Dodaj do ulubionych

Czat gazeta.pl

23.08.04, 20:46
nie wiem czy odwiedzilyscie kiedys czat- w zyciu czegos tak nudnego nie widzialam.
Gdzy wchodzisz do pokoju nikt sie do Ciebie odezwac nie chce- KOSZMAR.........
a to jest jedyny czat jaki ja moge otworzyc na swoim komputerze.
Moze czas to zmienic?
co myslicie????
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Czat gazeta.pl 23.08.04, 21:08
      nie widzialam tego czat, ale wiem ze jak kiedys mialam AOL, to byly te pokoje
      prywatne (Poland/Polska), gdzie w godzinach szczytu dostac sie nie mozna bylo.
      Gdy wreszcie sie dostalam, to jedyne co tam bylo to kupa gowniarzy wyzywajacych
      sie od najgorszych... jakos te aol zupelnie na psy zeszlo, ale te chat rooms to
      mieli slynne, nie tylko polskie.
      • kendo Re: Czat gazeta.pl 24.08.04, 22:46
        ja tez bylam na podobnym....
        zadnego tematu "ludzkiego"
        gadka szla -kto szybciej linijeczke wpisal smile)))))))))
      • kinky5 Re: Czat gazeta.pl 25.08.04, 20:46
        macie racje- ale casami mnie tak kusi zeby poczatowac.....
        ale to fakt- rzadko sie spotyka kulturalnego czlowieka.
        • dorrit Re: Czat gazeta.pl 30.08.04, 14:19
          Ja kiedys wchodzilam na czat edziecka, raczej rozmawialo sie w miare normalnie.
          A moze sie kiedys umowimy na czat w okreslonym pokoju? Tylko bedzie pewnie
          klopot z czasem, np. ja moge tylko miedzy 8:30-14 GMT, Hamerykanki inaczej...
          • kinky5 Re: Czat gazeta.pl 30.08.04, 18:56
            faktycznie...z tymi strefami czasowymi to mamy ciut przechlapane,,,,
            ot taki juz los polonii wink
            • szpulkaa Re: Czat gazeta.pl 02.09.04, 16:59
              korzystam z czatow od ok. 5 lat i ta droga poznalam kilka fajnych osob, z
              ktorymi ciagle utrzymuje kontakt. czaty sa bardzo rozne i to prawda, ze w
              wiekszosci zdominowane przez malolaty, ktore kultura nie grzesza. ale sa tez
              pokoje, w ktorych sa ciekawi ludzie, z ktorymi mozna normalnie pogadac. a w
              koncu o to chodzi. zasadnicza roznica miedzy czatem i forum jest taka, ze na
              czacie glownie gada sie o niczym, ot tak, a na forum czesciej wymienia sie
              rozne przydatne informacje. ale obie formy kontaktu sa interesujace... w
              przypadku czata potrzeba tez troche cierpliwosci, zeby znalezc pokoj i ludzi, z
              ktorymi ma sie ochote nawiazac kontaktsmile
              • bonnie388 Re: Czat gazeta.pl 04.09.04, 21:03
                Dlaczego korzystam czasami z chat room? Chyba glownie dlatego, ze okropnie
                doskwiera mi samotnosc. Czuje sie obco i zle na obczyznie, wszyskie proby
                znalezienia sobie tutaj jakoegos towarzystwa spelzaja na niczym. Albo sa to
                ludzie duzo starsi ode mnie i nie mozemy zlapac kontaktu, albo trafia sie jacys
                dziwni, zawistni i plotkarscy . Nie umiem sie w tym odnalezc. Dlatego czat to
                moje "wyjscie awaryjne" przed calkowita depresja. Niesty i tam tez nie jest
                latwo ...
                • kinky5 Re: Czat gazeta.pl 07.09.04, 22:23
                  hej Bonnie!
                  Widze ze jestesmy w podobnej sytuacji- czasem mnie dopada depresja i wydaje mi sie ze jedynym
                  ratunkiem jest czat. Ale mam maly problem- mam tylko Macintosha- a on sie strasznie wiesza na
                  wszystkich czatach (za wyjatkiem tego gazetowego- pewnie dlatego ze srednia liczba osob
                  czatujacych to ok.80) Dlatego wlasnie znalazlam to forum! I jestem happy bo kobitki tutaj sa na
                  poziomie i mozna sobie pogadac! czyli...forum ratuje mi zycie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka