beetaa 16.02.06, 16:39 numer 4 sie melduje, tylko cicho sza... zeby nie zapeszac... i trzymajcie prosze kciuki... polewam winko...a sama socek b. ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gherarddottir Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 16:43 trzymam )super! taka mila wiadomosc nigdy bym nie zgadla. Podejrzewalam zuplenie inna osobe )) super Beetaa!!! serdecznosci! Odpowiedz Link
maja92 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 16:46 Gratulacje!!! Rany ale ten wirus sie tutaj rozpanoszyl))) Gerharddottir, to tu jeszcze piata osoba jest na liscie zawirusowanych? Oj)))))) Odpowiedz Link
beetaa Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 16:50 Dorinko, ja numer 4, tajemniczy nr 2 tez mnie intryguje ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
tamsin Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 16:58 Gratulacje Beetaa!! no jakby ktos zaworek otworzyl i bociany sie rozfrunely Czekamy na sprawozdania, i oczywiscie na te tajemnicza co sie jeszcze nie ujawnila! Odpowiedz Link
beetaa Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:09 dzieki tamsin, a z bocianami przeciez to normalne, wiosna idzie ))) ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:12 beetaa napisała: > > Dorinko, ja numer 4, tajemniczy nr 2 tez mnie intryguje ??????????_________________oj to ja juz sie pogubilam ale gratulacje i zgaduje dalej ) > ------------------------------------------------------ > jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
greentea2 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:20 Ale obrodzilo! Ktory to tydzien i jak sie czujesz? Serdecznie gratuluje, grono nowych obywateli nam sie powieksza Odpowiedz Link
maja92 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:22 greentea2 napisała: > Serdecznie gratuluje, grono nowych obywateli nam sie powieksza %%%%%%%%%%%%%%%%% Paczkowanie wiosenne))) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:26 beetaa trzymam kciuki bedzie ok Odpowiedz Link
ania_2000 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:29 Beetaa - tak napisalas ze ja juz myslalam ze TOBIE sie numer 4 szykuje - i troszke mi szczeka opadla, ze dziewczyna tak szybka jest i juz czwarte ma w drodze)))) gratulacje - dla Was wszystkich razem Odpowiedz Link
monhann2 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:32 Moje gratulacje, nigdy bym sie nie spodziewala, ze to Ty tak nas trzymalas w niepewnosci. Ale w sumie to na nikogo innego tez nie potrafilam postawic. Odpowiedz Link
beetaa Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:36 monhann, nasza tajemnicza ciezarowka pozostaje nadal ciezarowka mam typ i trzymam kciuki bea ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
jan.kran Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:41 Gratuluję z całej siły !!! A Tajemnicza ma widać powody... Samo się kiedyś okaże. Kran Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 18:06 Beetaatko, ale super ! Nie denerwuj sie - my ci tu ciaze poprowadzimy , doswiadczone jestesmy . Buzka i dbaj o dobry nastroj u siebie, to najwazniejsze, a reszta sama pojdzie jak po masle. )) Odpowiedz Link
beetaa Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 17:34 taka szybka to ja nie jestem, raczej mocno opozniona przy moich nastu... wiosnach skonczonych nascie lat temu pierwsze i to na poczatku drogi, stad moja prosba o kciuki (ale wszystko musi byc dobrze, za dlugo czekalam ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
aneta05 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 18:09 gratulacje!!! a kto jest numer 3 bo ja sie calkiem polapac nie moge!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 18:18 Nie wiem jakie kto ma numery ala Natasza , Greentea i Beetaa się przyznały a Tajemnicza jeszcze nie. I widać na razie nie chce ale takiego faktu się nie da ukryć więc poczekamy cierpliwie))) Kran Odpowiedz Link
tamsin Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 18:57 podobno niektorym udaje sie ukryc, nawet do samego konca! slyszalam ostatnio o rodzinie, ktora zasiadla do swiatecznego stolu, a jak wstali to corce niedobrze sie zrobilo, mysleli ze sie czyms zatrula, szybko do szpitala, a ona tam dziecko urodzila. Nikt nie mial pojecia o tej ciazy, wlacznie z ta corka (podobno), cala rodzina wyszla ze szpitala w szoku i chyba teraz szukaja ojca.. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:33 hahaha ja pamietam - jeszcze za baaaardzo dawnych czasow w PL - audycje w radio na ten temat. Dziewczyna ze strachu przed rodzicami nie przyznawala sie do ostatniej chwili - sytacja skonczyla sie tym, ze zaczela rodzic w lazience w domu, matka zaczela sie niepokoic co sie dzieje - i pytala - co tak tam dlugo siedzisz? a ona - nic, mamo, zajeta jestem - az w koncu, matka wlazla zeby zobaczyc i mowi - KASKA _ TY RODZISZ _ a ona w zaparte - nie, nic takiego nie robie)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:42 To sie czesto zdarza ) Znalam rodzine gdzie mama po bulki rano wyskoczyla tylko, a jak wrocila to zastala corke w przedpokoju z noworodkiem w objeciach, dzwonila wlasnie na pogotowie zeby sie dowiedziec co dalej robic, bo ona nie wie.. Ta mama z bulkami w siatce widzac cala scene tez glupio zapytala: - Skad ty masz to dziecko????? Wszystko dobrze sie skonczylo ) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:50 ciekawe co tymi dziewczynami kieruje, nie przyznawac sie - na co licza? rozejdzie sie po kosciach?)) moja kolezanka przez przypadek, bedac na kontrolnych badaniach u lekarza, dowiedziala sie ze jest w 5 miesiacu - miala male periods, wiec do glowy jej jakos nie przyszlo. owszem, widziala ze cos tyje - ale stwierdzila, ze to po kurczakach) Odpowiedz Link
tamsin Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:53 ja wlasnie mysle, ze w jakis sposob licza na to, ze "rozejdzie sie po kosciach". Psychika kobiet jest zawila, bo jest wiadomym faktem, ze wiele kobiet nie ma odwagi isc do lekarza po znalezieniu np. guzka w piersi. Odwleka wizyte, bojac sie uslyszec ze to cos powaznego. Odpowiedz Link
tamsin Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:56 albo mysla, ze to gazy i same sie ulotnia! Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 20:01 moja mama urodzila mojego mlodszego brata w siodmym miesiacu, nikt, oprocz niej samej i ojca nie wiedzial, ze jest w ciazy. Nie wnikam dlaczego nie powiedziala, ale mowi, ze jak wieszala pieluchy na sznurkach, to sie sasiadki dziwily, ze jeszcze w pieluchach latam (a mialam wtedy cztery lata ). Odpowiedz Link
sylwek07 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 20:02 a znow ze mna bylo tak ze jak mialem kolo 7 miesiecy to sie wtedy Ojciec i Dziadkowie dowiedzieli ze jestem na tym swiecie. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 20:07 Sylwek, bo to byla tzw ciaza przenoszona Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 20:09 Polozna ze szpitala w ktorym rodzilam opowiadala co zdarzylo sie jej siostrze. Wiec owa siotra cierpiala na bole brzucha, latala po lekarzach, opukiwano badano , USG zrobino i stwierdzono spory guz do wyciecia. Operacja, wszyscy zmartwieni bo guz mogl byl przeciez okazac sie zlosliwym , wielkie obawy przed komplikacjami itd. Guzem okazal sie zdrowy donoszony prawie chopczyk 3 i pol kilo. Wszyscy zdebieli, a szczegolnie nieswiadoma matka budzac sie po operacji a tu: Prosze ma pani zdrowego syna , gratulacje. PS Tamsin , ja zauwazalym o tych gazach.. ale nic nie powiem Odpowiedz Link
ania_2000 tamsin 16.02.06, 20:12 hehehe ja tez zauwazylam o tych gazach, ale nic nie powiedzialam bo sie boje) przez leb dostane albo co) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: tamsin 16.02.06, 20:29 ha ha ha swietne te wasze ciazowe opowiesci To ja tez podam jedna: znajoma lekarka lat 46, matka dwoch doroslych synow w 5 miesiacu ciazy zorientowala sie, ze bedzie miala nastepne dziecko))hyhyhy myslal, ze sie zle czuje bo to klimakterium! Chlopak sie urodzil jak malowanie, ale do tej pory wszyscy znajomi sie dziwia jak to ona, lekarka i nie zorientowala sie? hyhyhy Niech ta co sie ukrywa sie przyzna )))))))) My tu ciaze prowadzimy, porody odbieramy, dzieci nianczymy itd Odpowiedz Link
cuciolo Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:24 A to dobre...hehehe tycie po kurczakach Jak mozna sie nie polapac ze jest sie w ciazy chyba spadne ze smiechu......dziwny jest ten swiat Odpowiedz Link
kasiasmom Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 18:54 Gratulacje, oczywiscie, i dbaj o siebie, wszystko bedzie dobrze! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:18 tamsin tez o takich przypadkach slyszalem. Odpowiedz Link
cuciolo Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 19:49 Gratuluje i otulam zimowa pierzynka. Chowajcie sie dobrze trzymajcie sie zdrowo To az czwarty numer? A pozostale? Pieknie a moze podacie jakies terminy? oj ciezko jest byc nieuswiadomiona forumowa ciotka anka Odpowiedz Link
abere8 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 21:42 Ale to skad Wy wiecie o tym dodatkowym numerze (czwartym czy trzecim?)? No bo na logike to osoba, ktora to zasugerowala, powinna byc najbardziej podejrzana No i gratulacje dla wszystkich odwaznych kobitek! Odpowiedz Link
bietka1 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:04 Beetaa, wielkie gratulacje Dzieci przynosza szczescie, wiec wszystko bedzie dobrze Moze zaczniemy zgadywac, bo strasznie mnie to intryguje? Tylko czy ta osoba sie przyzna...? Odpowiedz Link
tamsin Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:19 zasugerowala Greentea (chyba) ale on ciechotna jest i sie do tego przyznaje, a ta druga (lub trzecia) nie! ja mysle, ze to moze byc........niech strzele jak slepa kura w plot - Izabelski! Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:29 a moze osobny watek zalozymy? ja stawiam na ulihne, chyba kiedys mowila, ze jej sie marzy dzidzia Odpowiedz Link
gherarddottir Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:34 a ja nie mam zielonego pojecia na kogo stawiac! a.Polonia to nie Ty? hyhyhyhyhy Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:38 corko, ja mam dzisiaj traumatyczne przezycia, odwiedzila mnie znajoma z trzyletnim synkiem Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:44 i co ? chalupa stoi jeszcze ? Pobojowisko sprzatniesz i ci trauma minie Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:46 stoi, ale flamastra permanentnego nie moge domyc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:57 Pola, kto permanentnego flamastra dziecku w lapy daje, ma za swoje i niech sie rozumu na przyszlosc nauczy. Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 23:01 sam se wzial! a myslisz, ze ja mam w domu kredki? )) dlugopisy, i owszem i kilka pior wiecznych, ktorych stanu jeszcze nie sprawdzalam, bo sie boje.... Odpowiedz Link
annie_laurie_starr Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:58 A.polonia to chyba nie jest bo by mi chyba powiedziala prywatnie, nie? A poza tym z innych postow wynika, ze na razie nie jest zainteresowana towrzeniem polsko-holenderskiej miesznaki. Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 23:01 A.polonia to chyba nie jest bo by mi chyba powiedziala prywatnie, nie? > A poza tym z innych postow wynika, ze na razie nie jest zainteresowana > towrzeniem polsko-holenderskiej miesznaki Ament Odpowiedz Link
bietka1 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:51 Najpierw myslalam, ze to Gherarddotter, potem Asica... a moze to Triskell? Ja w kazdym razie NIE. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:55 Ja mysle ,ze jak Jarzabka dobrze przycisnac to Jarzabek pusci pare, bo Jarzabek jest w tej radiostacji z zajawki i wie. Tiffany? tak cicho strzelam - nie lubie pudlowac Odpowiedz Link
a.polonia Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 22:58 no dobra, ale czy sa jakies nagrody? Odpowiedz Link
bietka1 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 23:15 A jesli to Jarzabek to tez zrobi sobie sygnaturke? A moze to Jenn? Jesli to Jenn to dam jej wozek w prezencie :o) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 00:50 bietka1 napisała: > Najpierw myslalam, ze to Gherarddotter, potem Asica... a moze to Triskell? > Ja w kazdym razie NIE. Bardzo bym chciala kochana..ale niestety..chyba mi bedzie dane.. szkoda No wiec to nie ja! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 00:52 mialo byc chyba mi nie bedzie dane a co do typow to spadlam bym z kzresla z radosci rzecz jasna gdyby to byla na ten przyklad nasza Gosia lub powiedzmy Samo! Odpowiedz Link
jan.kran Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 09:40 gherarddottir napisała: > mialo byc chyba mi nie bedzie dane > > a co do typow to spadlam bym z kzresla z radosci rzecz jasna gdyby to byla na > ten przyklad nasza Gosia lub powiedzmy Samo! ---------> Wiesz co córko Gerarda... taka duża a taka niemądra jesteś ! Samo ma się uczyć i zdobyć jakiś zawód. Ona jest tylko trzy lata starsza od Młodej a Młoda ma zapowiedziane że najpierw magisterium i posadka na uczelni a potem o dzieciach pogadamy:o) Kran Odpowiedz Link
izabelski kula w plot :-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) 16.02.06, 22:47 ))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ulinha Re: kula w plot :-))))))))))))))))))))))))))))))) 17.02.06, 00:00 Niom coz...... w moim przypadku (niestety...) na dzien dzisiejszy to tez k-ula w plot, ale przyjmuje to jako bardzo dobra wrozbe)) a.polonia, mam nadzieje ze jestes dobra wrozka.... Z mila checia zajelabym pozycje piata, badz nawet szosta, moze czas by zaczac 3mac kciuki... Tez intryguje mnie ta zakmuflowana Trojka... I czuje w kosciach duzo pozytywnej radosci od Tej wlasnie sekretnej osoby. Ale nie napisze na kogo stawiam, obiecuje jednak napisac, jak juz sie dowiemy, czy sie pomylilam, czy moze tez powinnam zaczac zajmowac sie wrozeniem ojjjj a tak bym chciala.... Odpowiedz Link
asica74 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 16.02.06, 23:55 Beeta! Chodz cie wysciskam! Ja sie bardzo ciesze, jak slysze takie wiadomosci! Dla mnie oznacza to, ze swiat nie stanal na glowie i ze bedziemy zyc! Cyba rozpisze jakis kalendarz, kiedy ktorej mam przypominac o kupieniu stanika, albo majtek (tych wiekszych!) GRATULACJE! ps. radiostacja sie nie przyznaje, kto to ta trzecia. radiostacja cwiczy sie w trzymaniu tajmnic Odpowiedz Link
kornikuno Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 01:50 Gratulacje! Swiat rzeczywiscie staje sie piekny slyszac takie noxiny))) Oczywiscie gratulacje wszystkim Dziewczynom w...))) IzaBella Odpowiedz Link
mijaczek Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 02:15 Nie znam cie beetaa, ale gratki wielkie!!!! posypalo sie, ze hoho! Emka bedzie miala pelno kolezanek i kolegow...na calym sfiecie Odpowiedz Link
mon101 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 21:06 No to niezle nam sie tu sypnie mlodzieza! Ale jak spiewal nasz szwedzki skald,pochodzenia holenderskiego, "dopoki sa dzieci, jest nadzieja!" )))) Odpowiedz Link
nataasza Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 17.02.06, 23:03 O maly wlos bym taka nowine przeoczylam. Sie poczatkowo doliczyc nie moglam, skad numer 3 sie numer 4 zrobil. Przez chwile sie nawet zastanawialam czy matematycznie ze mna wszytsko gra. Ale juz wszystko wiem hehe Trzymam kciuki z calej sily! Gratulacje! natasza Odpowiedz Link
gosia_t Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 18.02.06, 09:09 Dobrze, ze sie przyznalas Betko. Bo ja musialam sie straszie starac by nie wypaplac. Sciskam Cie. Odpowiedz Link
beetaa Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 18.02.06, 12:29 nie moglam sie nie przyznac, bo szczesliwi wszyscy jestesmy bezgranicznie to dopiero sam poczatek, wiec potrzebujemy mnostwo pozytywnej energii i kciukow, kciukow , ale przeciez przy takich wspanialych ciotkach nic zlego sie nie moze wydarzyc dziekuje Wam wszystkim za kciuki i gratulacje aha, bo zapomne, czeka na nas mala waga ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
mon101 Re: chyba musze sie przyznac, bo nie wytrzymam 18.02.06, 17:29 Ciotki kciukuja i sla mase dobrej energii! Odpowiedz Link