sylwek07 29.12.04, 23:20 Hey Podaje stronke bo moze czegos nowego sie dowiecie na temat Waszych Imion): shangri-la.radiozet.wp.pl/imiona.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Joanna 29.12.04, 23:37 Bardzo mi sie to podoba. Podobno jedna z historycznych Joann z IX wieku byla papiezyca i urodzila dziecko. A nawiazujac do wczorajszej rozmowy z Ulkaa, prosze: "Joanna należy do swojej "żeńskiej dynastii": czuje silny związek ze swoją matka i babką oraz podobnie silnie wpływa na swoje córki i wnuczki." Czekam wiec na kilka wnuczek i bede wywierac WPLYW, haaa! Odpowiedz Link
semantics Urszula 29.12.04, 23:49 no no mala niedzwiedzica... teraz mi tylko w Bieszczady ruszyc! Albo do Schwarzwaldu! )) Pamietacie serial "Klinika w Schwarzwaldzie""- jeja jakie tam doktory lataly! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Urszula 30.12.04, 00:02 Nie widzialam doktorow z Schwarzwaldu ale przypomnial mi sie wierszyk napisany przez malenka Urszulke Kochanowska. Za poczatek nie daje glowy, koncowki jestem pewna. Nie smuc sie, nie pac (placz) ontecko, nie bedzies na swiecie sama Pats, to ja jestem : Orsulka. Orsulka to twoja mama. (ontka to lalka po staropolsku) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Joanna 30.12.04, 00:09 "Typowe Joanny mają dobry kontakt z rzeczywistością, są praktyczne i potrafią czerpać satysfakcję z życia takiego, jakim ono jest." to jest cos, z czym sie zgodze Odpowiedz Link