jan.kran 13.04.06, 01:00 Wpadlysmy w szpony z Mloda... ja z moja wampirza gra komputerowa a Ona z sudoku Jestem juz na szostym poziomie , wlasnie zostalam Mumifikatorem a Mloda chyba czwarta godzine wpisuje cyferki. Chyba musimy na odwyk. K.Nalog)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka888 Re: Hazard:)) 13.04.06, 02:11 moze to zabrzmi zle... ale ja nawet pasjansa ukladam jak zahipnotyzowana i musze sie powstrzymywac pasjans wydaje mi sie tak znany, ze az nudny, a jednak. czy moje zachowanie tez zalatuje hazardem? Odpowiedz Link
asica74 Re: Hazard:)) 13.04.06, 09:26 musze stanowczo powiedziec NIE: sukoku to nie hazard. Mylisz pojecia Kran. Odpowiedz Link
asica74 Re: Hazard:)) 13.04.06, 09:26 musze stanowczo powiedziec NIE: sudoku to nie hazard. Mylisz pojecia Kran. Odpowiedz Link
viki2lav Re: Hazard:)) 13.04.06, 10:04 a jak mloda sie zaklada o kase, ze wpisze cyferki w okreslonym czasie? Odpowiedz Link
kociaszek Re: Hazard:)) 13.04.06, 11:55 Kraniku gratuluje! Muumifikator!! A ile juz zebralas litrow krwi? Zyje tym na co dzien, bowiem kazdego dnia musze obejrzec poprawiona kryjowke brukolaka, dac sie ugryzc etc taki nieszkodliwy nalog... gorzej, bo ja jestem uzalezniona od bubli, ktorymi zarazila mnie asica chyba, a w domu tylko jeden komputer... Odpowiedz Link