st0krotka 24.01.05, 23:24 metodami naturalnymi? przypetala mi sie dzisiaj i boje sie, ze jutro zaniemoge a tu spotkanie sie szykuje, jak nie pojde, to pomysla, ze sie wymiguje z obowiazkow partyjnych poradzcie mi prosze! nie mam innych objawow, tylko goraczka rosnie sobie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibi1 Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:26 wez chlodna kapiel,jesli nie przejdzie to owin sie mokrymi,zimnymi recznikami. absolutnie nie okrywaj sie kocami Odpowiedz Link
asica74 Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:27 to pewnie z przejecia przed spotkaniem... Moze cytryne zjesc, zapic wodka, zapakowac sie w ciepla pizame, do lozeczka i przespac ja? gdzie nasz forumowy doktor? Odpowiedz Link
cobaea Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:29 herbata z sokiem z malin dobrze dziala. Oklady z zimnego recznika takze. Odpowiedz Link
mulinka Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:30 chlodna kapiel, to gdy goraczka powyzej 39 jak mniejsza, ze zjedz aspiryne (325mg), jak masz mniejsza, to odpowiednio wiecej i witamine "C" i pisz, co dalej ) Odpowiedz Link
mulinka Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:32 a jesli to jakies 38, to jak Asia radzi, nie zbijaj bo goraczka zabija bakterie po cos ja Pan Bog wymyslil ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:31 Wez dwa paracetamole. Najlepszy sposob. Ja mam ciagle goraczki to wiem. Kiedys zjadlam 70 tabletek przez tydzien i pomoglo : ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:30 Nie zbijaj. Tym bakteriom czy wirusowi nie podoba sie podwyzszona temperatura i zdechna do jutra. Jak nie zdechna to przed spotkaniem obnizysz paracetamolem albo aspiryna. Mozesz sie wykapac tez w zimnej wodzie, ale nie radze ) Odpowiedz Link
st0krotka Re: jak zbic goraczke 24.01.05, 23:31 zimna woda, brrrr! zostaje mi herbata z cytryna, bo malinowej nie mam. chocbym majaczyla jutro, to na spotkanie przyjde!!! Odpowiedz Link
izabelski goraczka zacznie spadac jak sie spocisz 25.01.05, 00:11 mozesz wiec pic herbate pic wodke isc na silownie uprawiac sex wybor nalezy do ciebie Odpowiedz Link
spongia Re: jak zbic goraczke 25.01.05, 01:43 z ta zimna woda to prawda, mnie sie takie paskudztwo przyplatalo na poczatku wrzesnia, goraczke mialam kosmiczna po 40-41, nic fajnego, ledwo sie zipie, a jakie sny sie ma hoho zimna woda to byla jedyna pomoc tak przez dwa dni co pare godzin pod zimna wode gdy juz mozna bylo jajka 'sadzic' na moim czole, potem troche relaksu przy stopniach 38 i troche i znow to samo cudo-paskudo przeszlo na szczescie w pare dni bo dluzej to by mi sie wszystkie proteinki poprostowaly a ja zawsze marzylam o kreconych karolek ps dasz rade !!!!!!! Odpowiedz Link
st0krotka Re: jak zbic goraczke 25.01.05, 00:29 goraczka troche spadla, ale gardziolko zaczyna bolec(( ide sie wygrzewac, moze nie pojde jutro do pracy))) Odpowiedz Link
mijaczek Re: jak zbic goraczke 25.01.05, 01:39 Haha! Greentea! Po wypowiedzi Izabelski na temat dostepnego wyboru metod obnizajacych goraczke [a przypomne tylko, ze znajdowal sie tam seks] twoje pytanie o to, czy ma co ssac, spadlam pod biurko i o malo sie nie udlawilam Ptasim Mleczkiem... hihi Medal dla ciebie! Odpowiedz Link