marta_midwest 08.07.05, 21:14 Wybieram sie w ten weekend na Dark Water. Dam znac w poniedzialek czy dobry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:26 daj koniecznie, bo tez myslalam sie wybrac na ten film. W ogole potrzeba nam zastepstwa naszego stalego recenzenta filmow na forum, bo Mijaczka ostatnio wcielo Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:43 Chetnie sie podejme, odkad zapisalam sie do Netlix ogladam dosc duzo dobrych filmow i chetnie sie podziele opinia Do kina tez chodze ostatnio dosc czesto. -- "If I leave here tomorrow, would you still remember me? For I must be traveling on now, there's too many places I haven't seen." Moje zdjecia Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:54 Marta odwazniara) ja lubie thrillery ogladac glownie z zamknietymi oczami Niedawno, pare dni temu? na Jay Leno byla ta mala dziewczynka, ktora gra w tym filmie, no taka fajna ze nie wiem Pokazywali fragment - oojjjjj..brr... strach sie bac Netflix jest rowniez moja ulubiona wypozyczalnia - teraz juz nie tak bardzo, ale swego czasu "polykalam" mnostwo filmow i bylam bardziej na biezaco niz teraz. Lubie filmy - ogladac w domu raczej niz w kinie - chociaz sa takie filmy, na ktore specjalnie wybieramy sie do kina - ale horrory i thrillery wole w zaciuszu domu Odpowiedz Link
triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:52 Hehe, ze mną nikt nie chce oglądać thrillerów, bo ja mam bardzo niski suspension of disbelief i w momentach, gdy wszyscy gryzą palce ze zdenerwowania, potrafię zauważyć "O zobacz, widać mikrofon!" albo "Ale on ma kretyńską fryzurę". Co ja na to poradzę, thrillery i horrory mnie śmieszą . Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:55 hej Triskell Trzymaj kciuki za ladna pogode za tydzien) Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:58 Ania, ja tez bede trzymac jesli pozwolisz, nie wiem o co chodzi ale juz zaciskam Milego weekendu wszystkim, spadam do domciu! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 21:57 Triniu to ja sie z toba nadaje, bo ja sie tak zawsze straszliwie boje, ze ze mna nikt nie wyrabia. Ty bys mi pokazala mikrofon, glupia fryzure i ja wtedy wyszlabym spod sofy, wystawila nos zza koca i przestala otoczenie z nerwow szczypac. Ze mna nikt nie chce thrillerow ogladac (( Odpowiedz Link
tamsin Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:03 ja tez jestem bojazliwa. pamietam jak ogladalam ten Blair witch project, o ktorym nawiasem mowiac nic nie slyszalam, i w swojej naiwnosci myslalam ze to prawda!!! hehehe, wstalam z kanapy tak przerazona i chcialam isc sprawdzic na internecie czy cos sie z nimi wyjasnilo, ale balam sie sama do drugiego pokoju pojsc bo byla noc ))) Odpowiedz Link
triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:14 tamsin napisała: > ja tez jestem bojazliwa. pamietam jak ogladalam ten Blair witch project, o > ktorym nawiasem mowiac nic nie slyszalam, i w swojej naiwnosci myslalam ze to > prawda!!! hehehe, wstalam z kanapy tak przerazona i chcialam isc sprawdzic na > internecie czy cos sie z nimi wyjasnilo, ale balam sie sama do drugiego pokoju > pojsc bo byla noc ))) No tak, zawsze może się okazać, że w drugim pokoju las ostatnio wyrósł . Aniu, kciuki za pogodę oczywiście trzymam! To co, informujemy o planach partyjnego spotkanka, czy dalej się czaimy? Oops, chyba właśnie się wygadałam ;-P. Asiu, a Ciebie otaczam na oglądanie thrillerów silnym triskellicznym ramieniem i przesyłam wirtualne okularki, takie co to z nimi od razu lepiej te mikrofony widać, i kamerzystów odbitych w szybach też. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:19 cicho babo))) jeeenyyyy.. i teraz bedzie padac...))) Odpowiedz Link
triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:18 ania_2000 napisała: > cicho babo))) jeeenyyyy.. i teraz bedzie padac...))) Można to jeszcze chyba zakląć poprzez zabranie parasolki. Najlepiej kilka załadujcie do samochodu, wtedy zazwyczaj nie pada. A tak w ogóle to najwyżej w deszczu będziemy sobie po Olympii chodzić. W indyjskiej restauracji na pewno nie pada . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:01 jak watek o filmach, no to macie film, ze mucha nie siada www.pasjans.pl/film_ze_mucha_nie_siada.html Odpowiedz Link
triskell Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 23:15 Mucha super . A ja właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że jeszcze nigdy nie podałam tu linka na swoją ulubioną stronkę... a tu proszę, tak ładnie do tematu pasuje. www.angryalien.com/ 30-sekundowe animowane wersje różnych znanych filmów (głównie horrorów) w wykonaniu króliczków. Moje ulubione to Szczęki i Egzorcysta. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Lubicie thrillery? 08.07.05, 22:14 haha)) ja pamietam jak bedac dzieckiem ogladalam film "mumia" (jakas czarno- biala wersja, chyba sprzed 50 lat!!!) i potem przez miesiac plakalam jak mialam wyjsc z domu!! i od tego czasu mimo ze lubie, to ledwo tego rodzaju filmy daje rade ogladac. to sie nazywa uraz na psychice Odpowiedz Link
monhann2 Re: Lubicie thrillery? 09.07.05, 20:21 Koniecznie napisz o tym Dark Water. Thrillery i Psychothrillery to moje ulubione z przewaga w kierunku tego drugiego. Niektore rzeczywiscie dosc okropne ale ja sobie tlumacze, ze lubie ogladac to, co moze w rzeczywistosci sie przydarzyc, a wiec o wariatach, psychopatach itd. Pamietacie "Unfaithful", "Primal Fear" lub "Final Analysis" z R. Gere???? Uwielbiam go w psychothrillerach)) Odpowiedz Link
marta_midwest Dark Water 11.07.05, 16:02 No wiec bylam, i mam troche mieszane uczucia. Bardziej creepy and disturbing niz scary. Cos pomiedzy dramatem psychologicznym a horrorem. Momentami nudnawy, dluzyzny, generalnie nie za duzo sie dzieje, ale film ma odpowiedni nastroj. Koncowka dobra. Chyba najlepsza z calego filmu. Im wiecej czasu uplywa od obejrzenia tym bardziej mi sie podoba. Jednym slowem polecam, ale nie trzeba isc do kina, wersja video w zupelnosci wystarczy. Odpowiedz Link
tamsin Hide and Seek 11.07.05, 17:07 a ja na DVD wlasnie ogladnelam ten triller z Robertem DeNiro, i bardzo utalentowana Dakota Fanning. Robert DeNiro wystepuje w tym filmie jako ojciec, z zawodu psycholog, wychowujacy samotnie corke po samobojstwie zony. Aby rozpoczac zycie od nowa, wyjezdza z corka z miasta na peryferie, jednak corka zaczyna sprawiac klopoty ojcu, a wine za swoje zachowanie zwala na tajemniczego przyjaciela "Charlie"... Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Hide and Seek 11.07.05, 17:15 Podobal mi sie, zwlaszcza koncowka, lubie jak mnie zaskakuja Poza tym jestem wielka fanka Dakoty Fanning, jedna z najbardziej utalentowanych aktorek tego stulecia! Ta mala z Dark Water tez jest niezla, daleko jej do Dakoty, ale tez beda z niej ludzie Odpowiedz Link