: Portugalia-Anglia 24.06.04, 15:01
                    To ja kibicuje Anglii, tu przeciez o mezow chodzi i szczescie rodzinne wink))
                    My mamy jeszcze Svenis´a i musimy o jego reputacje dbac smile)
                    Chociaz bedzie mi i tak zal gospodarzy sad(
                    • izabelski Portugalia-Anglia :(((((((((( 24.06.04, 23:44
                      prawie sie poplakalam - ten sedzia szwajcarski to kalosz
                      eh, ide sie napic....
                      • jagienka.harrison Re: Portugalia-Anglia :(((((((((( 24.06.04, 23:46
                        Mąż na dole w domu, zostawiłam go samego, prawie płaczewink komentatorzy nic nie
                        mogą wydysuć z siebie. A prawda jest taka że powinno być 2:1!
                        • brookie Re: Portugalia-Anglia :(((((((((( 25.06.04, 06:31
                          Wspanialy mecz, szkoda tylko ze skonczyl sie karnymi. Karne uwazam za
                          niesprawiedliwe bo stres i emocje biora gore nad zawodnikami. Najlepszy
                          pilkarz - (w tym wypadku Beckham) moze nie trafic do bramki. Ale kibicowalam
                          Portugalczykom, wysokiej klasy football, swietny wynik i niezle party na koniec.
                          • jagienka.harrison Re: Portugalia-Anglia :(((((((((( 25.06.04, 12:04
                            Mój mąż nie spał pół nocy i wymyślił dlaczego Anglia przegrała...to dlatego że
                            pod koniec meczu Dominik zasnął! Pod koniec meczu z Francją też zasnął i wtedy
                            to Francuzi strzelili dwie paczki...wniosek jest prosty: jak będziemy grać z
                            Anglią w eliminacjach (Polska jest w grupie z Anglią) to będę musiała usypiać
                            synka!!!
                            • asia.sthm Re: Portugalia-Anglia :(((((((((( 25.06.04, 13:29
                              No tak,znakomity sposob, ale tatus go pewnie bedzie budzil i co? smile))))
                              Czyli wszystko zalezy od Dominika? Ciekawe, co on na to??smile)))
                              • jagienka.harrison Re: Portugalia-Anglia :(((((((((( 25.06.04, 14:13
                                e tam tylko tak sobie marzę...szansa że wygramy z anglikami jest ...hm powiem
                                optymistycznie: nikławink więc może z nudów Dominik sam zaśnie?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka