syswia 27.10.04, 19:29 Opilam sie goracego mleka i postanowilam sie przejsc nad jezioro. Boli mnie glowa i jest mi bardzo zle. No, ale to zawsze, jak sobie poplacze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankie36 Re: Ide na spacer 27.10.04, 19:31 u nas pieknie ,sloneczko swieci,milego spaceru,trzymaj sie cieplo Odpowiedz Link
tamsin Re: Ide na spacer 27.10.04, 19:32 trzymaj sie Syswia! spacer jest bardzo dobrym lekarstwem na "wytrzachniecie" z siebie pewnych bolaczek, chocby tylko tak powierzchownie, ale pomaga. Jeziorko zdecydowanie ci zrobi dobrze..hmm..no sama nie wiem co dziewczyny na to powiedziec..kurcze..zycie nie zwsze jest fair! :o( Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ide na spacer 27.10.04, 20:27 Syswia, widok wody zawsze dobrze mi robi. Sa u was brzozy ? Jak sa to sie przytul do pnia, koniecznie. Ps Tamsin to sie pewnie lekko wzdrygnela .. hi hi Odpowiedz Link
semantics Re: Ide na spacer 27.10.04, 20:33 Syswia ja chetnie pojde z Toba! Moze razem bedzie nam sie razniej na rozne tematy milczalo? 3 maj sie, nie puszczaj! Odpowiedz Link
syswia Re: Ide na spacer 27.10.04, 20:41 Dzieki wszystkim za wsparcie. Wlasnie wrocilam Brzoz nie widzialam, ale jest duzo sosen kanadyjskich (z dlugim wlosiem - no wiecie jakich) S. Odpowiedz Link
brookie Re: Ide na spacer 29.10.04, 02:54 Dzisiaj pada wiec siedze w domu, ale wczoraj wybralam sie na dlugi spacer i w drodze powrotnej zahaczylam o sklep ogrodniczy. Nakupilam kolorowych petuni do ogrodka od frontu i zaszczepke lilii do domu. Nie potrafie wyjsc z domu bez portfela. Syswia, te sosny pewnie pieknie pachna. Nastepnym razem zabierz mnie na taki spacer. Odpowiedz Link
kinky5 Re: Ide na spacer 29.10.04, 19:33 dopiero dzisiaj znalazlam Twojego Posta... Mam nadzieje ze masz cut humor poprawiony......jesli nie to dzwon do mnie to pogadamy.... Odpowiedz Link