Gość: siulka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 19:48 Cześć Mam do was kochani pytanko: Czy ktoś z was zna wiarygodną wróżkę (lub wróżbitę)na terenie Wałbrzycha?? Z góry wielki dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 19:59 A jest taka sławna z "palestyny", Cyganka.....adresu nie pamiętam, ale może popytam jak nie zapomne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Mirabella Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 20:35 Najlepsza wróżka to "Faghil Al-Gaylord" znajdziesz go na tym forum. Sory to jest WRÓŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.04, 18:13 Faghil nie jest wróżem, znam go osobiście, fajny z niego gość, ma poczucie humoru, w przeciwieństwie do Ciebie, Mirello. Wróżka natomiast mieszka na ulicy 1 Maja 69, drugie pietro, na imie ma chyba Stefcia....popytaj sasiadów....no i to nie jest Cyganka....Powodzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: wróżka 29.01.04, 10:08 hehehe, Byłam kiedyś u niej. Namówiła mnie koleżanka. Nieźle nawija, ale nie licz na to, że się dowiesz czegoś od niej. No chyba, że powie ci żebyś pilnowała swojego samochodu, którego nie masz ;)). Poza tym ma kilka bajeczek, które serwuje na przemian. Kto chce niech wierzy:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Mirabella Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.04, 15:07 magmulka napisała: > hehehe, Byłam kiedyś u niej. Namówiła mnie koleżanka. Nieźle nawija, ale nie > licz na to, że się dowiesz czegoś od niej. No chyba, że powie ci żebyś > pilnowała swojego samochodu, którego nie masz ;)). Poza tym ma kilka bajeczek, > które serwuje na przemian. Kto chce niech wierzy:)) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ No wreszcie cos rozsadnego na tym forum. A nie mówiłam że lepiej iść do wróża "Faghil Al-Gaylord" Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: wróżka 19.11.13, 13:21 Wróżbita Maciej, chociaż akurat nie trafił z wyborem prezydenta Wałbrzycha. Niektórzy twierdzą, że nie popełnił błędu, ale jednak jemu chodziło o innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda-123 Re: wróżka 21.04.14, 17:13 ostatnio korzystałam z usług wrózki sary, sporo mi się sprawdziło. podaję Ci adres do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś