sylwek07 10.02.05, 21:57 Mulinka przesyla Wam caluski i cukiereczki ) A powiedziala mi ze mam mily glos.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 21:58 Dradam1 i Bibisiowy Was tez pozdrawia ) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:02 Balanga, a ja jakas taka padnieta dzis, ledwo daje rade bierzace toasty wypic ... buhuuuu Dobrej zabawy dla wszystkich Pan i Panow! Partia niech bedzie z Wami. Amen Polewam z Norwegii jollyvonne Odpowiedz Link
tamsin Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:09 Sylwek dawal szczegoly a nie tylko pozdrowienia )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:40 tamsin napisała: > Sylwek dawal szczegoly a nie tylko pozdrowienia )) ------------------------------------------------------ heh a jakie tam szczegoly )aby porozmawialem i tyle ) Odpowiedz Link
semantics Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:00 o dzieki Sylwek! Ale masz fajnie z Mulinexem gadasz! a taki "radiowy" glos to kapital!!Moze w tej kanadzie sie w radio zaczep i kobiety glosem ioomamiaj? ja kiedys wstawalam o 5 zeby sluchac takiego jednego ) Teraz jest moim najlepszym kumplem! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:42 semantics napisała: > o dzieki Sylwek! > > Ale masz fajnie z Mulinexem gadasz! > a taki "radiowy" glos to kapital!!Moze w tej kanadzie sie w radio zaczep i kobi > ety glosem ioomamiaj? ja > kiedys wstawalam o 5 zeby sluchac takiego jednego ) > > Teraz jest moim najlepszym kumplem! ----------------------------------------------------------- semantics no nie wiem jak to pojdzie kto wie moze sie tak zaczepie dzieki za pomysl Odpowiedz Link
ponponka1 Cmok Cmok 10.02.05, 22:02 Mulinko, brakuje Ciebie... Baw sie dobrze w mroznej ojczyznie )))) Same Cmoki ( gdzie te smoki?) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Cmok Cmok 10.02.05, 22:04 Ty nie placz tylko o nr tlf pytaj, w koncu w teja samej Ojczyznie do cholery siedzicie! Odpowiedz Link
ponponka1 jaki numer!? 10.02.05, 22:07 Sylwek jaki jest numer do Mulinki (o ile mozesz go udostepnic takiej wredocie jak ja...hehehhehe)? Bo mi tu skapstwo wyrzucaja publicznie )))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
catwoman Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:04 ja chyba nie znam mulinki? no ale co z tego, serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:08 catwoman napisała: > ja chyba nie znam mulinki? I nie boisz sie przyznac?? Mulinka to duch przewodni forum Bez obrazy dla K.S. Bez obrazy dla Prezeski A74 Wszystkie jestescie wazne Kocham was jollyvonne Odpowiedz Link
semantics Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:10 Mulinka taka kochana babka wiesz, na pewno poznasz bo wroci do nas i ptasie mleczka pedzie przez kabelki rozdawac! kartki przydzialowe w dlon! Odpowiedz Link
ponponka1 Mulinka to 10.02.05, 22:11 po prostu prosto z mostu i mowiac wprost prosto w oczy PRAWDZIWA MULINKA, JEDYNA i NIEPOWTARZALNA Musisz koniecznie zapoznac sie z jej postami!!!!! Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
payuta Re: Mulinka to 10.02.05, 22:34 Jak super ,to ja tez pozdrawiam.LOL. I jeszcze zamaszysty cmok w bok sle.P.P. Odpowiedz Link
ulkaa Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 22:31 Sylwku, ciesze sie, ze udalo Ci sie ją zlapac)) Ja tez przekazuje buziaczki i dziekuje za pozdrowionka! Odpowiedz Link
bietka1 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:07 Sylwek, ale mnie zaintrygowales... To jaki jest ten twoj glos? A Mulinki...? Mulinka jest kochana. Naprawde jej brakuje, ale na szczescie wroci Pozdrow ja ode mnie, jesli bedziesz mial okazje... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:45 bietka1 napisała: > Sylwek, ale mnie zaintrygowales... To jaki jest ten twoj glos? A Mulinki...? > Mulinka jest kochana. Naprawde jej brakuje, ale na szczescie wroci > Pozdrow ja ode mnie, jesli bedziesz mial okazje... > ---------------------------------------------------------------- jaki moj glos jest,,to moze zadzwonisz i sama posluchasz )a Mulinka ma mily i wesoly glos,,bradzo mile mi sie znia rozmawialo ..no cos jestesmy starymi przyjaciolmi ) Odpowiedz Link
bietka1 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:50 Jasne, jak bede w PL to zrobie to na pewno, tylko nie zapomnij podac mi swojego numeru telefonu )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 10.02.05, 23:51 to jak bedziesz jechac do Polski to daj znac mi na e-miala ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: Mulinka pozdrawia Was Wszystkie dziewczyny :- 11.02.05, 16:35 Drugi watek tez podciagnelam Odpowiedz Link