azbestowestringi Re: moj pierwszy post 16.11.05, 11:18 cholera zamiast post mial byc temat i zamiast backspace wcisnelam enter i glupio wyszlo juz na wstepie! a moj pierwszy temat na tym forum mial byc bardzo "sie przechwalajacy" bo chcialam wam powiedziec ze JUTRO O 4 RANO wyruszamy z domu i O 6:15 LECIMY DO POLSKI... na 9 dni tylko juz sie doczekac nie mozemy!!!!! azbestowestringi plus azbestowebokserki i azbestowepieluchy Odpowiedz Link
jan.kran Re: moj pierwszy post 16.11.05, 11:21 Z nerwów Ci pewnie ten pierwszy azbestowy post pusty poszedł Życzę stringombokserkom i pieluchom miłej podrózy do PL i czekamy na relację A dokąd lecisz ? Kran Odpowiedz Link
azja1974 Re: moj pierwszy post 16.11.05, 11:38 ja tez zycze, i zazdroszcze. u mnie na krotko, to na 3 dni - dluzszy weekend... ostatnio w pazdzierniku, z okazji urodzin. a teraz nie wiem, kiedy. na swieta nie mam wielkiej nadziei... Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: moj pierwszy post 16.11.05, 11:47 do warszawy lecimy i potem bedziemy szalec po okolicach.jedziemy wiewiorke "lansowac" przed rodzina bo narazie oprocz mojej mamy to nikt wiewiory nie widzial... tesciowa sie smieje ze ma wirtualna wnuczke bo tylko przez internet ja zna....jejku za 24 godziny bedziemy na miejscu a ja w lesie z pakowaniem Odpowiedz Link
daisy123 Re: moj pierwszy post 16.11.05, 11:57 Spokojnie, wirtulanie dobrymi fluidami pomozemy Ci i z pakowaniem i z lansowaniem wiewiorki (jesli tej pomocy oczywiscie potrzebujesz). Milego rozrabiania po okolicy i Warszawie. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa spotkanko??? 17.11.05, 14:05 jakbys sie chciala spotkac w warszawie to daj znac )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: moj pierwszy post 16.11.05, 13:15 azbestowestringi zycze Ci milej podrozy i pobytu w Warszawie Odpowiedz Link
triskell Re: moj pierwszy post 17.11.05, 05:58 Ja też życzę Ci wspaniałego pobytu... i zazdroszczę jak pijany zając! Odpowiedz Link
kociaszek Re: moj pierwszy post 17.11.05, 11:25 Tris, a Ty nie jedziesz do krajuraju na przesilenie? Odpowiedz Link
triskell Re: moj pierwszy post 17.11.05, 12:09 Jesli nie znajde na ulicy $1000, na co szanse są raczej marne, to niestety nie Odpowiedz Link
mijaczek Azbest! 17.11.05, 21:19 W koncu dotarlas na KP!!! Fitam, fitam! Dziefczyny, Azbest jest wrzesniowa mama, tak jak ja :o) a jej Polcia jest po prostu przeslodka! Mimo, iz obie karmimy piersia proponuje napelnic musztardowki herbatka koperkowa na przyklad :o) Rozgosc sie Azbest! Mia Odpowiedz Link