tora99 24.10.06, 20:01 www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U no i po calej tajemnicy, ide sobie zjesc kawal ciasta, nie ma idealu... ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: ewolucja 24.10.06, 21:16 na pozycje modelki nie trzeba miec ladnej twarzy, trzeba umiec sie poruszac, miec figure i inne takie..z twarza zrobia co potrzeba, tzn. wymaluja, domaluja i cudo wyjdzie, albo wylansuja twarz jako "szal sezonu" i brzydka nagle zrobi sie modna i piekna. Media calkiem piora nam mozgi, najgorsze ze tego nawet nie zauwazamy... Odpowiedz Link
tora99 Re: ewolucja 24.10.06, 21:35 no to jeszcze www.youtube.com/watch?v=P4wI_o8gyxA&mode=related&search= Odpowiedz Link
tamsin Re: ewolucja 24.10.06, 21:39 dobre lubie sobie w supermarkecie czasami przegladnac przy kasie jakiegos szmatlawca, bo maja nieziemskie zdjecia tych wszystkich "pieknosci" ekranu, tyle ze w momencie gdy nie sa piekni.. Niektorych nie da sie rozpoznac bez podpisu.. Odpowiedz Link
mon101 Re: ewolucja 24.10.06, 21:45 W mlodosci mialam chlopaka , zdolnego fotografa, dzis dosc znanego. Zobaczylybyscie moje zdjecia - ze trzydziecsci centymetrow wiecej, nogi do samej szyi, spojrzenie tajemnicze. A technika byla wtedy nie tak zawansowana, dzis mozna z kazdej/kazdego zrobic oszalamiajaca pieknosc na fotografii. Szkoda tylko, ze to tyle naiwnych dziewczat wpedza w kompleksy. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: ewolucja 24.10.06, 23:12 Photoshop potrafi zdzialac cuda ! Mam pare zdjec sowich obrobioncyh tym programem - nawet siebie dobrze nie rozpoznaje Odpowiedz Link
sukiennica Re: ewolucja 24.10.06, 23:46 Swina racja! Photoshop jest niesamowity. Sama zastosowalam. Jak zobaczylam tzw. poporodowe zdjecia to byly dwa wyjscia, albo wykasowac, albo...popracowac) Wybralam to drugie. Modelki z siebie nie zrobilam, ale przynajmniej moglam na nie popatrzec, bez wylewania lez nad sama soba. Odpowiedz Link
iwo19 Re: ewolucja 25.10.06, 03:24 Witam, tez mam takie "biznesowe" zdjecie.Fotograf byl magikiem , pokazal mi nawet ze moge miec zdjecie z pieknym ukazujacym zeby,amerykanskim usmiechem.Tak to ja sie nigdy nie usmiecham. Panuje tu dziwna zasada ze w niektorych zawodach , wizytowki robione sa obowiazkowo ze zdjeciem.Nie jestem zbyt fotogeniczna wiec pierwsze wizytowki trzymalam gleboko schowane.Zainwestowalam wiec w "magika"- fotografaktory poprawil mnie niekiepsko, chociaz i tak nie pozwolilam mu wszyskiego zrobic co on chcial.Np zdjecie bez usmiechu i mam swoje wlasne zesy. Za to nie mam cieni pod oczami .;0) Odpowiedz Link
samo Re: ewolucja 26.10.06, 02:24 www.youtube.com/watch?v=RADYaTvTGts&mode=related&search= Mimo tego, ze podoba mi sie kampania Dove i jest faktycznie dobrym antidotum na obsesje piekna, to mimo wszystko nie nalezy zapominac, ze jest to chwyt marketingowy, ktory ma na celu sprzedaz kosmetykow. Nafaszerowanych chemia i rakotworczymi substancjami kosmetykow. No ale co tu gadac- dobre i to... Odpowiedz Link
jan.kran Re: ewolucja 26.10.06, 07:03 samo napisała: > www.youtube.com/watch?v=RADYaTvTGts&mode=related&search= > Mimo tego, ze podoba mi sie kampania Dove i jest faktycznie dobrym antidotum na > obsesje piekna, to mimo wszystko nie nalezy zapominac, ze jest to chwyt > marketingowy, ktory ma na celu sprzedaz kosmetykow. Nafaszerowanych chemia i > rakotworczymi substancjami kosmetykow. No ale co tu gadac- dobre i to... --------> Samo , nie wyypisuj takich ponurych historii !!! Nie chcę mieć lęków ani wyrzutów sumienia kiedy sięgam po deo , mydło czy parfumę. A sama nie będę w domu produkować ługu i wody różanej:o) Odpowiedz Link
tora99 Re: ewolucja 26.10.06, 07:22 mialam znajomego co sobie mydlo z popiolu produkowal Odpowiedz Link
samo Re: ewolucja 26.10.06, 08:55 jan.kran napisała: > --------> Samo , nie wyypisuj takich ponurych historii !!! Nie chcę mieć lę > ków > ani wyrzutów sumienia kiedy sięgam po deo , mydło czy parfumę. A sama nie będę > w domu produkować ługu i wody różanej:o) > No ale taka jest prawda, Kranie... Myslisz ze ja sobie mydlo z popiolu robie a twarz i pachy rumiankiem przemywam? :o) Ale zdaje sobie sprawe z tego, jakie skladniki pakowane sa do tych wszystkich pieknych pachnacych pojemniczkow i uzywam minimalnej ilosci kosmetykow- szampon, mydlo, deo i jeden krem do calego ciala. Szampon mam na ten przyklad Dove Odpowiedz Link
jan.kran Re: ewolucja 26.10.06, 09:42 A ja mam mydło w płynie Dove PPP I używam minimalnej ilości kosmetyków , choć ze względu na wiek może powinnnam bardziej dbać o siebie... Jestem leniwa dlatego mam taki zestaw kosmetyków jak Ty plus jakiś nawilżający krem do twarzy z supermarketu na rogu. I parfumę używam też często. Gdzieś mam jakieś ze dwa cienie i mascarę ale nie używam na codzień. K Odpowiedz Link
samo no i jeszcze jeden 26.10.06, 02:34 Bardzo mi sie podoba: www.youtube.com/watch?v=4ytjTNX9cg0&mode=related&search= I ta tez (inna wersja linka z poprzedniego postu, very moving) www.youtube.com/watch?v=gm1uNgHw6Xo&mode=related&search= Odpowiedz Link