gosia_t 27.06.05, 16:35 No i teraz bede sie uczyc jezdzic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Kupilismy samochod 27.06.05, 16:49 szerokiej drogi i tylko gumowych przeszkod na drodze ) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Kupilismy samochod 27.06.05, 18:58 tez gratuluje.a jaki to samochod,jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kupilismy samochod 27.06.05, 19:18 A masz na niej ? : My Toyota is fantastic !!! Gratki, tylko nie jezdzij po krzakach i jej nie porysuj. Toyoty tego nie lubia. Odpowiedz Link
annah11 Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 02:33 Szerokiej drogi, milych wypraw samochodowych i wszystkiego dobrego zycze-AH Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 09:59 hihi gratuluje i zycze pustych parkingow przynajmniej na poczatku, zadnych korkow i pustej drogi przy zminie pasow, zadnych rond i skomplikowanych skrzyzowan, stromych wyjazdow z podziemnych parkingow ufff....i to chyba tyle))) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 12:32 niestety rond sie nie uniknie szczegolnie w Norwegii..a sa one miniaturowe i dlatego sprawiaja problemy Gosia milych wycieczek i duzo radosci z autka raz jeszcze!)) Dzis go mam nadzieje zobacze Odpowiedz Link
olvi Re: Kupilismy samochod 30.06.05, 18:05 i zadnych nieodpowiedzialnych rowerzystow )) a zwlaszcza rowerzystow samobojcow jezdzacych po ciemku bez swiatel... zawsze sie boje, jak jade w PL wieczorami, w DE jeszcze mi sie tacy nie trafili, jak jest w Norwegii? Odpowiedz Link
gosia_t Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 13:34 No dzis juz pol Oslo zjezdzilismy, ale tak to jest jak sie prowadzi poraz pierwszy od kilku lat. Najwazniejsze samochod juz na nas zarejestrowany. Odpowiedz Link
triskell Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 13:37 Gratuluję i życzę dotarcia do różnych niesamowitych miejsc . Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 17:05 gosia_t napisała: > No dzis juz pol Oslo zjezdzilismy, ale tak to jest jak sie prowadzi poraz > pierwszy od kilku lat. Najwazniejsze samochod juz na nas zarejestrowany. Byłas w okolicy Frogner ? Ledwo dziś uskoczyłam spod kół pedzącego samochodu. Ty ?:-pppp Kciuki trzymam i podziwiam ! Kran. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kupilismy samochod 29.06.05, 01:17 widzialam dzis samochod -jest piekny i ma nawet otwierany dach!))) Odpowiedz Link
gosia_t Re: Kupilismy samochod 29.06.05, 07:33 Pia napisalam, ze sie bede uczyc. Jaki z tego wniosek, ze tego prawojazdy nie mam. A znaczenia by teraz i tak w Norwegii nie mialo czy mam polskie, bo mozna na polskim jezdzic. Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Kupilismy samochod 28.06.05, 17:29 gratuluje samochodu!!..... i ucz sie jezdzic.....koniecznie.... zycze powodzenia w nauce i "gumowych drzew" ...) Odpowiedz Link
gosia_t Re: Kupilismy samochod 30.06.05, 12:38 Wczoraj jazda probna byla do tesciow. Norwegia latem jest przepiekna. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Kupilismy samochod 30.06.05, 12:51 widze pierwsze koty za ploty ),moj pierwszy samochod to byl maluch ) Odpowiedz Link
malpka108 Re: Kupilismy samochod 01.07.05, 14:20 Czesc Gosienko, trzymam kciuki i zycze powodzenia. Ja tez bede miala niedlugo swoja szkole, narzeczony kupil mi Jeepa, a ja prawo jazdy robilam w 1983 na maluchu i od tego czasu nie mialam samochodu, wiec bedzie zabawa N szczescie w US nie ma rond. Szerokiej drogi i wyrozumialosci Norweskich kierowcow dla poczatkujacego Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Kupilismy samochod 01.07.05, 16:49 malpka108 ja tez robilem na maluchu i to 1991 zaraz jak skonczylem 17 lat Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Kupilismy samochod 01.07.05, 17:36 A ja na FSO 1500. Pamietacie taki samochod? Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Szczecin sklada sie z rond ... 30.06.05, 21:53 Gosia, jazda autem po Norwegii to male piwo! A ronda to wogole jedna zakrecona przyjemnosc! W PL moglabys miec problemy. Moj maz ma norweskei prawo jazdy, a po Szczecinie jezdzic nie chce, wlasnie z powodu rond (a mamy tego sporo). Na szczecinskie rondo jest stosunkowo latwo wjechac, ale jak sie ktos wepchnie do srodka, to wydostanie sie juz po pierwszym okrazeniu graniczy z cudem, hehe. Malzonek zrobil rundke honorowa, a zaraz za rondem zamienilismy sie miejscami - i tak juz zostalo Czy autko juz wisi? Yahoo mi sie slabo otwiera, wpadne obejrzec po wakacjach jollyvonne Odpowiedz Link
myszka888 Re: Kupilismy samochod 01.07.05, 17:45 Gosiu- gratulacje! Szerokich drog w takim razie! Odpowiedz Link
elagrubabela Re: Kupilismy samochod 01.07.05, 18:08 Gratulacje. Pierszy samochod to jak pierwsza milosc - nie da sie zapomniec Moj byl trabant, bo tylko takie byly wtedy dostepne w PRLu z przerobkami dla niepelnosprawnych - do dzis mam jego zdjecie i od czasu do czasu wrzucam je sobie jako screen background - czlowiek jest jednak okropnie sentymentalnym zwierzakiem Ronda w Europie to przeklenstwo ale Wy sie pewnie do tego przyzwyczailiscie. Ja kocham samochody i za szczyt luksusu uznalabym mozliwosc posiadania chociaz jednego vintage na chodzie ale ciagle nie te widelki zarobkow Elka Odpowiedz Link