27.09.05, 21:24
ratunku, dziewczyny, wlasnie napisalam superdlugiego maila do kolezanki i
niechcacy nie wiem co nacisnelam i mi sie komputer zresetowal... to bylo
oczywiscie na darmowym adresie online... czy to gdzies mozna znalezc w
komputerze? juz nie pierwszay raz mi sie zdarza takie nieszczescie i za
kazdym razem tylko wscieklosc mnie ogarnia. czy moze w jakims file temp to
mogloby byc? pomozcie
Obserwuj wątek
    • myszka888 Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:30
      a przez outlook to robilas, czy bezposrednio na www?
      • azja1974 Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:33
        na www... konkretnie na www.libero.it, ale co to pomoze?
        • myszka888 Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:35
          ok, szanse sa male... ale masz w kompie takie cos, jak temporary internet files
          i tam moze to byc...
          poczekaj chwile, bo musze sprawdzic co i jak
          i zaraz Ci podesle co wymyslilam wink

Tak, strona www sie nie liczy- tam tego nie znajdziesz, jedyna szansa w Twoim
          komputerku smile
        • tu.brzoza Hej, to ja, twoja kumpela z Florydy! 27.09.05, 21:43
          krysia, ty tam jeszcze???
    • tu.brzoza Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:42
      Moze do mnie pisalas? (to ja brzoza smile nie, no Andzia z Florydy!)
      Widzialam twoja message na liscie obecnosci, bylo ze niby mediolan, to sie
      domyslilam, nie? Nie slyszalam, zeby mozna bylo to jakos odzyskac, ale co sie
      martwisz. Mnie tez szlag trafil, bo sie zdarzylo jak do ciebie pisalam.
      Co slychac? mozemy sobie w sumie sms niby pisac tutaj, zawsze jakas
      roznorodnosc... Dali nam w pracy kanapki dzisiaj, wiec produkcjyjnosc i
      zadowolenie szczytuja... Ja na 3 kubku kawy jade i wory pod oczami, ale kanapke
      tez zjadlam, bo glodna bylam...
      Jezu, ja juz bredze, trzeba leciec do domu, bo maz do pracy, a ja z dziecmi...
      I byle do wieczora. Nic sie nie martw, kochanie, nasze zaginione emaile pewnie
      sie z nas centralnie obsmiewaja.... smile
      Czymanko!
      Ancia
      • azja1974 Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:47
        to ja, to ja, przylubica twoja i ostoja. jak jeszcze jestes, to chodz na
        polchat, a jak nie to maila sprawdz na gazecie. anyway, napisze jutro.
        prywatnie to wiecej na mailu sie porozumiewa, z tego co zrozumialam, buziaczki
        • tu.brzoza Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:56
          a co to polchat? Ja to zaczelam czytam te messages i tak sie pogubilam... Jakas
          nietechniczna jestem...
          Nie wiedzialam, ze se laerem wlosy stegowalas...
          smile
          Co teraz robisz? (poza siedzienie w kobiecej polonii????
          • azja1974 Re: pomocy!!! 27.09.05, 21:59
            musisz kiliknac na czerwony napis pogadal we wstepie, zalogowac sie i juz
            jestes... no wiochy nie rob krysia, co nietechniczna, w ameryce mieszkasz, w 21
            century!
            • tu.brzoza Re: pomocy!!! 27.09.05, 22:01
              nie moge, probowalam, przeciez ja jeszcze w pracy jestem! U mnie dopiero 4. A
              Chata nie moglam znalezc... U nas chyba jakos to blokuja. o szczegolach nie
              musimy gadac, nie?
              • azja1974 Re: pomocy!!! 27.09.05, 22:06
                jak to, w pracy chat ci blokuja? to jest niehumanitarne, musisz zaskarzyc do
                komitetu praw czlowieka czy jakos tak. nie chodzilo mi o to, ze priv i sie ktos
                dowie, ze wlosy laserem tentego w miejscu intymnym, bo i tak otym publicznie
                pisalam, tylko ze to jest miejsce dla wszystkich i moze o naszych wlosach ich
                nie interesuje. mozemy maila jak nie mozesz chata. a gadu gadu albo skype masz?
                bo ja nie, ale jak sie dowiem jak, to moze zaloze. to over i jak chcesz dalej,
                to pisz na maila, na libero albo na gazecie, jak sobie marysia uwaza
                • tu.brzoza Re: pomocy!!! 27.09.05, 22:10
                  chyba blokuja, bo nie moge... jak sie komus nie podoba to nie musi czytac.
                  Wyslalam ci dzisiaj emaila na libero, nic nowego. Dzieci spia? Plecy mnie bola
                  okropnie, bo na rollerblades jezdzilam z dziecmi w wozku i se cos uszkodzilam,
                  co za pomysl, zeby w formie byc, przeciez to zdrowiu szkodzi tak sie
                  nieoszczedzac. Chyba dzisiaj se browar wypije i papierosa zapale, lepiej na tym
                  wyjde...
                  A ty jak?
            • myszka888 Re: pomocy!!! 27.09.05, 22:13
              ok, jedyne co wymyslilam...
              szansa jest mala...
              jesli w ogole to tam bedzie, to musisz wejsc (o ile masz Windows...) na dysk C-
              > documents & Settings->Twoj folder (jesli jests jedynym uzytkownikiem to tylko
              jeden user bedzie) -> local settings-> Temporary internet files

Tam kliknij sobie lewym przyciskiem myszy gdzies w oknie: arrange by-> last
              modified i otwieraj tylko te ikony, ktore maja symbol przegladarki internetowej
              (najczesciej niebieskie e)
              no i otwierac po kolei... moze byc.
              ale jak pisalam- mozesz nie znalezc (bo w sumie konto emailowe jest
              zabezpieczona strona...)

sprobuj
              kompowi nic sie nie stanie
              a Ty moze odzyskasz emaila
              • azja1974 Re: pomocy!!! 27.09.05, 22:29
                chyba tepa jestem, ale nie mam. w documeti sa tylko dokumenty, settings, local
                settings itd w ogole nie ma? czy to mozliwe? jest file temp, ale tam tez nic
                nie ma... chyba dam sobie spokoj, tym bardziej ze przed chwila znowu zgubilam
                maila, tym razem na adres gazetowy. chyba dzisiaj mam lewa reke do
                komputra...albo wirusa... albo loteria(chociaz to nie na ten komputer przyszlo)
                w kazdym razie dzieki myszko za pomoc. chyba juz nic dzisiaj nie napisze, bo
                znowu szlag jasny trafi.
                pozdr
    • tu.brzoza musze leciec! 27.09.05, 22:18
      bo maz do pracy!
      Krysia, jutro sprawdze forum. Milej nocki, ksiezniczko!
      • azja1974 Re: musze leciec! 27.09.05, 22:30
        to lec! wyslalam maila, ale znowu zginal. pisz na maila, jutro, bye, bye
        • kendo Re: pomocy !!biblioteka netowa 06.10.05, 19:49
          niewiedzialam,gdzie w jakim watku sie umiesciwink)
          mysle,ze tu moze dobrze??

czy ktoś zna adresy bibliotek , gdzie "kablowo" można wypożyczyć książki????
          tzn jako nośnik elektroniczny ( chyba tak to się nazywawink)) )
          bo ja na razie znajduję tylko takie , gdzie sa katalogi on- line, a ja chcę
          książki , a nie katalogiuncertain
          a słyszałam kiedyś ,że takie biblioteki działają już , ale nie mogę na nie
          trafićuncertain
          z gory dziekuje za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka