kociaszek 17.08.05, 10:38 a na nim 31 swieczek. ktos chce kawalek? mam tez szampana, najprawdziwszego, francuskiego!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: tort 17.08.05, 10:55 Kociaszku, ufam Twojej dietetycznej wiedzy na tyle, by wiedzieć, że tort jest na pewno niskokaloryczny i zdrowy . Wszystkiego najlepszego, wznoszę musztardówkę za Twoje zdrowie!!! Niech nam żyje Kociaszek . Odpowiedz Link
jan.kran Re: tort 17.08.05, 11:05 Kociaszku ,ściskam Cię trzdzieści_jeden _razy. Szampan znakomity ,tort niestety mnie nie interesuje. Kran))) Odpowiedz Link
tora99 Re: tort 17.08.05, 20:37 o czyli nawet specjalny watek jest... a ja gapa nie zauwazylam...... ;o)) to jeszcze raz od nas najlepsze zyczenia Odpowiedz Link
thorgalla Re: tort 17.08.05, 11:15 No to spiesze z zyczeniami dla równolatki.Ja w lutym obchodzilam. Pomyslnosci,pomyslnosci i ... polewaj bo smutno sie robi. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: tort 17.08.05, 11:29 Kosiaszku wszystkiego najpiekniejszego w zyciu ci zycze. Tortu poprosze, ja sie nie odchudzam wcale a wcale I na popitke cokolwiek PS. A bajeczke chcesz zamiast laurki ? Odpowiedz Link
triskell Re: tort 17.08.05, 11:33 asia.sthm napisała: > PS. A bajeczke chcesz zamiast laurki ? Kociaszku, Kociaszeczku, proszę, chciej! Bo ja mam objawy odwykowe i stały głód zapodawanych przez Asię bajeczek. Odpowiedz Link
asica74 Re: tort 17.08.05, 11:30 Kociaszku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Torciku chetnie poprosze! Odpowiedz Link
kociaszek Re: tort 17.08.05, 11:40 chce bajeczke, chce wszystko!!! Tris, torcik nie jest dietetyczny!!! Ze mna to jest tak, ze mam bardzo silna wole: robi ze mna co chce... o urodzinowym tic takaniu napisze w tictaku... powiem Wam tylko, ze kazdy rok, ktory mija czyni ze mnie istote bardziej siebie swiadoma, a to juz powod do wielkiego zadowolenia!!! i tego Wam zycze, kochane baby!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: tort 17.08.05, 11:50 Prosze uprzejmie z kwiatkiem i wstążeczką : Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Zniosła strusica jajo, całe na zielono Struś w krzyk: z kim mnie zdradzasz ty niewierna żono! Skąd mam wiedzieć - odparła - pytasz jak głuptasek Wszak wiesz, że jak na mnie krzykną, chowam głowę w piasek Pozniej doloze jeszcze próbę syntezy polskiej szkoły filmu kryminalnego. Narazie chwile popracuje ) Odpowiedz Link
triskell Re: tort 17.08.05, 11:51 kociaszek napisała: > Tris, torcik nie jest dietetyczny!!! No pięknie, to teraz się o tym dowiaduję, jak juz cały kawałek wrąbałam! Ach, trudno, w końcu Twoje urodziny są tylko raz w roku, a 31-wsze to wręcz raz w życiu Odpowiedz Link
marjanna1 Re: tort 17.08.05, 13:19 Kociaszku sto lat! I mam nadzieje, ze zalapie sie jeszcze na tort. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: tort 17.08.05, 13:37 wlasnie wlasnie diety precz, kalorie spalimy spiewajac w glos stooooooooooo laaaaaaaaaaat stoooooooooo laaaaaaaaaaaat swiadomosc siebie jest dobra, tez jej nabieram i niesamowicie sie z tego ciesze, a ty, kociaszek, do rzeczy gadasz a ile kalorii sie traci na spiewanie? Odpowiedz Link
triskell Re: tort 17.08.05, 13:39 melba_piszczykowa napisała: > a ile kalorii sie traci na spiewanie? 122 kcal/h Ale można też do tego tańczyć, to będzie więcej . Odpowiedz Link
myszka888 Re: tort 17.08.05, 13:47 Kociaszku! Wszystkiego najcudowniejszego! Radosci, zadowolenia, milosci i spelnienia marzen )) Sto lat! ♪ ♫ ♪ ♫ Sto lat! ♪ ♫ ♪ ♫ Zaspiewalam to teraz poprosze kawaleczek torta Odpowiedz Link
kotorybka Re: tort 17.08.05, 14:39 I ja się dołączam do życzeń - mam nadzieję że też poczujesz jakie fajne jest życie po trzydziestce No i baaardzo mam chęć na kawałeczek tortu...ciekawa jestem jaki smak?... ******* Mam już 10 miesięcy! Odpowiedz Link
mulinka Re: tort 17.08.05, 15:21 )) duuuuzo radosci, milosci, sloneczka i.... poprosze kawalek tortu Odpowiedz Link
tamsin Re: tort 17.08.05, 15:23 Kociaszek, wszystkiego najlepszego w takim pieknym dniu samych spelnionych marzen i szampanskiego humoru na codzien ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: tort 17.08.05, 15:58 Sluchajcie !! Bajka o naszej czcigodnej i zasluzonej matce zalozycielce Kobiececj Polonii. Uciekla bo uciekla ,ale cos jej sie od nas nalezy. Na urodzinowa popijawe u Kociaszka swietnie sie nadaje : KRÓLEWNA ŚNIEŻKA Kiedyś zła królowa, Śnieżkę Wywiodła na leśną ścieżkę I kazała, by gajowy Pozbawił królewnę głowy. Niestety, leśnik pijany Zasnął na środku polany. A królewna po cichutku Uciekła do krasnoludków I w ich grocie, czy też dziupli Żyła z grupką tych kurdupli, Więc Królowa, stara kwoka, Podrzuciła jej jabcoka, Dolawszy tam izotopu, A ta Śnieżka żłopu żłopu! Wyżłopała pięć kwaterek I grzmotnęło nią o skwerek. Nie dość że się sama hukła, To krasnoludków zatłukła, Którzy właśnie ze swej groty Wychodzili do roboty, A pod ciężarem jej zadka Została z nich marmoladka... Wniosek: Przez królewskie zbrodnie Zazwyczaj giną przechodnie. Odpowiedz Link
asica74 Re: tort 17.08.05, 16:07 to babcia Pimpusiowa tak wymyslila? Zdolna masz ta babcie! Odpowiedz Link
asica74 Re: tort 17.08.05, 16:16 kociaszku a jaki to tort? czy to moze czarna joanna??? Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: tort 17.08.05, 16:20 Sto lat od wiedzminki! A do tego usmiechow, sloneczka na co dzien, radosci i spelnienia marzen )) Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: tort 17.08.05, 16:56 dolaczam sie do zyczen i do tortu, oj hek szampana tez siupne Odpowiedz Link
kasiasmom Re: tort 17.08.05, 17:08 Spelnienia wszystkich marzen, Kociaszku! A zalapie sie jeszcze na kawalek tortu? Szampana niestety nie moge, bom w pracy I swieczki masz....Ja na moich tortach juz nie stawiam, bo mi sie momentalnie roztapiaja Odpowiedz Link
ponponka1 Re: tort 17.08.05, 17:33 Sto lat wspanialej lwicy!!! oczywiscie nie jestem na diecie i biore dokladke tortu.....;-P Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kociaszek Re: tort 17.08.05, 17:43 Tortu jest dla kazdego, wiec bez obaw. Torcik jest wirtualny, z samych marzen i pragnien, polany czekoladowa nadzieja i posypany wiorkami niecierpliwosci!!! Odpowiedz Link
mon101 Re: tort 17.08.05, 20:36 Kociaszku, miej sie dobrze! Torcik robi wrazenie smakowitego, i , szczesliwie, niezbyt kalorycznego. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Odpowiedz Link
triskell Re: tort 18.08.05, 00:18 Mmmm, ten torcik jest pyszny, ja też poproszę dokładkę . Asiu, Sthmusiu kochany, ja te bajeczki chłonę jak gąbka . Odpowiedz Link
kociaszek Re: tort 18.08.05, 14:11 nie sylwciu, mam 31, jest cudownie,...i wcale nie chce miec 13!!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: tort 18.08.05, 14:23 ja tez jestem szczesliwcem owej cyfry i to od lutego Odpowiedz Link