monhann2 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:02 mysle, ze sie wymiga, jak kiedys OJ Simpson... Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:06 Nooo,glowa mowi ze sie wymiga ale obstawiam winny i ciupa Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:07 ja mówię że niewinny. te dowody jakieś takie nieprzekonywujące są. Bardzo jestem ciekawa wyroku - chyba spać nie pójdę. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:07 a ja nie uwierze nawet jesli ....i juz Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:07 Mylisz ,ze jest niewinny? Odpowiedz Link
monhann2 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:10 ale to ze dolewal alkohol chlopcom do puszek to juz mu udowodnili...to chociazby tego winny Odpowiedz Link
mulinka Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:11 w kazdym razie ja swojego dziecka nie zostawilabym pod jego opieka za zadne pieniadze Odpowiedz Link
tamsin Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:11 a to trafilam na wiadomosc! myslalam ze nie bedzie wyroku, czyli dealock, czy jak oni to tam fachowo nazywaja Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:16 ja obstawiam, ze winny i ciupa! Odpowiedz Link
greentea2 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:27 Obstawiam winny, ale do ciupy nie pojdzie. Kaza mu zaplacic i zamkna w domu pod ochrona. Odpowiedz Link
mulinka Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:28 ja mysle, ze jesli uznaja go winnym, to pojdzie do ciupy Odpowiedz Link
asia9111 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:41 ja mysle, ze zbyt drogo by system kosztowalo trzymanie go w specjalnej czesci wiezienia, aby go 'general population' nie dopadla w prysznicu. Molestujacy dzieci maja statystycznie najkrotsze zycie w ciupie, wiec pewnie go zostawia w domu z bransoletka na lydce. Oczywiscie jezeli go uznaja za winnego. Odpowiedz Link
tamsin Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:46 ja trafi do ciupy to zywy nie wyjdzie..mysle ze wynik bedzie winny, jak winny molestowania to ciupa, jak winny ze dzieciom dawal alkohol to branzoletke na noge dostanie.. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:47 Ponoc ciupa juz nawet gotowa na jego przyjecie Odpowiedz Link
tamsin Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:48 ciekawe jak bedzie wygladal w ubranku wieziennym i bez makijazu? moze go nawet ogola na lysa pale? Odpowiedz Link
asica74 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:08 ja obstawiam za wami: ciupa... Odpowiedz Link
mulinka Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:09 a ja mysle, ze nie ma dymu bez ognia ale glowy nie dam, bo wgladu do akt nie mialam Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:09 Ooo wlasnie sie dowiedzialam ze opoznia odczytanie wyroku do godziny bo pan Jackson dopiero co z Neverland wyjechal,ciekawe czy zdazyl pizdzame sciagnac? Odpowiedz Link
tiffany7 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:42 Gadalam ze znajoma, ktora "leczy" pedofilow. Twierdzi, ze Jackson ma wszelkie objawy, ze to zrobil... Szkoda... Odpowiedz Link
asia9111 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:51 wlasnie lece do auli na zebranie na 1-1.5godz. jak wroce, to juz bedzie wyrok w internecie..wiec strace 1sze reakcje...na razie Odpowiedz Link
tamsin Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 22:53 on jest oskarzony o 10 przestepstw, cos winy moze sie w tej dziesiatce znalezc. Odpowiedz Link
slunko Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 23:02 pewnie ze winny Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 23:03 ja nie sądzę że molestuje dzieci, uważam że coś z nim jest na pewno nie w porządku ale nie podejrzewam go o pedofilię. A już na pewno to ta rodzinka próbuje wyłudzić kasę. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 23:05 obrona sie skupila na rodzinie a przeciez nie chodzi o nich ,tylko o chlopca(- ow) Odpowiedz Link
tiffany7 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 13.06.05, 23:15 Nie wierze... szok Odpowiedz Link
jagienkaa wyrok 13.06.05, 23:17 1-niewinny 2-niewinny 3-niewinny 4-niewinny 5-niewinny 6-niewinny 7-niewinny 8-niewinny 9-niewinny 10-niewinny mówiłam?!)) Odpowiedz Link
frankie36 Re: wyrok 13.06.05, 23:19 No to teraz niech wskoczy na dach SUV i zatanczy moonwalk Odpowiedz Link
frankie36 Re: wyrok 13.06.05, 23:23 Rozporka pewnie nie rozepnie za to napewno zlapie sie za krocze) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: wyrok 13.06.05, 23:34 nie wiem czy jest pedofilem ale wiem napewno ze nie jest zdrowy na umysle...niestety choc muzyke rob fajna Odpowiedz Link
asia.sthm No i co ???? 14.06.05, 00:43 A nie mowilam !!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wypchajcie sie teraz, te co tak krakaly trociny podesle )) Odpowiedz Link
jennifer_e Re: No i co ???? 14.06.05, 00:59 a ja tam myślę, że tego typu oskarżenia nie biorą się z powietrza myślę też, że ponieważ nie byl to proces zwyklego śmiertelnika tylko króla popu lawa przysięglych musiala zastanowić się dziesięć razy więcej i o wiele większy ciążylby na nich ciężar gdyby go skazali Odpowiedz Link
frankie36 Re: No i co ???? 14.06.05, 01:09 Prawda jest taka ze gdyby oskarzycielem byl np. Macaulay Culkin nie mialby wielkich szans na wygranie procesu. Happiness makes up in height for what it lacks in length Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i co ???? 14.06.05, 01:17 dlaczego Macaulay Culkin mialby go oskarzyc ??? Musialby miec powod. To ze MJ jest strasznym dziwakiem nie oznacza, ze jest pedofilem, owszem wyglupil sie porzadnie pare razy, a kto sie nigdy nie wyglupil ??? Za podanie malolatom alkoholu sama nakladlabym mu kapciem ile by sie zmiescilo, nadalabym na niego pierwsza, ale cala reszta to bzdety. Pedofilem nie jest! Nagonki na niego beda, bo jest latwy jako ich ofiara. NIEWINNY i juz )))) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: No i co ???? 14.06.05, 01:30 mysle, ze gdyby byly watpliwosci duze, ze jest winny to pewnie by go skazali...chociaz sama do konca w jego niewinnosc nie wierze, to chyba jednak az takich akcji jak uznanie kogos niewinnego - winnym by sad sie nie dopuscil. Ten czlowiek jest chory, podejrzewam, ze cierpi na ten sam rodzaj zaburzenia na jaki cierpiala Lolo Ferrari (ktora nota bene popelnila samobojstwo)i pewnie wiele innym osob - zaburzenie psychiczne charakteryzujace sie niechecia do wlasnego ciala - tendencja do ciaglego go zmieniania, stad ciagle operacje plastyczne itd. Podloze glebokie, wymaga leczenia farmakologicznego i terapii. Odpowiedz Link
jan.kran Re: No i co ???? 14.06.05, 01:36 Mam bardzo mieszane uczucia. Nie jest normalny , ale wsadzić kogoś na 18 lat, a tyle Mu groziło na podstawie nie do końca pewnych oskarżeń nie byłoby w porządku. A to że chodziło głownie o wyciągniecie kasy to jest oczywiste. Kran. Odpowiedz Link
frankie36 Re: No i co ???? 14.06.05, 01:36 Podalam jego nazwisko ,bo tez jest" celebrity",nie dlatego ze mysle ze MJ go molestowal. Prawda jest taka ze gwiazdy nigdy nie beda traktowane jak zwykli smiertelnicy,MJ spoznil sie do sadu dwa razy,normalna osoba poniosla by wielkie konswkwencje ,ale nie MJ. Ponoc MJ ma urazy plecow,ale dzien czy dwa po tym jak pojechal do szpitala umial wskoczyc na dach samochodu.Paranoja.Sprobowalabys to ty czy ja zrobic konsekwencje ponioslybysmy jak stad do Hong-Kongu. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i co ???? 14.06.05, 01:45 > Prawda jest taka ze gwiazdy nigdy nie beda traktowane jak zwykli > smiertelnicy,MJ spoznil sie do sadu dwa razy,normalna osoba poniosla by wielkie konswkwencje ,ale nie MJ. Oj napewno dostal grzywne ze az zaswiszczalo > Ponoc MJ ma urazy plecow,ale dzien czy dwa po tym jak pojechal do szpitala > umial wskoczyc na dach samochodu.Paranoja.Sprobowalabys to ty czy ja zrobic > konsekwencje ponioslybysmy jak stad do Hong-Kongu. Ha ha , ja tez mam uraz i plecow i karku, ale z radosci bym wskoczyla i najwyzej odchorowala Takie dolegliwosci mogly byc w szpitalu nastawione, jak mu sie udalo wskoczyc, to tez mogla byc adrenalinka z radosci. Teraz podobno nie wskoczyl na nic i tez maja o to pretensje i sie dziwia. No jak tym wszystkim ludziom dogodzic, no jak ?? )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: No i co ???? 14.06.05, 02:01 Mc CauleyCulkin uznał oskarżenia wobec M.J. jako śmieszne i bezpostawne. Był jedyną gwiazdą , która podparła Jacksona. Ani Taylor ani Ross , wielkie podobno przyjaciółki nie stanęły przed sądem ,żeby Mu pomóc. Odpowiedz Link
frankie36 Re: No i co ???? 14.06.05, 01:02 Krakalam,krakalam ale i tak nie jestem do konca przekonana.Przed chwila zerknelam na konferencje prasowa jury i na pytanie dziennikarki skierowane szcz.do rodzicow-jurorow dotyczace spania w jednym lozku,nikt nie chcial komentowac,w koncu babka sie odezwala i metnie gadala ze jest bardzo ostrozne ze swoim dzieckiem,ze go oslania .Na kolejne pytanie :To matka jest winna ze pozwolila dziecku spac w jedenym lozku z Jacksonem nie chciala odpowiedziec. Jackson wygral bo oskarzenie bylo metne,rodzina podejrzana co nie oznacza ze to co robil jest normalne. Odpowiedz Link
jennifer_e Re: No i co ???? 14.06.05, 02:16 zgadzam się z frankie, dokladnie tak chyba zadzialala starodawna zasada, że czlowiek jest niewinny póki mu się winy nie udowodni i że wszelkie wątpliwości należy rozstrzygać na korzyść oskarżonego. Ja nie wiem czy on jest winny czy nie. Ale nietrudno stwierdzić, że proces takiej gwiazdy nigdy nie będzie sprawiedliwy. No i jeśli nie mogli udowodnić winy ponad wszelką wątpliwość to musieli go uniewinnić. Odpowiedz Link
mulinka Re: No i co ???? 14.06.05, 02:29 "jeśli nie mogli udowodnić winy ponad wszelką wątpliwość to musieli go uniewinnić." dokladnie tak czy myslalyscie kiedys o tym, co czuje molestowane dziecko? jak "to" wplywa na dalsze jego zycie? Odpowiedz Link
gherarddottir Re: No i co ???? 14.06.05, 03:30 a pomijajac juz wszystko inne czy nikt mu nie robil badan psychiatrycznych? Przeciez to jest konieczne w takich przypadkach! a co z badaniem na wykrywaczu klamstw? Odpowiedz Link
ania_2000 Re: No i co ???? 14.06.05, 03:58 no i co? okazalo sie, ze zaden, nawet najlepszy system sadowy - nie jest doskonaly. wyszedl pedofil na wolnosc. not guilty nie znaczy innocent byc moze jego przypadek powinien sie skonczyc w szpitalu psychiatrycznym a nie w wiezieniu .. mam nadzieje ze zacznie sie leczyc, choc w jego przypadku..powinien to zrobic co najmmniej 10 lat temu. w kazdym razie, mam nadzieje, ze nigdy juz nie skrzywdzi nikogo. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i co ???? 14.06.05, 10:51 > "jeśli nie mogli udowodnić > winy ponad wszelką wątpliwość to musieli go uniewinnić." > > dokladnie tak Mulinko, czy chcialabys, zeby od tej zasady w tym wypadku odstapiono ?? Dlaczego? Gdyby kogos z naszych najblizszych tez posadzono o haniebne czyny, czy tez uznalabys, ze nalezy go skazac tak dla przestrogi, bo cos w tym jest? > czy myslalyscie kiedys o tym, co czuje molestowane dziecko? > jak "to" wplywa na dalsze jego zycie? Tak jest, studiowalam i nadal studiuje ten "fenomen". Wiem sporo i czesto pracuje z ofiarami. Nie znaczy to jednak, ze jestem zwolenniczka sadow czarownic. Wiele wypowiedzi z tego watku wlasnie skojarzylo mi sie z "proba wody". Jak by nie bylo: winna albo zatopiona. Wiem ,ze MJ wzbudza wielkie emocje, ale bez przesady W lawie przysieglych zasiedli tez ludzie majacy dzieci. Nie odbierajcie im zdrowego rozsadku i rozeznania w sytuacji. Czyzby wszyscy powariowali? Odpowiedz Link
mulinka Re: No i co ???? 14.06.05, 14:56 asia napisala: > "jeśli nie mogli udowodnić > winy ponad wszelką wątpliwość to musieli go uniewinnić." > > dokladnie tak Mulinko, czy chcialabys, zeby od tej zasady w tym wypadku odstapiono ?? Dlaczego? Gdyby kogos z naszych najblizszych tez posadzono o haniebne czyny, czy tez uznalabys, ze nalezy go skazac tak dla przestrogi, bo cos w tym jest? Asiu - to jest nadinterpretacja moich slow mam szacunek dla prawa i przyjmuje do wiadomosci fakt, ze prokurator nie przedstawil wiarygodnych dowodow, a ludzi skazac za pomowienia nie mozna pisalam tez, ze nie mialam do tych akt wgladu, wiec nie moge ferowac wyrokow (natomiast intuicja podpowiada mi swoje - i za zadne skarby nie zostawilabym z tym czlowiekiem dziecka) zreszta, gdyby los sprawil, ze wybranoby mnie na przysiegla, to wylaczylabym sie z takiej sprawy zwiazku z procesami czarownic nie dojrzalam "fenomen" - sorki, zle okreslenie a M.J. moich emocji nie wzbudza natomiast problem - owszem mam jednak wrazenie, ze udaje mi sie zachowac rozsadek buziaczek Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i co ???? 14.06.05, 18:38 mulinka napisała: > Asiu - to jest nadinterpretacja moich slow > mam szacunek dla prawa i przyjmuje do wiadomosci fakt, ze prokurator nie > przedstawil wiarygodnych dowodow, a ludzi skazac za pomowienia nie mozna > pisalam tez, ze nie mialam do tych akt wgladu, wiec nie moge ferowac wyrokow > (natomiast intuicja podpowiada mi swoje - i za zadne skarby nie zostawilabym z tym czlowiekiem dziecka) Przepraszam za nadinterpretacje, ja w tej samej sytuacji, bez wzgladu w dokumentacje, ale moja intuicja KRZYCZALA co innego i sad to potwierdzil ) Dalej moze byc wielki cyrk, ja jednak Jacksonowi wierze. A z tym zostawianiem dziecka u czlowieka posadzonego juz wczesniej o molestowanie, to jak uwazasz, tam nadal roilo sie od dzieci. Wyrodni, glupi rodzice je zostawiali?? W jakim celu ?. Ja bym nigdy nie zostawila u nikogo posadzonego, do ktorego nie mialabym 100 % pewnosci, ze nieslusznie. > > zwiazku z procesami czarownic nie dojrzalam > A ja dojrzalam, skojarzylo mi sie: proces kogos podejrzanego, dziwacznego, na ktorego ktos rzuca oskarzenie, czasem z zupelnie innego powodu niz meritum oskarzenia ( w tym wypadku ekonomicznego).Jakikolwiek bylby wynik procesu, to ta osoba bedzie juz dla ogolu winna, na zawsze, bo przeciez nie ma dymu bez ognia. Na stos opinii publicznej z taka osoba. > > "fenomen" - sorki, zle okreslenie > Tez przepraszam, zeszwedzilo mi sie. Slowo fenomen nie mialo okreslac zjawiska jako fenomenalne, tu uzywa sie tego slowa jako zjawisko po prostu. Wyjasniam, ze pedofilie zaliczam do kategorii rownej zbrodni. To na razie, mam nadzieje, ze tez zachowalam rozsadek w tej dyskusji. A buziaczki masz az dwa, albo dwa i pol ) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 10:09 wiecie co, ale czemu tak od razu myślicie że jest pedofilem? ja tego nie rozumiem. Przecież nawet ten chłopak mówił z początku że mu nic Jackson nie zrobił, dopiero potem dziwnie zmienił zdanie. Wydaje mi się że Polacy teraz są bardzo wyczuleni na pedofilię, przez Samsona i innych, i wszystkich podejrzanych od razu potępiają. Jackson ma kłopoty, jest skaleczony psychicznie i fizycznie, dobrej muzyki już na pewno nie zrobi, no i ma masę długów. Ja naprawdę nie wierzę że molestował dzieci. Nie byłyście tam w sądzie, nie nie były przekonywujące... Odpowiedz Link
monhann2 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 14:34 To bylo do przewidzenia i czy sie z wyrokiem zgadzamy czy nie jedno jest pewne, ten kto ma $$$$$ moze bardzo wiele. Jedynie Marthe Stewart wsadzili, dziwilam sie bardzo, ze sie nie wymigala, przeciez baba tez bogata i w koncu jej win nie mozna porownac z zarzutami wobec (10!) Jacksona. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 14:47 Porownujesz wine z zarzutami ?? Wszystko kazdemu mozna zarzucic jesli sie czlowiek uprze. Dziwne rozumowanie. Odpowiedz Link
basia313 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 14:47 No tak, ale z drugiej strony i te pieniadze nie koniecznie wystarcza. Popatrz jak Jackson teraz wyglada, wychudzony i blady jak sciana. Nie mogl byc pewien swojej wygranej. A poza tym pewnie widzialyscie ten program o JAcksonie nakrecony przez BAshira. No wtedy to ten mlody wcale nie narzekal na to, ze przebewa u JAcksona. Jak mu sie jakos dziwnie odmienilo po czasie. Oj chyba nikt na sile go tam nie trzymal. Zreszta uwazam, ze kazda matka jest odpowiedzialna za swoje dizeci. Jesli cos jej sie nie podobalo to nie powinna syna nigdzie puszczac. Odpowiedz Link
basia313 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 14:49 a ponadto zauwazcie jednak skoro jury bylo zgodne w 100% i to 10 razy, to pewnie jednak dowody byly zbyt silne przeciw rodzinie tego chlopca a zwlaszcza jego matce. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 14:53 ja tez tak myślę. Poza tym, jak dzisiaj powiedziano w BBC, Jackson nie ma już kasy - podobno wydaje 50 tys $ dziennie. Skąd ma mieć tyle pieniędzy - w końcu nic już nie nagrywa, ile można dostac z poprzednich nagrań? już od dawna mówią że on jest bankrutem, nie mówiąc o kosztach procesu, prawnikach. I co, miałby 80 osób opłacić? Prawda jest taka, że rodzina tego chłopca (i ona sam) była niewiarygodna. Odpowiedz Link
basia313 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 15:31 CO do JAcksona zarobkow to On wciaz tygodniowo sprzedaje 15 000 plyt! Uslyszane w TV. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 15:39 A co do dlugow,jest zadluzony na 270 mln.$(tez uslyszane w tv) Odpowiedz Link
basia313 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 15:41 No tak. Ma jeszcze kupe pieniedzy zainwestowane w posiadlosciach, prawach autorskich do The Beethles itd. Nazbieralaby sie niezla sumka. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 15:51 no dobra, ale on na pewno tylko dostaje tantiemy z płyt, czyli pewnie z 30% wartości sprzedanej płyty...naprawdę nie sądzę żeby on miał dużo kasy. A już na pewno nie takiej na koncie w banku. Przecież w ciągu dnia w piżamie chodzi Odpowiedz Link
basia313 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 15:52 Mysle, ze kasy jako takiej to on juz nie ma. Zyje chyba nadal bardzo wystawnie. JAk sie kiedys doswiadczylo takiej kasy jak on, to trudno przestawic sie na skromne zycie. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 18:17 Moj ostatni wpis na tym watku. W TV pelno jurorow ,udzielaja wywiadow na lewo i prawo,przed chwila ogladalam dwie matki.ktore byly przekonane o niewinnosci MJ ale swoich dzieci do Neverlandu by nie poslaly,albo by przebywaly tam nonstop ze swoimi dziecmi.Czyzby czegos sie baly? Odpowiedz Link
majenkir Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 19:12 Ja tez uwazam, ze MJ jest winny. Ale gdybym sie znalazla w jury glosowalabym tak samo jak oni. Po prostu nie bylo niezbitych dowodow. Trudno, moze nastepnym razem . Odpowiedz Link
slunko Re: Za pol godziny odczytaja wyrok w sprawie Jack 14.06.05, 23:42 tez uwazam, ze Jackson jest winny. podejrzenia o pedofilie nie pojawily sie wczoraj. przeciez juz ponad 10 lat temu zaplacil kupe forsy, zeby tylko sadu uniknac. nie ogladalam procesu, ale podobno oskarzenie zawiodlo. a wedlug mnie zboczenca na wolnosc wypuscili... Odpowiedz Link