Dodaj do ulubionych

Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 08:47
Jeśli Ktos zna dobrego(naprawdę dobrego) psychologa w Wałbrzychu, to
bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję wsparcia w leczeniu depresji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kenshi Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 14:31
      Hmmm czy psycholog by Tobie pomogl nie wiem czasem lepiej pogadac z kims obcym
      lub dobrym znajomym. Psycholodzy coraz czesciej traktuja ludzi potrzebujacych
      pomocy bardzo przedmiotowo i jak ktos moze pomoc kto nie przezyl czegos co np Ty
      bo osoba ktora miala podobne problemy a z tego wyszla ma wieksze szanse na pomoc
      bo wie w czym rzecz tak mi sie wydaje ale to tylko moje zdanie zreszta sam tego
      doswiadczylem.Pozdrawiam i cokolwiek to jest walcz!!Wesolych i spokojnych swiat
      zycze
      • Gość: HM_ Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.04.10, 20:10
        To żadna osobista wycieczka, ale muszę stwierdzić, że piszesz bzdury. Depresja jest bardzo poważnym schorzenie i przy jej leczeniu należy skorzystać z pomocy specjalisty.
      • Gość: Gość Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.10, 21:34
        trochę informacji o depresji:
        abcdepresja.pl
    • Gość: Henryk Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.10, 20:22
      Posłuchaj najlepiej będzie jeśli udasz się do psychiatry psycholog takich
      schorzeń nie leczy-depresja to poważna choroba,która może nawet
      zabić(samobójstwo,samookaleczenie)może nawet nie leczona przerodzić się w coś
      gorszego np.schizofrenia.Bardzo dobry specjalista znajduje się we Wrocławiu
      nazywa się Wiesław Łuczkowski.Druga opcja to poszukać psychiatry z dwoma
      specjalizacjami(psychiatria,neurologia).
      • Gość: lekarzspecjalista Do Henryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 00:20
        Daruj sobie reklamę wrocławskiego, czy jakiegokolwiek psychiatry.
        Pytanie o wsparcie psychologiczne w depresji jest wszak jak
        najbardziej uasadnione.
        W Wałbrzychu można zajrzeć na Broniewskiego, do dawnej PZP, albo do
        poradni na Pl. Tuwima.
        P.S.
        Polecanie Wałbrzyszaninowi z depresją psychiatry we Wrocławiu to jak
        polecanie komuś z pustym bakiem w samochodzie stacji benzynowej w
        Opolu.
        • Gość: Henryk Re: Do Henryka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.10, 21:11
          Nie reklamuje żadnego lekarza wiem że jest najlepszy.Co do psychiatrów w
          Wałbrzychu to mam duże zastrzeżenia.Wiem,że do Wrocławia wcale nie jest
          blisko,ale na pseudo specjalistach przejechałem się znam to z autopsji więc nie
          popieram i nie reklamuje tu nikogo.Jeśli masz chorego w rodzinie,a ja mam i dwa
          razy się zawiodłeś na lekarzach w swojej okolicy szukasz gdzie indziej.Uwierz mi
          szukałem długo i znalazłem właściwego i pieniądze w takich schorzeniach nie
          grają roli bo za wizytę bierze tyle samo co w Wałbrzychu.Takie jest moje zdanie
          i tylko sugeruję by wybrać się do dobrego specjalisty bo choroby układu
          somatycznego to nie przelewki,a wszystko co wyczytasz w internecie na temat tych
          chorób jest tylko czubkiem góry lodowej w rzeczywistości.
          • Gość: gość Re: Do Henryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:17
            Bardzo Ci dziękuję Henryku za informacje, poczytałam trochę w
            Internecie o doktorze i wzbudza moje zaufanie.
            Jeszcze raz dziekuję:)Myslę,że to może być to, czego szukam.
    • Gość: d Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 20:39
      jeśli chorujesz na depresję - gorąco polecam ośrodek terapeutyczny w Szklarskiej
      Porębie (Ośrodek Radzimowice) - full profesjonalna terapia depresji - ratują tam
      ludziom życie - sama korzystałam i znam wielu, którzy byli tam i są naprawdę zdrowi
    • Gość: dw Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:27
      Na piaskowej jest odpowiednia przychodnia.
      Osobiscie nie wie jak moze pomoc gadanie, bo kazdy juz wie to co psycholog
      powie, bardziej chemia od psychiatry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka