Dodaj do ulubionych

strasza w mojej telewizji

13.09.05, 05:19
Dziewczyny, wlasnie oglosili mi severe T-storm warning, z potencjalnym gradem
o srednicy 2.5 incha i "damaging winds" Chyba lepiej pozamykam okna i schowam
samochod do garazu. I wejde pod lozko, bo ja sie boje burzysad Buziaki i do
jutra, jak przezyje...
Obserwuj wątek
    • ania_2000 Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 05:31
      zamykaj okna, przykryj swoj sliczny czerwony samochodzik i wlacz jakis inny
      kanal w twojej tvsmile
      ostatnio zaczelam ogladac na hbo nowy serial - rome.
      dobry jest - polecam.... lubie ich "original series' - kiedys namietnie
      ogladalam sopranos, pozniej six feet under, ... a teraz zaczelo sie "rome".
      • monhann2 Re: ROME 13.09.05, 14:40
        Nie mam HBO ale znajomi ogladali i sa deczko przerazeni, ze taki serial jest
        tak wczesnie wyswietlany. Bardzo im sie podobal ale troche boja sie o dzieci,
        zeby sobie w tym czasie nie chcialy w swoich pokojach poogladac. Czy
        rzeczywiscie byly tam takie smialy sceny lozkowe itp itd???
        • roseanne Re: ROME 13.09.05, 14:44
          rome- ogladam
          jest zdecydowanie nie dla dzieci, smiale lozkowe to pelna golizna, "akcji"
          raczej nie wiele
          natomiast strasznie duzo przemocy, krwi, zabijania
      • melba_piszczykowa Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 14:46
        six feet under lecial u nas na tv4 smile w Polsce smile i to calkiem niedawno choc o
        jakiejs dziwnej dla mnie porze, kolo 23...
        ale zdarzylo mi sie obejrzec ze dwa odcinki i bardzo mi sie podobal smile
        • ania_2000 Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:22
          rome jest rzeczywiscie "paskudny" - szokujace i brutalne podejscie do zycia
          ludzkiego...pod kazdym wzgledem - uczuc, seksu, polityki.
          ale wg. mnie bardzo interesujacy.
          dzieci do lat hmm..12? sprzed tv bym przegonila. chociaz z drugiej strony - one
          sie juz tyle naagladaja ..
          amerykanska widownia jest b.konserwatywna i podejrzewam ze na europejskich
          widzach ten serial (a wlasciwie sceny w nim) takiego wrazenia chyba by nie
          zrobil co w usa.

a "six feet under" melbo - polecamsmile
          • monhann2 Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:45
            do lat 12-tu powiadasz??? Moja corka jak przypadkiem trafi w TV na jakas
            brutalna scene, to szybciutko przelacza na inny program (ma lat 12). Chyba
            dobrze, ze nie mam HBO, choc to tutaj zdaje sie akurat nie na HBO leci a na
            jakims innym, platnym. Ale widze reklame tego ROME na co drugim w Toronto
            bilboradzie.

A swoja droga kiedy zaczynaja sie Desparate Housewives? Wie ktos?
            • monhann2 Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:45
              mialo byc: bilboardzie
              • ania_2000 Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:50
                12 lat napisalam ot - tak z glowysmile jezeli twoja corka majac tyle lat przelacza
                tv - to dodatkowo swiadczy o wrazliwosci w tym wieku...

ja pamietam jak mialam chyba 7 lat i ogladalam film "mumia"smile)) jeeeezu -
                czarno bialy horror z lat 30 - ale tak sie balam, ze dlugo jeszcze nie moglam o
                tym zapomniec..

Desperate housewifes - nowy sezon - zaczyna sie 25 wrzesnia - 9 pmsmile)))
                • tamsin Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:55
                  o tej mumii tez slyszalam od wielu kolezanek co sie zalapaly na ten film. Mnie
                  sie nie udalo, i tak naprawde do tej pory czuje sie niedostraszona sad
                  • mulinka Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:58
                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

boisz sie?
                • asia.sthm Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 17:58
                  Ja chyba w wieku 7 lat bedac sama w domu obejrzalam niechcacy " Belfegor czyli
                  upior Louvru " - o jezu do tej pory jeszcze potrafi mi sie przysnic ta biala
                  geba.
                  Chronmy dzieci przed takimi atrakcjami smile

Chociaz obecnie jesli ogladamy rodzinnie jakis horror to moje dzieci wyciagaja
                  mnie za fraki zza sofy: - Mama przestan sie wyglupiac, to przeciez TYLKO film.
                  Ja sie stasznie zawsze boje, nawet kiedy nic sie nie dzieje. Wystarczy muzyka,
                  jakis cien, nawet nikt buuu nie musi powiedziec, a ja juz w nogi...
                  Moze kiedys mi przejdzie smile
                  • mulinka Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 18:01
                    no wlasnie
                    to TYLKO film
                    ja tez ogladalam Belfegora, Mumie i....pamietam ten strach do dzis

a...
                    swoje dziecko, gdy mialo chyba 7-8 lat wzielam do Universal Studios i mala tam
                    widziala, jak sie te "strachy" robi
                    facia z nozem w glowie, zalanego "krwia", ktora byla jakims sokiem
                    i...moja Dziecina to sie chyba z horrorow smieje do dzis
                  • tamsin Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 18:02
                    a "wakcji z duchami" tez sie balas? ta Brunhilda tez byla niezla babeczka, brat
                    wieczorem nakladal na glowe poszewke od poduszki i mnie straszyl "przebacz mi
                    brunhiiiiiiiiildoooo" smile
                    • asia.sthm Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 18:11
                      Wakacji z duchami nie pamietam, nie wiem z jakiego powodu , dziwne. Kogos kto
                      sie nazywa Brunhilda powinna pamietac.

Mulinko dobrze,ze chociaz ty tego cholernego Belfegora znasz. Nikt mi nie
                      wierzy ze to straszna morda byla.

Najwieksze jednak strachy to przezywalam, i nadal sie czasem "katuje",
                      ogladajac jakikolwiek film Akira Kurosawy. U Kurosawy to ja sie nawet malego
                      pieska boje (tron we krwi) , kropki na ubraniu albo zwyklej jablonki, ze
                      wspomne nawet o okrzykach Toshiro Mifune.
                      Koniec swiata !!- jak mawial pan Popiolek.
                      smile)
      • marta_midwest Re: strasza w mojej telewizji 14.09.05, 03:40
        Ja nie mam HBOsad Poczekam az sie Rome pokaze na DVD. Nigdy nie ogladalam w
        telewizji Alias, a teraz wypozyczylam z Netflixu wszystkie odcinki i
        jestem "hooked", nie moge sie oderwac. A ze czasu mam malo to zarywam noce.
        A jesli chodzi o burze i ogladanie telewizji to niestety nie czest mi sie
        udaje. Mam satelite i ta cholera nie odbiera jak jest okropna pogoda. Tak wiec
        zostaje mi siedzenie pod lozkiemsmile
    • samo Re: strasza w mojej telewizji 13.09.05, 06:56
      To może ode mnie z WI przelazły do MN, bo kilka godzin temu ja zamykałam
      okna :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka