marjanna1 15.11.06, 15:39 Pytanie: jak przygotowania Twojego syna do wyjazdu do Krakowa? Nie potrzebujecie zadnej pomocy? Jakby co to wal jak w dym)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: asia.sthm 15.11.06, 17:20 Asia tymczasowo byczy sie w tym spa: www.topspa.ee/?lang=eng wraca w przyszlym tygodniu, mozemy jej nie rozpoznac bo tak odmlodnieje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm 19.11.06, 20:20 Marjanno, moja latajaca dobroczynczynio , dzieki za pamiec . Dziecko me jeszcze w Bangkoku sie przy egzaminach wlasnie poci. Z Krakowem sie odezwe jak tylko wykumam czy on nadal chce sam, czy do spolki z kolega. Ostatnio sie rozbestwil w luksusach za mala tajska cene. Mam chec naraic mu jakas zdezelowana ruine zeby mi dziecko zeszlo na ziemie... Sluchajcie! Tallin jest wspanialy. Kto sie ma zamiar wybrac a jeszcze sie czai to niech juz sie nie czai. Blisko, tanio, uroczo, jedzenie zabojcze! SPA dla odnowy znakomite. Nawet w taka glupia pogode Tallin podbil mi serce. W sezonie letnim pewnie dzikie tlumy, wiec albo albo. PS I co, jestem do rozpoznania? Odpowiedz Link
jan.kran Re: asia.sthm 20.11.06, 03:50 Asiu a ile lat dziecko będzie mieszkać w Krakowie? Kran Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm 20.11.06, 07:00 wiosenny semester, luty-czerwiec tylko dzis ja ide sie ksztalcic, kurs pod wdziecznym tytulem "Inspiracja w pracy" milego dnia sobie i wam zycze ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: asia.sthm 20.11.06, 07:31 Ok, bo jak na kilka lat to się opłaca kupić mieszkanie. W tej chwili tylu samo Norwegów studiuje medycynę w PL co w Norwegii więc jestem na bieżąco Odpowiedz Link
tamsin Re: asia.sthm 20.11.06, 16:18 asia.sthm napisała: > PS I co, jestem do rozpoznania? > W pierwszym momencie pomyslalam, co ta szesnastka pisze o jakims dziecku, a na dodatek studiujacym. Po blizszym przygladnieciu sie, stwierdzilam, acha..toz to dwudziestka, wiec wszystko w porzadku. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: asia.sthm 20.11.06, 19:14 Mialam podobne odczucia. I do tego ta wizytowka. )) No spa nam Asie odmienilo, ze hoho)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm 20.11.06, 21:23 A nie mowilam, ze wroce odnowiona ? No powiedzcie, czy ja kiedys przesadzam ) A wogole, to proponuje konkurs wizytowek..dawno zadnego konkursu nie wygralam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm 21.11.06, 09:57 Nie ma jak sobie samej z soba pogadac ))) Przez 12,5 godzin nikt nie odezwal sie na forum, popsulo sie czy co? Przeciez wtorek dzis, a nie poniedzialek, ki diabel? Odpowiedz Link
mariken Re: asia.sthm 21.11.06, 10:36 echch.. ja jestem, jak zwykle czekająca / i zainspirowana spa robię sobie manicure, pedicure i maseczkę w końcu niedługo mnie moje dziecko po raz pierwszy zobaczy, więc nie mogę źle wyglądać ;-DD a co do spa, to w nałęczowie jest super ośrodek - baseny, masaże, biała glinka... małż mi obiecał, że po rozładowaniu pojedziemy na weekend DD pozdrówki z jesiennej wawy! joaśka i koparka Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm 21.11.06, 10:50 Joasiu, rob wszystko teraz ...po rozladowaniu nijak nie bedziesz miala glowy do masazy i glinek. W jakis odlegly weekend po rozladowaniu napewno sie uda. Koparko wylaz juz, no slyszysz, czy nie ? Odpowiedz Link
mariken Re: asia.sthm 21.11.06, 12:30 nie słyszy, mały uparciuch nikogo nie słucha... co będzie, jak się urodzi?? ) j. Odpowiedz Link