Gość: piotrek IP: *.isp.tvkg.net 13.01.10, 18:00 witam .czy może ktoś wie gdzie można kupić bądz wypozyczyć stroj aniołka dla 5-letniego dziecka .z gory dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkkk Re: strój aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 18:48 ja kupywałem miesiac temu w tesco dla córki 5 l przecenione po 29 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: strój aniołka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.10, 19:07 W Tesco na pasażu jest wypożyczalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: strój aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 19:26 Wiesz nie wiem czy pasuje używany ale dziś własnie taki oglądalam w lumpeksie na krzyżówce Tuwima w stronę Nówki. Kosztował 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: strój aniołka IP: *.isp.tvkg.net 14.01.10, 19:13 dzikuje za inforamcje . jutro bede szukał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: strój aniołka IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.10, 20:56 dzis bylam w lumpeksie na pl.grunwaldzkim w textimie wisi tam pełno strojów dla dzieci niewiem czy akurat aniolek,ale warto zobaczyc po co wydawac kupe kasy za nowy czy wypozyczony. Odpowiedz Link Zgłoś