06.12.05, 18:06
Dziewczyny, ktora z was pamieta a-ha? i ceni? Ja sie wybieram w
niedziele,zobaczyc pieknych Norwegow (po raz drugi ) i juz szaleje! Ktos
jeszcze w niedziele w cardiff ma zamiar poszalec? Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • mon101 Re: a-ha 06.12.05, 18:16
      Oj, to oni jeszcze istnieja jako grupa?!
      • tamsin Re: a-ha 06.12.05, 18:21
        pamietam ich teledysk, ciekawe czy dadza sie rozpoznac?
        • monhann2 Re: a-ha 06.12.05, 18:35
          Oczywiscie ze pamietam. Bardzo ich lubie i dalej slucham (mam kilka CDs)
          Pamietam 'hunting high and low', wielki przeboj z lat 80-tych. Chyba jeszcze 3
          lata temu wydali plyte.
          • gherarddottir Re: a-ha 06.12.05, 18:42
            hej oczywiscie, ze istniejai koncertuja (przynajmniej w Norwegii) Morten ciagle
            wyglada dla mnie tak samo jak kiedyssmile Pozdrawiam
            • aneta05 Re: a-ha 06.12.05, 19:06
              pamietam, pamietam
              moja przyjaciolka z podstawowki bardzo sie w Mortenie (ten co spiewa chyba)
              kochala
              ja pamietam "Take on me" - teledysk jak kreskowka
              • cardiff Re: a-ha 06.12.05, 19:14
                A ja sie do dzis kocham platonicznie w Magne. To ten Pan, ktory gra na pianinie
                i rowniez spiewa. Hmmm, nawet mojemu mezowi to juz nie przeszkadza. Ale na
                koncert nie chcial pojsc ze mna. Na szczescie kuzynka pospieszyla z
                odsieczasmile)))
                • monhann2 Re: a-ha 06.12.05, 20:46
                  A ja ostatnio odkrylam, sluchajac najnowszej plyty Coldplay, ze Chris Martins
                  ma momentami podobny glos do Mortena a jedna z piosenek (nie pamietam tytulu)
                  do zludzenia przypomina piosenki A-ha.
      • cardiff Re: a-ha 06.12.05, 19:12
        No jasne, ze istnieja! I zawsze istnieli, i co kilka lat, sukcesywnie plyty
        wydaja i ciagle koncertuja. Ostatnio wydali Analogue - w listopadzie -
        najnowsza plyta. A faktycznie okolo 3 lat temu wydali Lifelines, i wtedy
        przyjechali do warszawy. no i ja tez tam bylam. koncert byl swietny. Po prostu
        super. A chlopaki razem graja juz ponad 20 lat. I jak wygladaja... Nie moge sie
        doczekac niedzieli!
    • sylwek07 Re: a-ha 06.12.05, 20:55
      dzisiaj z kinie spotkalem 2 mile dziewczyny z Norwegii ,poszly na film Pan
      zycia i smierci ..
    • a.polonia Re: a-ha 06.12.05, 21:33
      oczywiscie, ze pamietam Take on me, nie wiedzialam, ze zespol istnieje,
      przystojniacy wink
    • triskell Re: a-ha 07.12.05, 17:33
      Też nie miałam pojęcia, że oni jeszcze istnieją, ale życzę Ci świetnej zabawy.

W latach 80-tych słuchałam głównie new romantic a potem new wave a pop z tamtych
      czasów mnie drażnił, jednak z upływem lat (zwłaszcza w porównaniu z obecną
      muzyką pop) coraz bardziej go doceniam.
      • thorgalla Re: a-ha 08.12.05, 17:37
        Oczywiscie,ze istnieja.Morten wciaz przystojny i ten zniewalajacy usmiech....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka