wiedzma30 30.08.05, 22:28 Wyciagac gary! Dla mnie pozostala jedynie zagrycha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 22:36 No to gratuluję i pierwsza podstawiam gar . Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 22:44 upijam sie....zwykle pierwsza lampka wina, hura, hura, hura Odpowiedz Link
kociaszek Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 23:14 no to raz!!! i na druga noge!!! i na trzecia... Odpowiedz Link
ania_2000 Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 23:23 no mow natychmiast - poszlas czy nie? ) ja nie pije, bo w pracy jestem ale pozniej - i owszem) Odpowiedz Link
triskell Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 23:56 kociaszek napisała: > no to raz!!! > i na druga noge!!! > i na trzecia... Kociaszek to pewnie już sobie wcześniej popiła . Kociaszku, spójrz w dół i spróbuj policzyć - ile nóg widzisz? No to ja też na tą nogę, po której biegają te fajne białe myszki! ;-P Odpowiedz Link
samo Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 31.08.05, 00:07 Przypomniał mi się zabawny rysunek jednego z polskich komiksiarzy- stoi dwóch facetów na parkingu i jeden ma 3 nogi wystające spod płaszcza.I ten jeden się pyta: A skąd ty masz te trzecią nogę?A on: Pożyczyłem od sąsiada żeby szybciej chodzić :o) Odpowiedz Link
samo Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 30.08.05, 23:51 To już kciukolców nie trzeba trzymać?:o) Nie mam musztardówki więc słoik po dżemie nadstawiam. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 31.08.05, 03:29 Nie pojechalam zegnac. Nie zaluje. Nie mam zadnych wyrzutow. Niunka wychodzac z domu nawet nie powiedziala mi baj...poprostu wyszla i juz... Nie bede pisac co o tym mysle i jaki maly jest moj mozg, bo nie potrafi tego pojac... P.S. Ogoraski wyszly pyszne... tyle mi zostalo z imprezowania... Odpowiedz Link
mon101 Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 31.08.05, 21:23 Juz nie rozmyslaj teraz nad tym, tylko pij. To jak w tym dowcipie jak rabin kazal kupic Monkowi koze, pamietacie? Moniek poszedl do rabina po rade bo nie mogl juz wytrzymac w swoim cziasnym mieszkaniu - zona, piecioro dzieci, tesc, tesciowa ,babcia, ciotka.... Co mam robic, rabe? Kup koze. Rabe, jaka to rada, ja mam juz przeokropnie ciasno. Ja ci radze, kup koze... Moniek kupil koze, stalo sie nie do wytrzymania, uzalal sie rabemu jeszcze ze trzy razy. W koncu mowi, rabe, ja juz dluzej nie wytrzymuje, co mam robic. Sprzedaj koze. Ale... Sprzedaj koze. Przychodzi Moniek po paru dniach, oczy mu blyszca radosnie. Sprzedales? O, tak! I co! Jak teraz jest pusto!!! )))Hm, chyba nie polozylam.... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 01.09.05, 04:44 U mnie teraz jest spokoj )) Abslolutnie nie jest pusto! Ten dowcip mialam caly czas na mysli... a takze zlota mysl o gosciach i rybie ) Odpowiedz Link
beetaa Re: IMPREZA!!!!!!!!!! 01.09.05, 12:55 wiedzmo, Twoje zdrowie podstawiam od razu dwie musztardowki )) Odpowiedz Link
asia.sthm wiedzma30• Dorzucilam fotki 11.09.05, 11:27 • Dorzucilam fotki wiedzma30 10.09.05, 08:46 + odpowiedz do lata Odpowiedz Link
asia.sthm iwo19 • Re: Dorzucilam fotki 11.09.05, 11:28 • Re: Dorzucilam fotki iwo19 10.09.05, 18:47 + odpowiedz Fajna wycieczka ,ale ozdoby choinkowe troche mnie zmrozily .ja jeszcze nie zrobilam prezentow pod choinke.Juz czas. Odpowiedz Link
asia.sthm Wiedzmo, sorry 11.09.05, 11:34 poszarogesilam sie i poprzeklejalam )). Szersze wyjasnienie w spiewniku . Zdjecia z wycieczki super, zakochalam sie w tej dluuugiej Anielicy. Kupilas ja ? Moze dla mnie pod choinke ? )))))))))))))) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzmo, sorry 12.09.05, 07:04 CHA! Rownie dobrze moglas to podpiac pod watek powitalny... tak samo jedno nie ma nic wspolnego z drugim... P.S. Nie znalazlam nigdzie zadnego wyjasnienia... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wiedzmo, sorry 12.09.05, 09:35 Wiedzmo , nie zlosc sie na mnie. Kto powiedzial ,ze jedno musi miec cos wspolnego z drugim. Tradycyjnie juz watki na KP zawieraja czasem 108 tematow, rozjezdzaja sie jak chca, ale i tak kazdy wie o co chodzi ) Napisze ci dokladnie w spiewniku. BUzka. Odpowiedz Link