cardiff 06.12.05, 18:06 Dziewczyny, ktora z was pamieta a-ha? i ceni? Ja sie wybieram w niedziele,zobaczyc pieknych Norwegow (po raz drugi ) i juz szaleje! Ktos jeszcze w niedziele w cardiff ma zamiar poszalec? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: a-ha 06.12.05, 18:21 pamietam ich teledysk, ciekawe czy dadza sie rozpoznac? Odpowiedz Link
monhann2 Re: a-ha 06.12.05, 18:35 Oczywiscie ze pamietam. Bardzo ich lubie i dalej slucham (mam kilka CDs) Pamietam 'hunting high and low', wielki przeboj z lat 80-tych. Chyba jeszcze 3 lata temu wydali plyte. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: a-ha 06.12.05, 18:42 hej oczywiscie, ze istniejai koncertuja (przynajmniej w Norwegii) Morten ciagle wyglada dla mnie tak samo jak kiedys Pozdrawiam Odpowiedz Link
aneta05 Re: a-ha 06.12.05, 19:06 pamietam, pamietam moja przyjaciolka z podstawowki bardzo sie w Mortenie (ten co spiewa chyba) kochala ja pamietam "Take on me" - teledysk jak kreskowka Odpowiedz Link
cardiff Re: a-ha 06.12.05, 19:14 A ja sie do dzis kocham platonicznie w Magne. To ten Pan, ktory gra na pianinie i rowniez spiewa. Hmmm, nawet mojemu mezowi to juz nie przeszkadza. Ale na koncert nie chcial pojsc ze mna. Na szczescie kuzynka pospieszyla z odsiecza))) Odpowiedz Link
monhann2 Re: a-ha 06.12.05, 20:46 A ja ostatnio odkrylam, sluchajac najnowszej plyty Coldplay, ze Chris Martins ma momentami podobny glos do Mortena a jedna z piosenek (nie pamietam tytulu) do zludzenia przypomina piosenki A-ha. Odpowiedz Link
cardiff Re: a-ha 06.12.05, 19:12 No jasne, ze istnieja! I zawsze istnieli, i co kilka lat, sukcesywnie plyty wydaja i ciagle koncertuja. Ostatnio wydali Analogue - w listopadzie - najnowsza plyta. A faktycznie okolo 3 lat temu wydali Lifelines, i wtedy przyjechali do warszawy. no i ja tez tam bylam. koncert byl swietny. Po prostu super. A chlopaki razem graja juz ponad 20 lat. I jak wygladaja... Nie moge sie doczekac niedzieli! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: a-ha 06.12.05, 20:55 dzisiaj z kinie spotkalem 2 mile dziewczyny z Norwegii ,poszly na film Pan zycia i smierci .. Odpowiedz Link
a.polonia Re: a-ha 06.12.05, 21:33 oczywiscie, ze pamietam Take on me, nie wiedzialam, ze zespol istnieje, przystojniacy Odpowiedz Link
triskell Re: a-ha 07.12.05, 17:33 Też nie miałam pojęcia, że oni jeszcze istnieją, ale życzę Ci świetnej zabawy. W latach 80-tych słuchałam głównie new romantic a potem new wave a pop z tamtych czasów mnie drażnił, jednak z upływem lat (zwłaszcza w porównaniu z obecną muzyką pop) coraz bardziej go doceniam. Odpowiedz Link
thorgalla Re: a-ha 08.12.05, 17:37 Oczywiscie,ze istnieja.Morten wciaz przystojny i ten zniewalajacy usmiech.... Odpowiedz Link