Gość: 777777777777777777 IP: *.dialog.net.pl 11.05.10, 21:16 Temat Dnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezydenta Wałbrzycha w56.wrzuta.pl/film/2M5BWyYLUJX/temat_dnia_czupryn_boguslawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IG Farba Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 21:51 Brawo! Myślę, że swoimi osiągnięciami i samotną walką z przeciwnościami losu zasłużyła Pani na Wawel. Niesamowite, że zwykła praca na etacie (i jej efekty) może być orężem walki wyborczej. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.dialog.net.pl 11.05.10, 22:08 IG Farba, nie mieszaj Wawelu do Wałbrzycha :) A niby krukoszenko to co robił całe życie? Siedział na ciepłej posadce w PECU. IG Farba jesteś ostatecznym umysłowym degeneratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lluzak Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.182.3.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 22:10 Wreście wybory w Wałbrzychu staną na poziomie profesjonalnym.A nie z partyjnymi dupkami ,i z przypadkowymi cwaniaczkami gratuluje i będziemy paczką Panią spierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.dialog.net.pl 11.05.10, 22:37 To widać, że kobieta od serca chce pracować dla miasta. Popieram ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.dialog.net.pl 11.05.10, 22:06 Popieram Czupryn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.182.3.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 22:23 Gratuluje Pani odwagi ,dziękuje jestem za panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwa na umyśle [...] IP: 213.251.189.* 11.05.10, 22:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:53 Jeśli tylko powie publicznie, że nie będzie dokarmiać katabasów i zajmie się Mobrukową bombą ekologiczną - ma mój głos i mojej rodziny też. Odważy się zadrzeć z klechami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nietrzeźwego. Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 00:04 Chłopie zastanów się co mają sprawy oczyszczalni do Wydziału Edukacji, przecież to inna bajka, czepiaj się Pan tych z innych Wydziałów a Czuprynowa co mogła mieć z tym wspólnego. Na następny raz najpierw może trochę wiedzy a później oczerniać - i to słownictwo czyż nie można kulturalniej z klasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 00:06 głupia baba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy na umyśle do agnostyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 00:12 O słodki naiwniaku...Pierwszy babę w dupę pocałuje. Cała Polska zna fakt trucia mieszkańców Wałbrzycha przez składowisko Mo-Bruk, ale żadna tutejsza Qrwa nie ma odwagi o tym powiedzieć. Ani ta prokuratorska, ani sędziowska , ani kościelna , ani ta przy korycie władzy. A wiesz dlaczego? Bo ten bakutil genetyczny, wie, że jego właściwe miejsce jest na śmietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: do agnostyka IP: *.dialog.net.pl 12.05.10, 09:52 Wybierzmy kandydata na prezydenta wałbrzycha, który zacznie walczyć z mobrukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.182.107.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 11:20 Dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: 193.239.58.* 12.05.10, 12:04 GATULUJĘ PANI BOGUSI!!! Będę głosowała. Na pewno przekonam znajomych!!! Kobitka ma wiele plusów: otwarcie mówi o tym co myśli, odpowiada na każde pytanie bez "czytania z kartki", normalnie wygląda a nie jak Wielka Dama co świeci oczkami a głowa pusta, W KOŃCU ZAUWAŻYŁA ŻE KOBIETY POTRAFIĄ BYĆ I SĄ BARDZIEJ ZDYSCYPLINOWANE, ROZWAŻNE, ODPOWIEDZIALNE itd. Te cwaniaczki co wyzywają i nie znają lepszego słowa od "qrwa" może będą lizać dupe Sloneczku Sydetów. Dla mnie Pani Bogusia jest normalną osobą. Prznajmniej taką się prezentuje. Powiedzcie dlaczego Kruczkowski nie odbędzie z nią publicznej dyskusji?? Bardzo zastanawiające. Z chęcia bym to zobaczyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :| Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.chello.pl 12.05.10, 19:45 Autor: Gość: Karola IP: 193.239.58.* Powiedzcie dlaczego Kruczkowski nie odbędzie z nią publicznej dyskusji?? Bardzo zastanawiające. Z chęcia bym to zobaczyła!!! Ty mi lepiej powiedz dlaczego ukrywasz się za proxy. Odpowiem Ci na Twoje pytanie - to bardzo proste, bo się boi. I tak poza tym nic obydwoje nie mieli by ciekawego do powiedzenia. Wszystkie pytania i wszystkie odpowiedzi były by ustalone i przećwiczone. Nie chce mi się nawet takiego spektaklu oglądać. Kruk to aktor z doświadczeniem, natomiast Czupryn to amator. Widziałem z nią wywiad w TVW motała się, jest nieopanowana. Wszystko by się sprowadziło do tego, że kruk by ją przegadał i zjadł. Nie popieram ani jednego, ani drugiego. Jak dla mnie to jest spektakl polityczny za nasze pieniądze. Bardzo słaby spektakl... I przestańcie używać proxy bramek, bo to żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: 193.239.58.* 12.05.10, 12:09 oooooo zgadzam się Karola w zupełności z Twoją wypowiedzią. Bede glosowala na p.Bogusie!!!! Fajnie jakby p.Kruczkowski stanal do publicznej debaty z kandydatką. Ale ten "aktywny dzialacz W-cha", ktory jak nie ma napisane to nie powie, wiec raczej nie dojdzie do konfrontacji. A szkoda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:38 żenada. Ty rozmawiasz sama z sobą, czy w tym banku macie jakąś rozrywkę zespołową? Jak chcesz idiocić i propagować, to chociaż zmień IP co jakiś czas. "iluzak, miś, kamila i karola" - wirtualne szwadrony bogusławy c. Nawet tego nie umiecie porządnie zrobić, a po władzę się pchacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: 193.239.58.* 12.05.10, 13:34 widze ze kulturalny z Ciebie czlowiek, ładniejszych słów nie znasz. Po co sie tak denerwowac. Moze wez jakies tabletki na uspokojenie. Szwadronem to moze jestes panie "z" skoro nie potrafisz sie przedstawic. A Kamila to moja wspollokatorka, wiec jednak nie rozmawiam sama ze soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 13:51 znam ładniejsze i znam brzydsze. To, że w stosunku do was użyłem tych ładniejszych jednak dobrze o mnie świadczy :) nie wiem czy wasz pracodawca będzie zadowolony z waszych poczynań w czasie pracy, ale pewnie niebawem się o tym przekonasz. poznasz wtedy również bolesną prawdę, że nie jesteś anonimowa (anonimowy) w sieci, a czas w pracy zarezerwowany jest na obowiązki służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.146.77.74.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 14:57 Za 184 dni obecni włodarze z radnymi,prezydentem Kruczkowskim kończą kadencje i tak 14 listopada lub 9 stycznia odbędą się wybory samorządowe.Kandydat na prezydenta miasta Pani Bogusława Czupryn nie ma prawa i obowiazku do konfrontacji bo nie pełni obowiązków sprawowania mandatu .Klub Incjatywy Społecznej Mieszkańców i Młodzieży Wałbrzycha ma prawo do spotkań niezależnych od polityki i wartości religijnych ,wyznaczać kandydatów do rady miasta,powiatu sejmiku jak również na urząd prezydenta miasta.13.05 godz.17 kolejne spotkanie w Caffe Muzykalna przy Filharmonii zapraszamy.A Pan Prezydent Kruczkowski może a nawet powinien w OSiR przygotować konfrontacje z wyborcami i mieszkańcami .A misiaczku z obrażaniem i straszenie to tylko masz prawo posiadać pesel!i nip . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble,ble Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 15:23 Popracuj nad budową zdań (składnią i sensem ), a na razie wracaj do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z - misiowi Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 15:42 hmmm. Z twojego posta wnoszę, że jesteś przedstawicielem tej WASZEJ "Młodzieży Wałbrzycha", bo dorosła osoba nie popełniłaby takiego tekstu. Weź do serca radę starszego człowieka: przyjmujcie do swojego klubu starszą młodzież. Taką chociaż, która ukończyła 9-10 lat. Dzieci, które mają za sobą okres nauczania początkowego, zwykle sprawnie piszą w języku ojczystym. Będą pisały posty za ciebie. Swoim głosem rozwiałeś moje ostatnie nadzieje - naprawdę nie ma na kogo głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;);) Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:03 Pani Czupryn na prezydenta Pan Dolat na komendanta straży miejskiej. Będzie niekompetentnie ale za to śmiesznie. A my normalni Wałbrzyszanie pakujmy walizy bo nic tu po nas. Kobieto czy nikt Ci nie powiedział że w tych wyborach nie masz szans na 1% poparcia. Przejrzyj na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.146.244.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 19:03 Tylko albo jeszcze 184 dni rządów nieudaczników i koniec .A to bardzo boli jak w kieszonce ,tylko drobne szczurku .A Dolat nie potrzebuje niczego bo jest nie zależny finansowo ale jak go znam .Jeżeli pomaga to skutecznie i z klasą prawdziwego samorządowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tematdnia Czupryn Bogusława Kandydat na Prezy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.10, 19:42 Jak ty ";);)" nie masz nawet 1% by być normalnym człowiekiem, wiec się nie odzywaj i lecz się bo żal mi ciebie. Możesz wyjeżdżać z Wałbrzycha bo nikt za toba nie będzie płakał, ale jak wrócisz to bedziesz pani Czupryn stopy całował i nie poznasz zadbanego miasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :( Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa następne IP: *.chello.pl 12.05.10, 19:11 Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa następne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :) Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.chello.pl 12.05.10, 19:30 Wystarczy przejrzeć pierwsze wpisy, by zobaczyć, że to tylko koleżanki / koledzy z pracy Pani kandydującej się tu wypowiadają: Autor: Gość: :) IP: *.dialog.net.pl Autor: Gość: lluzak IP: *.182.3.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl Autor: Gość: Andrzej IP: *.dialog.net.pl Autor: Gość: Aldona IP: *.dialog.net.pl Autor: Gość: Miś IP: *.182.3.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl A najlepszy jest Miś - luzak. Nie dość, że idiota, bo myśli, że zmieniając nick to go nikt nie zauważy, to nadaje jeszcze z tego samego adresu IP, i na dodatek w innym wątku (ale o tej samej dennej tematyce) używa proxy bramek, haha, i podpisuje się jako "Miś". Trzeb mieć nasrane. Gratuluję. Nie macie co robić po pracy urzędasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 19:49 No i załóżmy , że baba wygra wybory. Wyobrażacie sobie jakimi idiotami obsadzi urząd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :O Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.chello.pl 12.05.10, 19:52 Autor: Gość: Karola IP: 193.239.58.* Autor: Gość: Kamila IP: 193.239.58.* Ja pier***ę. Takiego rozdwojenia jaźni i takiej propagandy to jeszcze nie widziałem. Idźcie dzieci PO spamować gdzie indziej. freeisoft.pl/?p=27189 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.dialog.net.pl 12.05.10, 23:45 chello boy w dupie byłeś i gówno widziałeś. żal mi was forumowe popierdółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :) Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.chello.pl 12.05.10, 23:57 Gość portalu: chello boy napisał(a): chello boy w dupie byłeś i gówno widziałeś. żal mi was forumowe popierdółki. Allle to było dobre! Jednak zabolały moje posty, że tak nędzniutka riposta. Wysil się i postaraj bardziej urzędasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakaszwilij Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.dialog.net.pl 13.05.10, 00:15 chello boy masz ucisk na psychice. wmówiłeś sobie schize, że posty piszą urzędasy... a tak nie jest. skończ z tą bajerą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mru Mru Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:17 Dajcie se po razie. Pani Bogusiu niech pani nie słucha tych dywagantów - niech Pani startuje . Nie ważne czy dostanie pani 1000 czy 3000 głosów w wyborach - na więcej bez zaplecza i strukltór , kontaktowi kasy - niema szans. Nie jest to takie ważne - jednak będzie pani miała duzy szacun - kiedy choc jeden głos poparcia na panią odda pani w drugiej turze kontrkandydatowi kruczkowskiego . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz.lubienicki Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas 13.05.10, 08:16 Osobnik podpisujący się chello boy zna dobrze tą metodę. Sam najpierw piszę z ip dialogu a potem sam sobie odpowiada z chello.pl I jak podejrzewam jest aktywistą wyborczym jednego z przeciwników prezydenta Kruczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzysz......... W Wałbrzychu jest mi dobrze ...................... IP: *.dialog.net.pl 13.05.10, 08:30 NOWY FILM REKLAMOWY KRUKA: video.google.pl/videoplay?docid=-977073112424272030# NOWE MIESZKANIA W WAŁBRZYCHU: img294.imageshack.us/img294/6237/16fakty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello boy :D Re: Robicie jeden krok, a ja widzę wasze dwa nas IP: *.chello.pl 13.05.10, 20:55 ireneusz.lubienicki napisał: > Osobnik podpisujący się chello boy zna dobrze tą metodę. > Sam najpierw piszę z ip dialogu a potem sam sobie odpowiada z chello.pl > I jak podejrzewam jest aktywistą wyborczym jednego z przeciwników prezydenta > Kruczkowskiego. Z całym szacunkiem dla Pańskiej inteligencji i wiedzy z zakresu maskowania adresu IP ... ale gów*o Pan wie na ten temat. Jakim cudem mogę pisać z dwóch adresów jednocześnie i to do tego jednym z sieci dialogu, a drugim z sieci chello? Na chacie mam tylko sieć chello i jakoś nie widzi mi się bieganie po sąsiadach i pytanie ich kto ma sieć z dialogu, by sobie samemu odpowiadać, czy uprawiać szermierkę z mniej inteligentniejszymi osobnikami na tym forum. Są proxy bramki, kto che korzysta. Jedni, by przy maskować swoją działalność, inni by pogadać z samym sobą - co zresztą widać po samych cyfrowych adresach IP, lub też mało znanych literowych, których nikt z operatorów sieci na trenie Wałbrzycha nie eksportuje do domów. Trafił Pan kulą w płot :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś