Gość: miejscowy IP: *.chello.pl 01.02.10, 13:11 Coraz gorzej na forum.Piszcie o wszystkim co Was boli.Bez tematu,prosto z serca!!!Bez odgrzewanych kotletow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozor_vlak Re: upadek forum 01.02.10, 13:54 Gość portalu: miejscowy napisał(a): > Coraz gorzej na forum.Piszcie o wszystkim co Was boli. Mnie zasadniczo jebie w krzyżu. Chyba na jakieś masaże musze sie kopnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: upadek forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 10:58 Mnie zasadniczo coś jebie w stawie. Podejrzewam raka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy tubylec Re: upadek forum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.02.10, 13:55 a co tu nowego pisać brak pracy i pieniędzy to główny problem tutaj wegetujących ludzi mój też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: upadek forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 15:38 Ja mam świe†ną pracę, piękne otoczenie sprawia, że jestem szczęśliwa. Nic mnie nie boli. Chamami się chwilowo nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klufas Re: upadek forum IP: 87.105.201.* 02.02.10, 11:09 przygnębienie dotyka te forum . Widać że ludzie czasem zachowują się jak chamy i człowiek człowiekowi wilkiem. Dlatego wybrałem underground forum które się rozwija pozytywnie. Informacje o imprezach i młodzież pozytywnie nastawiona do świata. www.underground.walbrzych.pl forum gdzie tworzą to ludzie z naszego miasta i za to ich cenie a nie gazeta.pl gdzie moderatorzy maja wyje*** na to forum bo zarabiają na reklamach i maja w dupie Wałbrzyszan. Walić forum gazeta.pl!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: upadek forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 12:33 cos mi sie wydaje ze jestes ch.u.jowy a nie miejscowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: upadek forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 12:53 tak sobie myślę że ci o których piszecie w dupie to mają nie wchodza na tę stronę i "robią swoje" bez względu na to jak kto odczyta te słowa Odpowiedz Link Zgłoś