Dodaj do ulubionych

Prezio musi odejść

IP: *.chello.pl 15.11.10, 19:34
Nie zdążyłem dopowiedzieć Dziadkowi a już wątek się ulotnił ale wobec tego zakładam kolejny.
To adres odnośnika, pod którym się podpisuję.

www.fotoszok.pl/upload/dafffa10.jpg
Ja się też podpisuję pod tym tekstem i popieram tych z Państwa, którzy zagłosują na Pana Wilda lub Pana Lubińskiego. Kruczkowski jest już skończony, straciliśmy przez niego 8 lat i teraz trzeba będzie po tej jego patologicznej ekipie posprzątać. Zero głosów na prezia, zero głosów na Tutaja, zero głosów na Kołacz-Leszczyńską, zero głosów na jakiegoś Stefanosa, zero głosów na Stachurskiego (właściwie kto to jest? co zrobił na Wałbrzycha? przecież mieszka w Świdnicy), zero głosów na Torbusa (kolejny spad szukający poparcia na Podzamczu) zero głosów na pozostałych platformersów, no może z jednym lub dwoma wyjątkami.
Szanowni Państwo mamy wyjątkową i niepowtarzalną szansę odsunąć tą patologiczną ekipę od koryta, oni stworzyli sobie enklawę dobrobytu i działają tylko we własnym interesie, natomiast nasze sprawy ich nie interesują. Najgorsze jest to, że upokorzyli nas Wałbrzyszan, Wałbrzych pod ich zarządem był wielokrotnie pośmiewiskiem w całym kraju i poza nim. Odpłaćmy im pięknym za nadobne. Proszę tej okazji nie zmarnować, ponieważ oni szykują kolejny skok na kasę i w tej kadencji zawłaszczą wszystko i ich następcy będą się tylko borykać z długami, co odczują niekorzystnie wszyscy Wałbrzyszanie.
Proszę Państwa musimy to zrobić, ponieważ nikt za nas tego nie zrobi.
Ogłaszam pełną mobilizację, odsuwamy nieudolnych działaczy PO od władzy. Zapraszam też na wątek Patologie w szpitalu Szełemeja, tam wkrótce podamy informację, dlaczego ten rzekomo znamienity lekarz i rzekomo jeszcze lepszy manager postawił wszystko na jedną kartę i dyskredytuje kandydatów na prezydenta zachwalając obecnego prezia. On też jest w tej ekipie i też liczy na udział w ostatecznym zawłaszczaniu tego co jeszcze pozostało. Proszę Państwa proszę im w tym przeszkodzić, bo potem będzie już za późno. Mam jednak nadzieję, że Wałbrzyszanie zdadzą ten trudny egzamin - a po jego zdaniu będzie już tylko lepiej, ponieważ ta ekipa zaliczyła dno i po uwolnieniu się od tego balastu razem się od tego dna mocno odbijemy.

Pozdrawiam ]:->
Obserwuj wątek
    • Gość: echo Re: Prezio musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 19:50
      Zobacz --Oceń:
      www.youtube.com/watch?v=uc5INOLkNrk
      • kumbaka Re: Prezio musi odejść 15.11.10, 20:09
        Oceniam pozytywnie, natomiast szybkość wylotu mojego wątku z forum oceniam negatywnie.
        Związek jest tego rodzaju, że jak poleci prezio to poleci również administrator tego forum.

Pozdrawiam ]:->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka