aneta05 20.07.05, 20:31 poniewaz mialam juz dzis dwie zle wiadomosci a jeszcze czekam na jedna. Boje sie, ze tez moze byc niepomyslna...bo jak sie cos dzieje zlego to na calego. Mozecie mi przeslac troszke optymizmu? wielkie dzieki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: potrzebne dobre mysli... 20.07.05, 20:53 Optymizmu ? Ze niepowodzenia zawsze parami laza i ty masz juz je z glowy. Trzecie to cos MUSI sie udac, bo inaczej nie moze byc !! §¤§ na wszelki wypadek i glowa do gory. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: potrzebne dobre mysli... 21.07.05, 01:10 Asia ma racje, trzymam kciuki i wysylam cieple fluidy - bedzie dobrze Odpowiedz Link
mulinka Re: potrzebne dobre mysli... 20.07.05, 20:53 anetko - to usmiecham sie do Ciebie (troche przez zeby) bo tez jestem wsciekla wrrrr ziritowal mnie facio i...mam ochote powiedziec mu, zeby sie wypchal, choc to nie lezy w moim interesie czelam do jutro, az emocje opadna ale Tobie zycze, zeby wszystko odbylo sie po Twojej mysli ) buziak Odpowiedz Link
sylwek07 Re: potrzebne dobre mysli... 20.07.05, 22:09 Aneta trzymaj sie i tez trzymam §¤§ i tak jak pisze Mulinka to sa emocje ktore z czasem opadna Odpowiedz Link
jan.kran Re: potrzebne dobre mysli... 20.07.05, 23:29 Przesyłam Ci sporo optymizmu i mocno ściskam)))) Kran Odpowiedz Link
annah11 Re: potrzebne dobre mysli... 21.07.05, 03:44 Mnostwo najcieplejszych, najserdeczniejszych myski i fluidow posylam, paluch zaciskam. a Odpowiedz Link
tamsin Re: potrzebne dobre mysli... 21.07.05, 04:06 ja tez zaciskam kciuki i czekam na lepsze wiadomosci!! Odpowiedz Link
mon101 Re: potrzebne dobre mysli... 21.07.05, 10:34 I ja trzymam, nie moze byc caly czs niedobrze, teraz sie ma odwrocic!!!!!Mysl pozytywnie)))) Odpowiedz Link
aneta05 Re: potrzebne dobre mysli - dziekuje 26.07.05, 03:04 slicznie za pozytywna energie i cieple mysli. Udalo sie!!! Po niepowodzeniach przychodza dobre dni. Dostalam lepsza prace (znaczy sie lepiej platna i krotsze godziny) oraz 4 tygodnie wakacji (co w USA nie jest az tak czesto spotykane) Oczywiscie boje sie jak to bedzie, no ale musi byc dobrze, nie? W czwartek jade podpisywac umowe kupna domu, w piatek moj ostatni dzien w starej firmie a w poniedzialek wyjazd na 2-tygodniowe wakacje - taka objazdowka od Kalifornii po Las Vegas z roznymi atrakcjami po drodze. Po powrocie zrobilam sobie jeszcze tydzien wolnego aby cieszyc sie nowym domem a potem to juz do pracy... Jeszcze raz dziekuje!!! Odpowiedz Link
myszka888 Re: potrzebne dobre mysli - dziekuje 26.07.05, 05:06 Super Anetko)) To teraz ciesz sie wakacjami! Zwiedzaj, ogladaj, rob zdjecia pozdrowionka Odpowiedz Link
mulinka Re: potrzebne dobre mysli... 26.07.05, 05:01 wspaniale! gratulacje! )) forumowe kciuki daja wsparcie! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: potrzebne dobre mysli... 26.07.05, 08:42 a teraz aneta05 pij i szalej i nie patrz co dalej ) Odpowiedz Link
ulkaa Mnie też 26.07.05, 13:43 Anetko, hmm , dobrych wiesci to tez ostatnio nie mialam: I co dalej ? Nic , trzeba i koniecznym jest wierzyc, ze "po nocy przychodzi dzien a po burzy slonce" . Banalne, ale prawdziwe. Inaczej bysmy chyba wszyscy zwariowali . I widzisz,doczekalas sie dobrych wiesci !!! Ciesze sie z Toba. Wyjezdzam dzisiaj na dwa tygodnie. Troche urlop , troche nie. Bede w roli pocieszacza, co mi wcale z taka latwoscia nie przychodzi. Przepraszam, ze wcielam sie w twoj watek , ale troszke dobrych mysli tez by mi sie przydalo. Mam tylko nadzieje, ze wciagu tych 14 dni trafi mi sie kilka takich chwil, o ktorych pisze Sylwek . Pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia )) Wymarzonej pogody ! Obojetnie jakiej , byle wymarzonej )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Mnie też 26.07.05, 14:19 No to posyłam duuuużo dobrych myśli i pogody życzę. Ściskam mocno bardzo. Kran Odpowiedz Link
triskell Re: Mnie też 26.07.05, 22:35 Ja też się przyłączam do kciuków. A wiadomo - partyjne kciuki czynią cuda . Odpowiedz Link
aneta05 Re: potrzebne dobre mysli... 26.07.05, 15:06 Ula, bedzie dobrze - zobaczysz!!! Trzymam kciuki baaardzo mocno. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: potrzebne dobre mysli... 26.07.05, 18:22 Ula dobre mysli plyna do Ciebie. Powodzenia Odpowiedz Link