Gość: Ja IP: *.chello.pl 22.10.09, 20:57 Jak obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Gołota vs. Adamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 21:33 Ja mam nadzieje, ze wygra Adamek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gołota vs. Adamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 21:35 Stawiam na Adamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gołota vs. Adamek IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 22:27 50/50. Tyle samo zwolenników ma Adamek, co Gołota. Przyznam szczerze, że sam nie za bardzo wiem, na kogo obstawić... Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Gołota vs. Adamek 22.10.09, 22:32 Nawet bukmacherzy stawiają na Adamka. Remis raczej nie wchodzi w rachubę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Gołota vs. Adamek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.10.09, 23:36 Sercem za Gołotą, rozum mówi ze wygra Adamek. Nie wiem skad Andrew ma w sobie cos takiego, że zawsze liczę ze on wygra, to dobry bokser, pewnie najwazniejsze walki sprzedal :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokzer Re: Gołota vs. Adamek IP: *.18.36.lan.e-wab.pl 22.10.09, 23:52 Myślę tak samo. Chciałbym żeby Andrew rozgromił Adamka, jednak na 60% stawiam na wygraną Adamka właśnie. Andrzejowi dużo bardziej jest potrzebna ta wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
in.s3ct Re: Gołota vs. Adamek 23.10.09, 06:16 Andrzejowi potrzebny jest psycholog i emerytura sportowa. To nie jest facet pokroju Georga Foremana, który w wieku emerytalnym potrafił zdobyć pas. Powiedzmy to sobie wprost, pomimo niezwykłego talentu i predyspozycji Gołota nie ma ani serca ani psychiki potrzebnej zwycięscy. Adamek? No cóż... kawał cwaniaka ale niezły jest. Waleczny i charakterny. O ile nie "nabije się" na którąś z "atomówek" Gołoty, to pewnie wygra na punkty. Tylko co będzie dalej? Przypominam, że ta kategoria wagowa to nie jest jego podwórko i choć zapewne pobije Andrzeja, to w kolejnej konfrontacji z kimś z pierwszej 15-ki rankingu IBF dostanie łomot. Przynajmniej tak mnie się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś