iwo19 05.08.05, 22:35 A ja dzisiaj jade pod namioty do Michigan. zyczcie mi udanej pogody bo pod namiotami sie przyda.Wracamy prawdopodobnie we wtorek ,moja mala ma w srode zapisy do szkoly.Jakie te wakacje sa krotkie!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Pod Namiot. 05.08.05, 23:53 Życzę Ci pięknej pogody i dobrego odpoczynku ! Kran))))) Odpowiedz Link
triskell Re: Pod Namiot. 06.08.05, 00:58 Iwo, życzę dobrej pogody i wspaniałego wypoczynku. I wielu okazji pokazania kopenhaskich wyników osłupiałym z wrażenia znajomym lub nieznajomym (tak przy okazji - iloma funtami zamknęła się dieta?) Odpowiedz Link
kendo Re: Pod Namiot. 06.08.05, 20:17 obys sie nie przeziebila, a tak,to miej piekne namiotoeanie) Odpowiedz Link
mon101 Re: Pod Namiot. 06.08.05, 20:38 Oj, pod namiotem nie bylam mase lat! Zycze przyjemnego wypoczynku i pogody) Odpowiedz Link
st0krotka Re: Pod Namiot. 06.08.05, 23:03 podziwiam! ze mnie to nie byl nigdy namiotowy czlowiek. pajaki, zimno, ciasno, a jak pada... Iwo, ladnej pogody zycze!! Odpowiedz Link
asica74 Re: Pod Namiot. 06.08.05, 23:14 ale fajnie... Iwo, zadroszcze... podczas moich ostatnich wojazy marzylo mi sie takie proste biwakowanie... Iwo po powrocie zajrzyj do swej skrzynki Odpowiedz Link
kendo Re: Pod Namiot. 07.08.05, 09:26 za moich dzieciecych lat ,lata byly duzo upalniejsze, i zawsze w wakacje na podworzu mielismy namiot, spalismy z kolezankami nawet noca, obecnie przy zmianie klimatu na chlodniejszy nie odwaze sie na namocik( Odpowiedz Link