Dodaj do ulubionych

Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem więks

16.06.06, 17:39
Nie chciałabym uogólniac , ani nikogo obrażać
Ale jakie morale moze mieć dziewczyna , ktora leci na człowieka w niemłodym
wieku, obciążonego liczna rodziną
Jest to forum polonii kobiecej-mysle ze, polonia to brzmi dumnie
moze ktos mi to rozjaśni, bo nie kumam
Obserwuj wątek
    • cuciolo Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:20
      Ten watek przypomina mi kogos
      a Wam?
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:33
        ciuciolo
        Nie rozumiem,wczesniej pisałaś,że przeszłaś przez koszmar zdrady,skad ta zmiana
        pogladów
        Po prostu utwierdzasz mnie w moim przekonaniu że, tu dokończę morale czlowieka
        zmienia sie pod wpływem wiekszej dawki promieni slonecznych
        Co o tym myslicie
        • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:40
          Kama - spójrz na siebie. Co TY zrobiłaś, aby nie wygasła miłość w TWOIM
          związku? Czy zawsze zasłaniałaś się dziećmi? Idąc twoim (skądinąd dziwnym)
          trybem myślenia - może za bardzo zaskodziły ci te szarobure chmury na polskiej
          wsi? Może zamiast siedzieć w ponurym kościele trzeba było zadbać o słoneczną
          atmosferę w domu? Zastanów się nad tym sama, ale nam tutaj tego nie pisz. To
          twoja sprawa, sama musisz się z tym uporać.

Nie wkraczaj na grząski teren, bo w nim utoniesz.
          • annie_laurie_starr Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:03
            Nie jestem adwokatem kamy Moniko, ale dlaczego uwazasz, ze to ona doprowadzila
            do zdrady. I po co te wstawki o kosciele i wsi...
            • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:12
              Ech, chyba mi się żart nie udał tongue_out Kama pisała coś większej dawce promieni
              słonecznych, więc jej napisałam o tych chmurach na polskiej wsi... Chociaż po
              głębszym zastanowieniu przypomniałam sobie, że nad Paryżem wisi sporo tych
              chmur na codzień. wink
              Ja nie uważam, że to ona doprowadziła do zdrady, absolutnie, ale na dobrą
              budowę związku mają wpływ obie osoby, to znaczy i ona i jej mąż. Coś nie
              wypaliło, a Kama całą winę zrzuca na męża i tą drugą (nie powtórzę tych
              epitetów, bo to nie mój poziom). Czyli może trzeba się zastanowić nad tym, czy
              to ja sama (czyli Kama) rzeczywiście wszystko zrobiłam, co należy. Z jej trochę
              chaotycznych wypowiedzi wyczytałam, że trochę zasłania się posiadaniem licznej
              rodziny. Ale tak jak już pisałam: nie nam to roztrzygać, to jej sprawa i tylko
              ona będzie wiedziała, co i jak.
              • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 05:01
                Ty masz MOniko dziwny to k myślenia
                bo piszesz,ze zasłaniam sie rodzina
                Przecież o ta rodzine głównie chodzi
                gdyby nie jej istnienie
                pewnie juz dawno dalabym kopa takiemu człowiekowi

wiesz chodzi mi tu chociazby o strone materialna, o bytowanie

dlaczego ja mam byc wolem roboczym, harujacym i odmawiajacym sobie wszystkiego
                a pieniadze mojego meża to co, na rozrywki i to nie moje
                nie pozwolę na to
                nie pozwole aby nadal okradal nasza rodzinę
        • cuciolo Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:01
          Nie ja sie wyleczylam. Zdrada i bledy to ludzka rzecz. Pograzanie sie i
          masochizm to juz inna para i kaloszy. Zamykam dyskusje i zycze madrej decyzji
      • jan.kran Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 07:51
        cuciolo napisała:

> Ten watek przypomina mi kogos
        > a Wam?
        ------> Jezus Maria na pomoc , tak. Wrrrrrr !!!!
    • katarzynams Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:25
      wprawdzie zupelnie nie wiem o co ci chodzi, ale jesli czlowiek niemlody jest
      obciazony liczna rodzina, a nie zasobnym kontem, to moze to milosc.
      katarzynams
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:36
        Miłość bu ha ha ha
        Hyba miłość dupy wyposzczonej panienki
        • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:41
          A czy TY jesteś zdolna do miłości???
    • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:35
      Znam podobne przypadki, miłość zdarza się w każdym wieku, a jeśli coś się psuje
      w małżeństwie, to niestety fakt posiadania dzieci nie pomaga. Pamiętaj, że
      każdemu dano tylko jedno życie, więc należy je dobrze godnie przeżyć. Nie
      można zasłaniać się dziećmi, jeśli w związku nie ma miłości. Sama najlepiej
      wiesz, jak z tymi sprawami było w twoim przypadku, nie nam to roztrzygać.
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 18:49
        W moim przypadku było jak w bajce, dziewczyna 22 letnia zakochuje się ...,
        kochaja sie , marza .planuja....a potem przychodzi kryzys małżeński(jak w kazdym
        małżeństwie), nad ktorym pewnie przeszli by do porzadku dziennego, ..ale na
        drodze pojawia się.... niedowartosciowana zdzira, która z racji chociazby
        mniejszej ilosci lat, ciasniejszego tego i owego....dziala na chlopa, ktory
        pewnie już powoli zaczął wątpić ......., byc moze ostatnio z racji oddalenia byl
        wyposzczony, trafila sie, nawinęła pod reką.....

Gdyby byla porzadna dziewczyna wiedzialaby kiedy sie wycofać
        Zresztą najpierw jest zwykle zauroczenie odmiennoscią, innośćią, nic wiecej,
        miłość przychodzi potem
        Poczytaj sobie na ten temat
        No i kto tu nazywa zwykle kurestwo milością?
        • annie_laurie_starr Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:01
          Kama, z tego co napisalas w poprzednim watku, to ten Twoj maz nie byl
          specjalnie dobry dla ciebie. Ale jak tak ci na nim zalezy to jedz do tego
          Paryza, znajdz te jego nowa kobiete, obij jej twarz - lepiej sie poczujesz.
          Potem znisz wlasnego meza finansowo - wez mu wszystko i przepisz na dzieci.
          Mowie serio, ja bym tak zrobila. Bo gadanie o milosci to jedno, ale zemsta to
          tez fajna rzecz.
          • samo Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 04:31
            annie_laurie_starr napisała:
            Ale jak tak ci na nim zalezy to jedz do tego
            > Paryza, znajdz te jego nowa kobiete, obij jej twarz - lepiej sie poczujesz.
            > Potem znisz wlasnego meza finansowo - wez mu wszystko i przepisz na dzieci.
            > Mowie serio, ja bym tak zrobila. Bo gadanie o milosci to jedno, ale zemsta to
            > tez fajna rzecz.

What??? Obij jej twarz??? Szok.
            • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 05:08
              Dlaczego jesteś anonimowy(a)
              Co cie tak bulwersuje
              Zrobilabym to z wielka przyjemnoscia

A jeśli cie tak to bulwersuje, to moze robisz to samo i sie opo prostu boisz

Bo będąc w Paryżu, mozna miec wrazenie, ze mozesz robic co chcesz, niektorzy sie
              tym mamią i postepuja zgodnie z zasada ,,hulej dusza piekla nie ma"

Ale wszystko do czasu
        • purecharm Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:02
          Nie oszukuj sie. Gdyby facet nie jej nie chcial, mogla by z golym dupskiem paradowac na przeciw niego, a on by jedynie popatrzyl na nia z politowaniem i powiedzial, zeby sie nie ponizala. A moze przylozyla mu pistolet do glowy? Ja wiem, ze latwiej jest zwalac wine na "zdzire", ale prawda jest taka, ze Twoj facet mogl wypowiedziec magiczne slowo 'NIE'. Takze przestan winic te kobiete, bo to smieszne.
          • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:10
            Tak ,mógl powiedzieć nie, ale ona tez mogla powiedzieć nie, a z tego co wiem ona
            sama wdzierała sie niby to z papieroskiem do budki telefonicznej, kiedy my
            rozmawialismy
            Co to zazdrosć..śmieszne
        • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:03
          Kama, szukanie "winy" w tej drugiej do niczego cię nie doprowadzi.
          Do tańca trzeba dwojga, a technicznie to raczej niemożliwe, aby mężczyznę można
          było zgwałcić! wink Więc on chciał jak najbardziej, kto wie, może nawet się
          zakochał... Ja nie muszę czytać niczego na ten temat, mam własną łepetynę,
          którą odpowiednio używam, i w życiu kieruję się własnym doświadczeniem. Tak jak
          pisałam wyżej, ja _nie dopuściłabym_ do tego, aby stracić 20 lat mojego życia
          przy boku takiej osoby. Ale to moje życie, na którego przebieg to _ja_ mam
          wpływ. Niestety, znam również osoby, które wręcz się lubują w stawianiu siebie
          w pozycji "ofiary", "cierpiętnicy" itp. To również schemat znany w psychologii.
          Nie ma sensu zastanawianie się nad "dlaczego tak się stało" czy "to wina tej i
          tej". Lepiej zastanów się nad twoim życiem i nad tym, co teraz chcesz z nim
          zrobić. Zaniamst wyszukiwać nowe epitety pod adresem tej drugiej, pomyśl o
          własnej przyszłości, o przyszłości twoich dzieci. W jakim są one wieku?

PS: Co do miłości, to się mylisz. Są różne rodzaje miłości, jest też miłość od
          pierwszego wejrzenia. Mi się ona zdarzyła, jednak oboje byliśmy do niej za
          młodzi, pozostała nam za to głęboka przyjaźń. wink
          Teorie są tylko teoriami, a rzeczywistość i tak pokacuje co innego. Nie myśl
          nad książkami o miłości, raczej weź się w garść i pomyśl o własnej przyszłości.
          • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:25
            Moje życie to TAKZE MóJ Mąż, W łóżKU BYłO NAM ZAWSZE BARDZO DOBRZE I NIE
            ROZUMIEM DLACZEGO JA MIAłABYM GO TERAZ CHCIEć GWAłCIC, jESTEM ATRAKCYJNą OSOBA,
            ZRESZTA co ty sie tak przyssalas i próbujesz mnie moralizować
            a to, ze musze zgwałcić mojego meża, bo mnie nie chce, a skad ty to mozesz
            wiedzieć uhu hu
            a to ,żezasłaniam się dziecmi
            Skad masz takie wiadomosci
            Ja nie zasłaniam sie dziecmi, ale wspominam o ich istnieniu na tym padole ziemskim
            a jak sie chciało zalozyć rodzine, to trzeba ją wprowadzić w życie, dzieci
            potrzebyuja OJCA, (nie wiem , z twojego toku myślenia moge wnioskować,że nie
            wiesz o tak malo istotnym szczegole, może sama nie mialas ojca i nie wiesz jak
            jest wazny wżyciu dzieci-współczuje)
            ponadto jak susie mówi A to trzeba powiedzieć b
            I nie napadaj na ludzi ,ktorzy szczerze i sensownie cos mi doradzaja

nara
          • gherarddottir Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 23:37
            monika_a_b napisała:

> Kama, szukanie "winy" w tej drugiej do niczego cię nie doprowadzi.
            > Do tańca trzeba dwojga, a technicznie to raczej niemożliwe, aby mężczyznę można
            >
            > było zgwałcić! wink

Ja troche nie na temat ....PPPP ale ostatnio u "nasz" w Norwegii zostala
            skazana przez sad kobieta za zgwalcenie faceta !!!smile))))Takze chyba mozna faceta
            zgwalcic, juz sama nie wiem hyhyhyhy
            • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 00:33
              O kurczę, viagrę mu dała? tongue_outPP
              • asica74 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 00:57
                nie tongue_out a blow job tongue_outPP
              • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 05:13
                wiesz co, a moze ta baba karmi mojego faceta wiagra i jemu wydaje sie , ze to
                ona tak go podnieca
        • katarzynams Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 23:35
          kama313 napisała:

> W moim przypadku było jak w bajce, dziewczyna 22 letnia zakochuje się ...,
          ..ale na
          > drodze pojawia się.... niedowartosciowana zdzira, <

e no to chyba nie mam ci nic do powiedzenia, nie mam za grosz szacunku dla
          kobiet, ktore potrafia najpodlejsze zachowania facetow tlumaczyc wina innej
          kobiety. W koncu jemu chyba nikt lufy do skroni nie przystawial. I jezyka z
          rynsztoka tez nie lubie.
          Zycze zdrowego rozsadku i umiejetnosci zauwazenia swoich bledow.
          katarzyna
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:01
        Do kościola chodzę jak kazdy, przeciętny człowiek nie przesadzam i pewnie
        chodzilabym jeszcze mniej , gdyby nie mój mąż, ktory niejednokrotnie częściej
        wyciągal mnie do kośćiola przy okazji różnych swiąt, ale to na marginesie

Co ty mozesz wiedzieć na temat milosci w moim zwiazku ? Czy ona wygasa czy nie
        Gdyby myśleć tymi kategoriami(zdzirowatymi) to pewnie wiekszosć zwiazkow nie
        powinno istnieć, a stad po co małżeństwo, najlepiej to sie...na kupe

Co to znaczy, ze wkraczam na grzaski teren...no wydaje mi sie że tu
        przejezyczenie z twojej stronyna kurewski teren
        • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:22
          Kama, jeszcze raz ci zwracam uwagę na to, że to twoje życie i tylko ty wiesz,
          co i jak tak naprawdę się stało (to, co piszesz tutaj to przecież tylko twoja
          wersja historii), i tylko ty możesz bądź musisz podjąć decyzję co do twojego
          przyszłego życia. Nic nam do tego.
          Wydaje mi się, że emocje są u ciebie na razie górą, więc jeśli ktoś ci napisze
          coś nie tak, to tą osobę również mieszasz a błotem. Ja się nie przejęzyczyłam,
          ani też nie myślę kategoriami, jakimi ty jak się okazuje myślisz. Najlepiej po
          prostu idź się przejść, aby ci emocje opadły, a dopiero potem zastanów się nad
          przyszłością. Obrażanie którejkolwiek z nas tutaj do niczego cię nie
          doprowadzi. I w niczym ci nie pomoże.
          Powodzenia.

PS: A miłość, szacunek i wzajemne zaufanie to podstawy dobrego związku. Nsz
          związek przetrwał, pomimo że mieszkaliśmy przez 3 i pół roku na dwóch różnych
          kontynentach. Miłość jest najważniejsza.
          • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:33
            Decyzję, co do naszego dalszego życia podejmie MóJ Mąż, I NA PEWNO BęDZIE ONA
            WłAśCIWA,
            Bedziemy nadal żyli długo i szczęśliwie
            Wypowiadaj sie we własnym imieniu, a nie ogółu, bo nie wiesz co inni myslą
            Jeśli chodzi o napaść, to ty napadasz na osoby, ktore próbuja mi cos sensownie
            doradzić
            A jeśli jesteś taka szczęśliwa, to skąd w tobie ta agresja
            • monika_a_b Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:40
              Hahahaha!!! smile)) No, dzięki za taką porcję śmiechu w piątkowy poranek!
              Hurra! Niewolnica Isaura odżyła! Życzę powodzenia w tej telenoweli. wink

Moja cierpliwość niniejszym się wykończyła.

Ale jeśli ranek zaczyna się taką dawką śmiechu, to w południe Meksyk napewno
              wygra! wink Meksyk mistrzem! wink
              • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 20:30
                Dlaczego w poranek, przecież jest wieczór
                Myśle,ze bedzie dobrze, tym bardziej że rodzice męża bardzo mnie wspierają, a on
                się liczy z ich zdaniem
                Pozdro
            • mon101 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 23:12
              kama313 napisała:

> Decyzję, co do naszego dalszego życia podejmie MóJ Mąż, I NA PEWNO BęDZIE ONA
              > WłAśCIWA,
              > Bedziemy nadal żyli długo i szczęśliwie
              > Wypowiadaj sie we własnym imieniu, a nie ogółu, bo nie wiesz co inni myslą
              > Jeśli chodzi o napaść, to ty napadasz na osoby, ktore próbuja mi cos sensownie
              > doradzić
              > A jeśli jesteś taka szczęśliwa, to skąd w tobie ta agresja

No to pozwol swojemu mezowi podjac nieomylna decyzje, posyp glowe popiolem i
              nie pytaj sie innych o zdanie, bo i tak nikogo nie sluchasz...
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:03
        Zadaj sobie sama takie pytanie/
        Ciekawe jak sobie na nie odpowiesz
        • ania_2000 dziwne to twoje zachowanie kama 16.06.06, 19:21
          Cos mi sie zdaje Kama - ze twoje wulgarne slownictwo nie zasluguje na nasze
          odpowiedzi...

• kama313 Re: dziwne to twoje zachowanie kama 16.06.06, 19:36
            Ania 2000 Czy ty osobiście czujesz sie urazona
            no prosze uderzyc w stoł, a wióry leca
        • ewelinka202 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 19:22
          pogratulowac takich tekstow kama!
          nie kazdy tak potrafi!
          uff...
          • ania_2000 Monia 16.06.06, 19:32

ja nie moge - Monika, alez ty masz anielska cierpliwosc.
            • moni-bel Re: Monia 16.06.06, 19:41
              Proponuje zakonczyc dyskusje,szkoda przemeczac paluszki na klawiaturzewink)I tak
              Kamie nie poradzimy, wyglada na to,ze kazda odpowiedz jest niedobra
              pozdrawiam
              moni-bel
    • sylwek07 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 20:13
      kama313 a kto to wie jakie moze miec,,,.tych powodow jest tyle ze szkoda
      sobie glowe tym zawracac...
      • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 16.06.06, 20:27
        Powód jest ważny, bo potem można uniknać podobnych błędówbłędów
    • triskell Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 01:10
      kama313 napisała:
      > Decyzję, co do naszego dalszego życia podejmie MóJ Mąż, I NA PEWNO BęDZIE
      > ONA WłAśCIWA,
      > Bedziemy nadal żyli długo i szczęśliwie

No to w takim razie _w_czym_ problem???

Koniec dyskusji, prawda? smile

Miłego dnia wszystkim życzę (a tym w Europie nocy).
      • iwo19 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 02:20
        Przez chwile myslalam ze przenioslam sie do jakiegos inneo forum .Nie ma czegos
        jak "Forum dajcie mi sie wykrzyczec i nawyzywac?"
        • tamsin Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 02:22
          myslalam ze do tego jest forum Kobieta, a na nasze przez szybkie czytanie
          trafiaja.
          • kama313 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 06:11
            Owszem, na takie sprawy jest forum Kobieta, ale jeśli dzieje sie to w Polsce,
            niestety te smutne sprawy dzieja sie we Francji, czyzby tam bylo az tak mało
            mężczyzn z rynku pierwotnego, że trzeba korzystać z rynku wtornego-to też smutne
            i przygnebiajace

Moja rada

Zbliżaja sie wakacje, przyjedźcie do Polski, poderwijcie atrakcyjnego chlopaka i
            zabierajcie go ze sobą
            niejeden by sie skusil
            glowa do gory
    • samo ??? 17.06.06, 04:34
      czy nasze moderatorki spia? odkad to na KP toleruje sie jezyk z rynsztoka???
      • kama313 Re: ??? 17.06.06, 05:28
        No to przeciez nie musisz zaglądać do tego wa tku jak ci sie nie podoba
        A rynsztokowe to są zachowania tego typu panienek,
        ze innymi slowy nie da sie ich zapisać

No bo co to za myslenie, nieważna rodzina, nieważne dzieci - jak cos mu sie w
        żonie nagle nie podoba, to niech weźmie rodzinę, dzieci na swoje bary i z takim
        cieżarem niech podrywa

A żona wolna, majaca więcej czasu dla siebie, tez niech sobie żyje jak chce
        Wyjeżdża ktoś aby mu si
        • samo Re: ??? 17.06.06, 05:41
          Twoj jezyk jest rodem z rynsztoka.

To o co ci chodzi? O kase? O meza? Jak o meza to pod budke z winem i tam kilku
          takich znajdziesz. Szanuj sie, bo jak ty tego nie zrobisz, to kazdy ci na glowe
          bobka rzuci. A jak o kase chodzi, to z tego co piszesz lepiej bys na tym wyszla
          gdyby go nie bylo.

ja nie wiem czego tu szukasz. Takiemu gosciowi daje sie kopa w tylek. Ja
          rozumiem te wszystkie mechanizmy o ktorych pisze Kociaczek, ale istnieje
          jeszcze cos takiego jak wolnosc wyboru i szacunek dla siebie samej,prawda? Wez
          sie ogarnij, zamiast zyc nienawiscia i rzucac wulgaryzmami na szacownej KUPIE.
          Juz pomijam to ze nawet tam jeszcze nie bylas i nie wiesz,czy ten twoj pataszon
          kogos ma.
          • kama313 Re: ??? 17.06.06, 06:26
            Wiesz co ,podobno zeń-szeń wpływa na myślenie
            no chyba że nie przejrzałes wszystkiego dokladnie, cos pominąłes -to sory

Co do jezyka o wrednych rzeczach pisze sie wrednym językiem
            W Paryzu bylam wielokrotnie,
            ..a moj mąż nie jest rodem spod budki z piwem
            co do szacownej Kupy, to kupa nigdy nie budzila pozytywnych emocji, a czy
            szacowna?- ja na Twoim miejscu nie ręczylabym za kogos, ...bo mozna reke stracić

co do Moniki mialabym pewne watpliwosci-dziwnie na moje posty odpowiada, czuję
            jakby mnie cos obszczekiwalo
            pozdro
          • kobiecapolonia Do Kamy313 17.06.06, 06:32
            Twoje posty, obrażające inne forumowiczki, będą usuwane. Dyskutować, także o
            sprawach bolesnych, można kulturalnie, nie obrażając współdyskutantów.
            • kama313 Re: Do Kamy313 17.06.06, 07:14
              no, chyba nikektore osoby sa skorumpowane, ponadto nie ma wolnosci na tym forum,
            • amorek111 Re: Do Kamy313 17.06.06, 18:25
              kamo, bądź dobrej myśli
              na pewno wszystko będzie o key
              twój mąż zrozumie co jest w zyciu tak naprawdę ważne i trwałe, a co
              ulotne,chwilowe i bezwartościowe
    • kamu10 Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 17.06.06, 19:58
      Ktos robi sobie nietegie jaja, ludzie nie dajcie sie nabierac i nie
      odpowiadajcie. Najpierw maz be, potem jakas zdzira, kobita nie wie co ma robic,
      ale jak jej doradzacie to wrzeszczy, ze jej maz zdecyduje o ich zwiazku,
      przeciez to jest jakas kpina. No i rzeczywiscie powod nie lada do szukania rady
      na tym forum: rzecz dzieje sie w Paryzu. Ha,ha,ha!
      • cuciolo pranie mozgu 18.06.06, 08:47
        dokladnie
        przeciez przerabialysmy takie pranie mozgu jakies 2 tygodnie temu. Ludziki
        kochane ktos sie dobrze bawi. Zagramy w LOST? BO na ten watek szkoda czasu, juz
        mowilam
    • babiana Re: Czy morale czlowieka zmienia się pod wpływem 18.06.06, 13:19
      Czytalam kiedys ksiazke na temat poisonous relationships czyli trujacych
      zwiazkach. To jest ksiazkowy przypadek.Beda sie tak bujac do konca swojego zycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka