Dodaj do ulubionych

Lubicie thrillery?

08.07.05, 21:14
Wybieram sie w ten weekend na Dark Water. Dam znac w poniedzialek czy dobrysmile
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:26
      daj koniecznie, bo tez myslalam sie wybrac na ten film. W ogole potrzeba nam
      zastepstwa naszego stalego recenzenta filmow na forum, bo Mijaczka ostatnio
      wcielo sad
      • marta_midwest Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:43
        Chetnie sie podejme, odkad zapisalam sie do Netlix ogladam dosc duzo dobrych
        filmow i chetnie sie podziele opiniasmile Do kina tez chodze ostatnio dosc czesto.
        --
        "If I leave here tomorrow, would you still remember me? For I must be traveling
        on now, there's too many places I haven't seen."

Moje zdjecia
        • ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:54
          Martasmile odwazniarasmile) ja lubie thrillery ogladac glownie z zamknietymi oczamismile
          Niedawno, pare dni temu? na Jay Leno byla ta mala dziewczynka, ktora gra w tym
          filmie, no taka fajna ze nie wiemsmile
          Pokazywali fragment - oojjjjj..brr... strach sie bacsmile
          Netflix jest rowniez moja ulubiona wypozyczalnia - teraz juz nie tak bardzo,
          ale swego czasu "polykalam" mnostwo filmow i bylam bardziej na biezaco niz
          teraz.
          Lubie filmy - ogladac w domu raczej niz w kinie - chociaz sa takie filmy, na
          ktore specjalnie wybieramy sie do kina - ale horrory i thrillery wole w
          zaciuszu domu smile
    • triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:52
      Hehe, ze mną nikt nie chce oglądać thrillerów, bo ja mam bardzo niski suspension
      of disbelief i w momentach, gdy wszyscy gryzą palce ze zdenerwowania, potrafię
      zauważyć "O zobacz, widać mikrofon!" albo "Ale on ma kretyńską fryzurę". Co ja
      na to poradzę, thrillery i horrory mnie śmieszą smile.
      • ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:55
        hej Triskellsmile Trzymaj kciuki za ladna pogode za tydziensmile)
        • marta_midwest Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:58
          Ania, ja tez bede trzymac jesli pozwolisz, nie wiem o co chodzi ale juz
          zaciskamsmile
          Milego weekendu wszystkim, spadam do domciu!
      • asia.sthm Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:57
        Triniu to ja sie z toba nadaje, bo ja sie tak zawsze straszliwie boje, ze ze
        mna nikt nie wyrabia.
        Ty bys mi pokazala mikrofon, glupia fryzure i ja wtedy wyszlabym spod sofy,
        wystawila nos zza koca i przestala otoczenie z nerwow szczypac. Ze mna nikt nie
        chce thrillerow ogladac sad((
        • tamsin Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:03
          ja tez jestem bojazliwa. pamietam jak ogladalam ten Blair witch project, o
          ktorym nawiasem mowiac nic nie slyszalam, i w swojej naiwnosci myslalam ze to
          prawda!!! hehehe, wstalam z kanapy tak przerazona i chcialam isc sprawdzic na
          internecie czy cos sie z nimi wyjasnilo, ale balam sie sama do drugiego pokoju
          pojsc bo byla noc wink)))
          • triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:14
            tamsin napisała:
            > ja tez jestem bojazliwa. pamietam jak ogladalam ten Blair witch project, o
            > ktorym nawiasem mowiac nic nie slyszalam, i w swojej naiwnosci myslalam ze to
            > prawda!!! hehehe, wstalam z kanapy tak przerazona i chcialam isc sprawdzic na
            > internecie czy cos sie z nimi wyjasnilo, ale balam sie sama do drugiego pokoju
            > pojsc bo byla noc wink)))

No tak, zawsze może się okazać, że w drugim pokoju las ostatnio wyrósł wink.

Aniu, kciuki za pogodę oczywiście trzymam! smile To co, informujemy o planach
            partyjnego spotkanka, czy dalej się czaimy? Oops, chyba właśnie się wygadałam ;-P.

Asiu, a Ciebie otaczam na oglądanie thrillerów silnym triskellicznym ramieniem i
            przesyłam wirtualne okularki, takie co to z nimi od razu lepiej te mikrofony
            widać, i kamerzystów odbitych w szybach też.
            • ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:19
              cicho babosmile))) jeeenyyyy.. i teraz bedzie padac...smile)))
              • triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:18
                ania_2000 napisała:
                > cicho babosmile))) jeeenyyyy.. i teraz bedzie padac...smile)))

Można to jeszcze chyba zakląć poprzez zabranie parasolki. Najlepiej kilka
                załadujcie do samochodu, wtedy zazwyczaj nie pada. wink

A tak w ogóle to najwyżej w deszczu będziemy sobie po Olympii chodzić. W
                indyjskiej restauracji na pewno nie pada smile.
            • asia.sthm Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:01
              jak watek o filmach, no to macie film, ze mucha nie siada

www.pasjans.pl/film_ze_mucha_nie_siada.html
              • triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:15
                Mucha super smile. A ja właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że jeszcze nigdy nie
                podałam tu linka na swoją ulubioną stronkę... a tu proszę, tak ładnie do tematu
                pasuje.

www.angryalien.com/
                30-sekundowe animowane wersje różnych znanych filmów (głównie horrorów) w
                wykonaniu króliczków. Moje ulubione to Szczęki i Egzorcysta.
          • ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:14
            hahasmile)) ja pamietam jak bedac dzieckiem ogladalam film "mumia" (jakas czarno-
            biala wersja, chyba sprzed 50 lat!!!) i potem przez miesiac plakalam jak mialam
            wyjsc z domu!! i od tego czasu mimo ze lubie, to ledwo tego rodzaju filmy daje
            rade ogladac.
            to sie nazywa uraz na psychicesmile
            • monhann2 Re: Lubicie thrillery? 09.07.05, 20:21
              Koniecznie napisz o tym Dark Water. Thrillery i Psychothrillery to moje
              ulubione z przewaga w kierunku tego drugiego. Niektore rzeczywiscie dosc
              okropne ale ja sobie tlumacze, ze lubie ogladac to, co moze w rzeczywistosci
              sie przydarzyc, a wiec o wariatach, psychopatach itd.
              Pamietacie "Unfaithful", "Primal Fear" lub "Final Analysis" z R. Gere????
              Uwielbiam go w psychothrillerachsmile))
              • marta_midwest Dark Water 11.07.05, 16:02
                No wiec bylam, i mam troche mieszane uczucia. Bardziej creepy and disturbing
                niz scary. Cos pomiedzy dramatem psychologicznym a horrorem. Momentami nudnawy,
                dluzyzny, generalnie nie za duzo sie dzieje, ale film ma odpowiedni nastroj.
                Koncowka dobra. Chyba najlepsza z calego filmu. Im wiecej czasu uplywa od
                obejrzenia tym bardziej mi sie podoba. Jednym slowem polecam, ale nie trzeba
                isc do kina, wersja video w zupelnosci wystarczy.
                • tamsin Hide and Seek 11.07.05, 17:07
                  a ja na DVD wlasnie ogladnelam ten triller z Robertem DeNiro, i bardzo
                  utalentowana Dakota Fanning. Robert DeNiro wystepuje w tym filmie jako ojciec,
                  z zawodu psycholog, wychowujacy samotnie corke po samobojstwie zony. Aby
                  rozpoczac zycie od nowa, wyjezdza z corka z miasta na peryferie, jednak corka
                  zaczyna sprawiac klopoty ojcu, a wine za swoje zachowanie zwala na tajemniczego
                  przyjaciela "Charlie"...
                  • marta_midwest Re: Hide and Seek 11.07.05, 17:15
                    Podobal mi sie, zwlaszcza koncowka, lubie jak mnie zaskakujasmile Poza tym jestem
                    wielka fanka Dakoty Fanning, jedna z najbardziej utalentowanych aktorek tego
                    stulecia! Ta mala z Dark Water tez jest niezla, daleko jej do Dakoty, ale tez
                    beda z niej ludziesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka