alltid_ung 11.02.05, 01:14 przez przypadek tu trafilam...i chcialam przywitac wszystkie kobietki polonijne...... moze tu troche zostane (jak mnie nie wywalicie) i sobie troche poczytam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gherarddottir Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 01:15 witaj a skad stukasz? alltid_ung napisała: > przez przypadek tu trafilam...i chcialam przywitac wszystkie kobietki > polonijne...... > moze tu troche zostane (jak mnie nie wywalicie) i sobie troche poczytam Odpowiedz Link
ponponka1 To nic ze ze Szwecji :-) 11.02.05, 06:48 Witaj !!!! Kojarze Cie ze Skandynawii, chyba sie nie myle????? I nawe widzialam stronke Twojej rodzinki i psa - Bearded Collie - zwrocilam uwage bo ja tez uwielbiam te wlochate czyli PONy - jak sam nick wskazuje )))))) Ja tez zaczelam od podgladania - tak z miesiac albo wiecej ...hehehhe podgladacz jestem....I tak sie zadmowilam, ze odwazylam sie w koncu sama pisac..... Tu jest super, lepszego miejsca w sieci nie znajdziesz )))))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: To nic ze ze Szwecji :-) 11.02.05, 08:31 oj towarzyskzo ponponko a moze nasza kolezanka wolalaby nie odpowiadac o swoim zyciu i psie tu na tym forum?)) Witaj nowa kolezanko, pozdrowienia z Norwegii Odpowiedz Link
ulkaa Re: To nic ze ze Szwecji :-) 11.02.05, 08:39 Wlasnie . Witam rowniez serdecznie, z Polski Odpowiedz Link
ponponka1 szanowne towarzyszki 11.02.05, 09:52 W necie nie ma prywatnosci ))))) Ja jestem troche ekshibicjonistka, dlatego mi to nie przeszkadza )))))) Jak ktos chce zachowac swoja prywatnosc - to nie publikuje informacji o sobie w sieci, gdzie mozna znalezc prawie wszystko, po warunkiem, ze sie o tym napisalo. Czasami mozna sobie z tych informacji cos dopowiedziec, powiazac fakty, ale to zostawiam do mojej prywatnej wiadmosci reszta jest dostepna dla wszytskich )))))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: szanowne towarzyszki 11.02.05, 10:09 Droga Izo masz racje, ze chyba nalezysz do grona ekscibicjonistek!I nie ma w tym nic zlego, ale nie kazdy taki jest! Swiat nie torba - kazdy sie zmiesci! W necie np mozesz znalezc moje zdjecia i co? znalazlas raczej nie sadze bo pewnie bys o tym napisala tuna tym forum, jak dobrze poszukasz ( a zauwazylam, ze lubisz) to mozez nawet znalezc moje curriculum vitae)) Ja jednak obstaje przy stwierdzeniu: jesli ktos chce to mi sam powie! Ale ludzie sa rozni! Dlatego swiat jest taki ciekawy! pozdrawiam Odpowiedz Link
ponponka1 :)))))) a tu sa moje :)))))) 11.02.05, 10:14 www.google.pl/url?sa=U&start=8&q=http://migro1.republika.pl/20020901/&e=747 www.google.pl/url?sa=U&start=9&q=http://migro1.republika.pl/20020825/&e=747 Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: poszukaj :)))) 11.02.05, 10:18 blondynka w okularach i szarych spodenkach? Odpowiedz Link
ponponka1 oglaszam konkurs!!!!! 11.02.05, 10:25 ktora zgadnie ktora to ja na tych fotkach dostanie calusa )) Ja na nie wpadlam przypadkiem, kiedy tak z ciekawosci wpisalam swoj nick do google ))) i prosze - zostalam kobieta publiczna )))))) Ale migro to porzadny chlopak i nawet sie ciesze, ze moglam wrocic we wspomnieniach to wypraw rowerowych Forum Rowery ..... Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: oglaszam konkurs!!!!! 11.02.05, 10:28 moj typ juz podalam czy zasluguje na nagrode? Odpowiedz Link
ponponka1 Re: oglaszam konkurs!!!!! 11.02.05, 10:32 Typ zostal zapisany ))) ale zwyciezca zostanie ogloszony po 21.00 - bo teraz wychodze i wracam ze studium ok. 20.00 ))) Dzisiaj na zjeciach kontynuuje negocjacje w sprawie dyrektywy - reperezentuje Austrie ))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: oglaszam konkurs!!!!! 11.02.05, 10:34 jako ze w necie (zgodnie ze slowami ponponki) nie ma anonimowosci oto moim zdaniem Ponponka) migro1.republika.pl/20020825/20020825_24.JPG no to teraz czekam na nagrode! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: oglaszam konkurs!!!!! 11.02.05, 10:31 nie, wycofuje ponponka to ta z ciemnymi wlosami Odpowiedz Link
abere8 Re: szanowne towarzyszki 11.02.05, 11:25 gherarddottir napisała: > Ja jednak obstaje przy stwierdzeniu: jesli ktos chce to mi sam powie! > Ale ludzie sa rozni! Dlatego swiat jest taki ciekawy! A ja sie zgadzam z Ponponka - jesli cos umiescilas w sieci, to to juz nie jest tajemnica, gdziekolwiek by to nie bylo. Ja tez mam takie odruch laczenia faktow. Poza tym, nawet trzymajac sie samego forum na gazecie, mozna sie dowiedziec roznych rzeczy o roznych osobach (nickach). I jesli ja czytuje rozne fora, to nie uwazam, ze to tajemnica. W sensie, ze jesli ktoras z Was cos napisze na forum "kwiatki" (nawet nie wiem, czy takie jest) to ja moge o tym wspomniec czy o to zapytac tutaj, mimo ze tu ta informacja nie byla podawana. I nie uwazam, ze to szpiegowanie. Pozdrawiam, Abere8 PS. Nie dotyczy to oczywiscie miejsc zamknietych, dostepnych na haslo itp. Jesli cos jest tajemnica, to ja potrafie jej dochowac. Tylko musze wiedziec, ze to tajemnica ))) Odpowiedz Link
abere8 Strzelilam gafe - tu sie poprawiam :-) 11.02.05, 11:30 alltid_ung, witam Cie bardzo serdecznie, toz to Twoj watek powitalny! Zostan z nami i pisz czesto i duzo! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: szanowne towarzyszki 11.02.05, 11:50 ni euzylam slowa spziegowanie tak na marginesie. Po prostu mam duzy szacunek do prywatnosci POzdrawiam a propos: nowej kolezanki: kiedys w szkolach dziennikarskich cwiczylo sie dykcje powtarzajac "poloz rewolwer na kaloryferze" lub"no to co ze ze Szwecji") Odpowiedz Link
maja92 Re: szanowne towarzyszki 11.02.05, 12:29 Ja tez witam)))) Gdzies Twoj nick tez mi sie przemkna - a ze stara i leniwa jestem, to nie chce mi sie sprawdzac gdzie)))) Moje trzy grosze do dyskusji: ja nigdy nie wiem, czy wypada wspomniec, ze kogos sie zna z innego forum czy nie...... i tak na prawde to ta osoba nie jest dla mnie taka nowa i sporo juz o niej wiem. I nigdy nie wiem czy wypada pytac sie o sprawe, czy np. zalatwiona czy nie, jezeli ta sprawa byla dyskutowana gdzie indziej........a ja nie pamietam gdzie - to jest wtedy najwiekszy problem))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ponponka1 znajdz niekonsekwencje! 11.02.05, 22:28 w wypowiedzi Dorki gherarddottir napisała: > Droga Izo > masz racje, ze chyba nalezysz do grona ekscibicjonistek!I nie ma w tym nic > zlego, ale nie kazdy taki jest! Swiat nie torba - kazdy sie zmiesci! W necie np > > mozesz znalezc moje zdjecia i co? znalazlas raczej nie sadze bo pewnie bys o > tym napisala tuna tym forum, jak dobrze poszukasz ( a zauwazylam, ze lubisz) to > > mozez nawet znalezc moje curriculum vitae)) > Ja jednak obstaje przy stwierdzeniu: jesli ktos chce to mi sam powie! > Ale ludzie sa rozni! Dlatego swiat jest taki ciekawy! > pozdrawiam Moja podpowiedz - ja sie Dorce nigdy nie przedstawialam. Owszem moje imie jest do znalezienia, jak ktos mocno szuka na forum Norwegia Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
nataasza Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 09:13 A bo tu chyba wiele zaczyna od podgladania. I tak sobie czytasz i czytasz i poznajesz ludzi i myslisz sobie "chyba pora by i oni mnie poznali" A tutaj jest naprawde milo i dobrze! Tak wiec witam Cie alltid_ung! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 09:17 zawsze to milo miec kogos "zawsze mlodego" w swoim gronie Odpowiedz Link
catwoman Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 10:21 a co wy za zdjecia macie, tez chce) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 10:22 catwoman napisała: > a co wy za zdjecia macie, tez chce) link jest w tym co napisala ponponka przeczytaj cale drzewko, pozdrawiam Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Dziekuje za powitanie..:-) 11.02.05, 11:34 Normalnie sie wzruszylam .... faktycznie ponponka ma racje ze szwcji jestem i ciesze sie ze mnie skojarzyla z moja strona domowa..... A czytac was bede i mam co robic bo gaduly jestescie zobaczymu czy sie wyrobie wtracic slowko pozdraiam.... Odpowiedz Link
ponponka1 Ja tez dziekuje za ........ 11.02.05, 20:46 to ze nie gniewasz sie ze tak Cie sama przedstawilam )))) Ja uwielbiam psy a link do strony mialas w stopce i tak mi w pamieci zostalo, ze wzgledu na wspanialego wlochatego psa ))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Ja tez dziekuje za ........ 11.02.05, 20:55 Alez cos ty ponponka .....po to ta strona jest zeby ja ogladac.....i ciesze sie ze mnie zapamietalas chodz to psa zasluga Odpowiedz Link
gherarddottir do abere 11.02.05, 11:46 Mysle, ze kazdy jest inny ja nie staram sie szukac o kazdej z Was zadnych informacji bo mnie nie o to chodzi lubie sobie poczytac forum, podzielic sie swoim sprawami czy zaslyszanymi czy to z wlasnego podworka. Kadzy jest inny! Dlatego swiat jest ciekawy! Pozdrawiam Odpowiedz Link
abere8 Re: do gerarddottir 12.02.05, 05:45 Ale mnie nie chodzilo o specjalne wyszukiwanie informacji o kims, tylko przypadkowe natykanie sie na "znajome osoby" na innych forach. Przeciez wiadomo, ze zapamietam, co pisza. I tak Asice widzialam kiedys na F.Kuchnia, a Mijaczka widuje na English Only. Jagienkaa bywa na F. Emama i Swiat. No i co z tego? Moze sie zdarzyc, ze ktos rok temu napisal cos, co mi utkwilo w pamieci i teraz o tym wspomne i nie znaczy to, ze szczegolnie sie interesuje ta osoba. Mnie akurat jest bardzo milo, jesli ktos mnie rozpozna na innym forum. Np. na niedawno zalozonym F. Nowa Zelandia ja cos napisalam, ktos mnie o cos zapytal, a za mnie odpowiedzial taki Peter, z ktorym sie nigdy nie zetknelam, a ktory, jak sie okazuje, czytuje nasze forum. No i bardzo mi bylo milo, ze mnie zapamietal i wie cos o mnie. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do gerarddottir 12.02.05, 19:43 Abere - swiat jest tak wielki ze kazdy sie zmiesci!)) i bardzo dobrze! Pewnie ze przypadkowe spotkania sa mile, tez je lubie - pod warunkiem jednak ze nie naruszaja mojej prywatnosci Odpowiedz Link
abere8 Re: do gerarddottir 12.02.05, 22:09 gherarddottir napisała: > Abere - swiat jest tak wielki ze kazdy sie zmiesci!)) i bardzo dobrze! > Pewnie ze przypadkowe spotkania sa mile, tez je lubie - pod warunkiem jednak ze > nie naruszaja mojej prywatnosci No ale jesli Ty sama ja kiedys naruszylas, podajac chociazby raz swoje imie czy miejsce zamieszkania, to nie mozesz miec pretensji, ze ktos sie na nie natknal i zapamietal... Odpowiedz Link
frankie36 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 18:01 Witaj alltid_ung,sorry ze sie watek powitalny zbisurmanil, w kazdym badz razie witaj serdecznie na"lonie" i pisz duzo))) Odpowiedz Link
aka10 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 20:49 Pozdrawiam,ale witac sie po raz kolejny nie bede Odpowiedz Link
asica74 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 20:54 alltid witaj serdecznie! usmiech sle z przerwa na przedzie! Odpowiedz Link
ponponka1 Bo piesek taki z moich ulubionych :)))) 11.02.05, 21:00 Glupio ze glownie to jego pamietam - choc pamietam tez szczescie tryskajace ze zdjec!!!!!!!! Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 21:28 Ciekawe ile tutaj na tym forum jest wlascicieli psow? i jak sie pieski wabia? Ja nigdy psa nie mialam, ale za to mialam pare kotow. czy w Szwecji tez sie zbieta kupki po pieskach do torebek foliowych? pozdrawiam Odpowiedz Link
a.polonia Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 21:49 Ja rowniez witam serdecznie P. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 11.02.05, 22:10 Czesc Zawsze Mloda!! )) My ty wszyskie wiecznie mlode, wiec znakomicie pasujesz. Moze sie jeszcze nie doczytalas, ze my wszystkie jak jeden maz po 23 lata mamy? To tak na wstepie podaje, zeby juz nie bylo zawracania glowy czy mozna czy nie mozna podawac swojego wieku w sieci. Frakcja szwedzka nam sie pokaznie rozrosla w ciagu ostatnich paru dni, wiec otwieram szampana i rabnijmy sobie za TAKI sukces. ))))) Odpowiedz Link
aneta05 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 12.02.05, 04:56 Dzien dobry z Nowego Yorku. Nie bylo mnie tu troche, ale postaram sie wrocic do zycia i przypomniec sobie, jak przyjemnie moze byc wsrod bratnich dusz. Odpowiedz Link
gherarddottir do abere 2 12.02.05, 19:46 sorrki wyslalo misie zanim dokonczylam. np jesli Ty masz dostep do moich zdjec to wierze ze nie skopiujesz ich i nie wyslesz do kogos, tylko dlatego, ze masz do nich dostep bo sa w sieci bez pytania mnie o zgode. Po prostu ! Co innego gdybym np zamiescila tu czy na innym forum link do tych zdjec. Pozdrawiam serdecznie z zimnej niestety (kiedy bedie wiosna?) Norwegii Odpowiedz Link
abere8 Re: do abere 2 12.02.05, 22:17 gherarddottir napisała: > sorrki wyslalo misie zanim dokonczylam. > np jesli Ty masz dostep do moich zdjec to wierze ze nie skopiujesz ich i nie > wyslesz do kogos, tylko dlatego, ze masz do nich dostep bo sa w sieci bez > pytania mnie o zgode. > Po prostu ! > Co innego gdybym np zamiescila tu czy na innym forum link do tych zdjec. A ja Ci odpowiedzialam tam wyzej, zanim przeczytalam to Bo wiesz, ja mowie o zupelnie innej sytuacji, bo oczywistym dla mnie jest, ze co na privie sie dzialo, to na privie zostaje Tylko jesli gdzies cos ujawinilas publicznie, to nie wiadomo, kto to przeczytal i zapamietal, gdziekolwiek by to nie bylo. Tez pozdrawiam Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do abere 2 12.02.05, 22:23 Mysle, ze obydwum nam jednak chodzi o cos zuplenie innego Pozdrawiam Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do abere 2 12.02.05, 22:33 zgadzam sie z tym co napisalas Abere jednak nadal uwazam, ze to co jest na innych forach to chyba powinno pozostac tam pamietam jak tutaj na naszym forum rozwazalysmy czy publicznie oglaszac sie na innych, mowic o tym zetam i tam jest takie forum jak kobieca polnia itd. tak na marginesie to nie wiem w koncu jaka decyzja zapadla? Pozdarwiam i milego wieczoru dla Was wszystkich Odpowiedz Link
jollyvonne velkommen 12.02.05, 19:56 Az mi dziwnie ze jeszcze sie nie przywitalam! Zakrecona ostatnio jestem jak sloiczek z majonezem i czasu na nic nie mam, to na moje usprawiedliwienie. Witam na forum przyjazni miedzy Polkami na wszystkich kontynentach Szklanki w dlon! Polewam z Norwegii jollyvonne Odpowiedz Link
bietka1 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 12.02.05, 22:16 Partia wita cie serdecznie, dziewczyny sa tu bardzo mile Nie poprzestawaj na pisaniu, ale czasem tez cos napisz. Odpowiedz Link
bietka1 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 12.02.05, 22:37 > Nie poprzestawaj na pisaniu, Mialo byc nie poprzestawaj na czytaniu. Sorry Odpowiedz Link
tamsin Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 13.02.05, 04:39 no jak tak przegladam watek i przegladam i uswiadomilam sobie, ze mnie nie ma z powitaniami )) Witaj Alltid_ung, przepraszam za spoznione powitania, ale klaniam sie nisko i bukiet kwiatow (virutalnych) na powitanie wreczam )) Odpowiedz Link
bibi1 Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 13.02.05, 08:36 ale mi wstyd! ja tez Cie jeszcze nie przywitalam, no wiec przesylam dobre fluidy na mily poczatek. Odpowiedz Link
jan.kran Re: pozdrawiam wszystkich.......:-) 13.02.05, 09:37 Czesc Mloda))) Ja tez mam 23 lata jak wszystkie tu obecne:-ppp Mysle , ze wzrost frakcji skandynawskiej nalezy odebrac pozytywnie. Polecam klikanie tu , bo jest cieplo i ciekawie. Kran Polnocny. Odpowiedz Link