mulinka 08.12.04, 02:50 www.trybek.com i to nasza polka dziewuszka taka zdolna ) lubie ogladac jej obrazy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: to pocieszcie troche oczy 08.12.04, 02:51 www.trybek.com/ oczywiscie tamto sie nie wyswietlilo ale...moze teraz zadziala Odpowiedz Link
mulinka Re: sliczne 08.12.04, 04:21 jak sobie jeszcze poczytacie o Sylwii, to na dole sa linki do galerii, a tam...godzinami mozna ogladac, takie cuda ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: sliczne 08.12.04, 04:57 Mulinko! Czy ja ci ostatnio mowilam jaka kochana jestes!? Bardzo ladne obrazy... Bo fiesz... ja to kocham sztuke, ale jestem bardzo sroga dla wspolczesnych malarzy, malo ktory w moj gust trafia, a tu... no nawet nie wiem jak to ujac... chyba te kolory i cos, co ja nazywam gladkoscia obrazu... ten powab, delikatnosc, niewinnosc i swoboda... ach... tak duzo i tak malo jednoczesnie slow, zeby to opisac... co tu duzo mowic - you made my day [a raczej evening :o)] Dziekuje ci bardzo! Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: sliczne 08.12.04, 10:16 Bardzo piekne te obrazy, zwlaszcza martwa natura mi sie podoba:o) Przerobie sonbie kilka na wzory do krzyzykow:o)) Odpowiedz Link
kendo Re: sliczne/mulinka 08.12.04, 11:41 jestem wrecz pod wrazeniem.... cudnosci.... favority juz na teraz: piano/piwonie/baletnice.... serdecznie pozdrow ARTYSKE PS;..czy moge pozyczyc linka i pokazc moim duszkom na mym forum?? Odpowiedz Link
asia.sthm Pocieszylam oczy i dusze. 08.12.04, 12:15 Ile rzeczy trzeba jeszcze odkryc ! Sylwia musi tez Chmielewszczyk, bo zawsze cos czerwonego wstawia, ja to lubie takie maniery. Krowy tez pieknie ubrala )) No i te baletnice.. Dzieki Mulinko. Odpowiedz Link
mulinka Re: Pocieszylam oczy i dusze. 08.12.04, 15:00 och Dziewczyny! ciesze sie, ze sie Wam podoba (dotarlyscie do galerii i....tylu innych wspolczesnych a...prawdziwych artystow?) bo ja troche jak Mijaczek po wizycie w galerii jestem na ogol zdegustowana i mysle sobie, ze takie kicze to i ja moge malowac ale jak patrze na te cuda (a moge godzinami), to...robie sie taka tyci malutka ) a link mozna oczywiscie propagpwac, w koncu Trybek nasza!(i jaka ma zdolna rodzinke!, zdjecia jej meza tez dobre) Odpowiedz Link
kendo Re: Pocieszylam oczy i dusze. 08.12.04, 16:32 mulinka napisała: > och Dziewczyny! > ciesze sie, ze sie Wam podoba > (dotarlyscie do galerii i....tylu innych wspolczesnych a...prawdziwych > artystow?) > bo ja troche jak Mijaczek > po wizycie w galerii jestem na ogol zdegustowana i mysle sobie, ze takie kicze > to i ja moge malowac > ale jak patrze na te cuda (a moge godzinami), to...robie sie taka tyci malutka > ) > a link mozna oczywiscie propagpwac, w koncu Trybek nasza!(i jaka ma zdolna > rodzinke!, zdjecia jej meza tez dobre) dziekuje mulinko za zgode Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: to pocieszcie troche oczy 08.12.04, 20:00 a gdzie ona wystawia swoje prace? Odpowiedz Link