Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 08:47 Jeśli Ktos zna dobrego(naprawdę dobrego) psychologa w Wałbrzychu, to bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję wsparcia w leczeniu depresji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kenshi Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 14:31 Hmmm czy psycholog by Tobie pomogl nie wiem czasem lepiej pogadac z kims obcym lub dobrym znajomym. Psycholodzy coraz czesciej traktuja ludzi potrzebujacych pomocy bardzo przedmiotowo i jak ktos moze pomoc kto nie przezyl czegos co np Ty bo osoba ktora miala podobne problemy a z tego wyszla ma wieksze szanse na pomoc bo wie w czym rzecz tak mi sie wydaje ale to tylko moje zdanie zreszta sam tego doswiadczylem.Pozdrawiam i cokolwiek to jest walcz!!Wesolych i spokojnych swiat zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.04.10, 20:10 To żadna osobista wycieczka, ale muszę stwierdzić, że piszesz bzdury. Depresja jest bardzo poważnym schorzenie i przy jej leczeniu należy skorzystać z pomocy specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.10, 21:34 trochę informacji o depresji: abcdepresja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.10, 20:22 Posłuchaj najlepiej będzie jeśli udasz się do psychiatry psycholog takich schorzeń nie leczy-depresja to poważna choroba,która może nawet zabić(samobójstwo,samookaleczenie)może nawet nie leczona przerodzić się w coś gorszego np.schizofrenia.Bardzo dobry specjalista znajduje się we Wrocławiu nazywa się Wiesław Łuczkowski.Druga opcja to poszukać psychiatry z dwoma specjalizacjami(psychiatria,neurologia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Do Henryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 00:20 Daruj sobie reklamę wrocławskiego, czy jakiegokolwiek psychiatry. Pytanie o wsparcie psychologiczne w depresji jest wszak jak najbardziej uasadnione. W Wałbrzychu można zajrzeć na Broniewskiego, do dawnej PZP, albo do poradni na Pl. Tuwima. P.S. Polecanie Wałbrzyszaninowi z depresją psychiatry we Wrocławiu to jak polecanie komuś z pustym bakiem w samochodzie stacji benzynowej w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Do Henryka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.10, 21:11 Nie reklamuje żadnego lekarza wiem że jest najlepszy.Co do psychiatrów w Wałbrzychu to mam duże zastrzeżenia.Wiem,że do Wrocławia wcale nie jest blisko,ale na pseudo specjalistach przejechałem się znam to z autopsji więc nie popieram i nie reklamuje tu nikogo.Jeśli masz chorego w rodzinie,a ja mam i dwa razy się zawiodłeś na lekarzach w swojej okolicy szukasz gdzie indziej.Uwierz mi szukałem długo i znalazłem właściwego i pieniądze w takich schorzeniach nie grają roli bo za wizytę bierze tyle samo co w Wałbrzychu.Takie jest moje zdanie i tylko sugeruję by wybrać się do dobrego specjalisty bo choroby układu somatycznego to nie przelewki,a wszystko co wyczytasz w internecie na temat tych chorób jest tylko czubkiem góry lodowej w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Henryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:17 Bardzo Ci dziękuję Henryku za informacje, poczytałam trochę w Internecie o doktorze i wzbudza moje zaufanie. Jeszcze raz dziekuję:)Myslę,że to może być to, czego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 20:39 jeśli chorujesz na depresję - gorąco polecam ośrodek terapeutyczny w Szklarskiej Porębie (Ośrodek Radzimowice) - full profesjonalna terapia depresji - ratują tam ludziom życie - sama korzystałam i znam wielu, którzy byli tam i są naprawdę zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Psycholog- pilnie poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:27 Na piaskowej jest odpowiednia przychodnia. Osobiscie nie wie jak moze pomoc gadanie, bo kazdy juz wie to co psycholog powie, bardziej chemia od psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś