IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 19:48
Cześć Mam do was kochani pytanko: Czy ktoś z was zna wiarygodną wróżkę (lub
wróżbitę)na terenie Wałbrzycha?? Z góry wielki dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 19:59
      A jest taka sławna z "palestyny", Cyganka.....adresu nie pamiętam, ale może
      popytam jak nie zapomne.....
      • Gość: Mirella Mirabella Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 20:35
        Najlepsza wróżka to "Faghil Al-Gaylord" znajdziesz go na tym forum. Sory to
        jest WRÓŻ.
        • Gość: Polak Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.04, 18:13
          Faghil nie jest wróżem, znam go osobiście, fajny z niego gość, ma poczucie
          humoru, w przeciwieństwie do Ciebie, Mirello. Wróżka natomiast mieszka na ulicy
          1 Maja 69, drugie pietro, na imie ma chyba Stefcia....popytaj sasiadów....no i
          to nie jest Cyganka....Powodzenia.....
    • magmulka Re: wróżka 29.01.04, 10:08
      hehehe, Byłam kiedyś u niej. Namówiła mnie koleżanka. Nieźle nawija, ale nie
      licz na to, że się dowiesz czegoś od niej. No chyba, że powie ci żebyś
      pilnowała swojego samochodu, którego nie masz ;)). Poza tym ma kilka bajeczek,
      które serwuje na przemian. Kto chce niech wierzy:))
      Pozdrawiam
      • Gość: Mirella Mirabella Re: wróżka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.04, 15:07
        magmulka napisała:

> hehehe, Byłam kiedyś u niej. Namówiła mnie koleżanka. Nieźle nawija, ale nie
        > licz na to, że się dowiesz czegoś od niej. No chyba, że powie ci żebyś
        > pilnowała swojego samochodu, którego nie masz ;)). Poza tym ma kilka
        bajeczek,
        > które serwuje na przemian. Kto chce niech wierzy:))
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

No wreszcie cos rozsadnego na tym forum.
        A nie mówiłam że lepiej iść do wróża "Faghil Al-Gaylord"
        • netowy_szperacz Re: wróżka 19.11.13, 13:21
          Wróżbita Maciej, chociaż akurat nie trafił z wyborem prezydenta Wałbrzycha. Niektórzy twierdzą, że nie popełnił błędu, ale jednak jemu chodziło o innego lekarza.
    • esmeralda-123 Re: wróżka 21.04.14, 17:13
      ostatnio korzystałam z usług wrózki sary, sporo mi się sprawdziło. podaję Ci adres do niej kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka