brown_magika 18.11.10, 12:35 Nic dodać ,nic ująć. 2:0 dla Dami ,Twojej i Orfina. I co wy chłopcy na to? Sądu już się nie dało zastraszyć czy to nie był pradziwy sąd. O analizę proszę Witolda Szpura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldszpur Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:01 Analiza jest wręcz banalna w prostocie. Nie ma jak się okazało podstaw prawnych. (paragrafów) Okazuję się bowiem, że jak Kowalski skłamie publiczne na Lubińskiego w trakcie wyborów, to poniesie za to odpowiedzialność. Natomiast telewizja już nie. Ustawodawca już niejednokrotnie udowodnił, że tworząc prawo, tworzy wręcz swego rodzaju bubel. Najprościej jest bowiem zmieszać z błotem kontr-kandydata tworząc własną telewizje i w niej "jechać z koksem równo". Jak się łatwo domyśleć po 1 - 2 h oglądania DAMI jest ona telewizją kupioną przez jednego z przeciwników Lubińskiego. Na domiar złego to telewizja bardzo mocno PROPAGANDOWA, której nawet ja - osoba zainteresowana wyborami nie może oglądać dłużej niż 10 min z przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldszpur Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:03 A i śmiesznie to wygląda jak merytorycznie polemizuje z jedną osobą o 3 nickach i to jeszcze niepersonalnych. Pozdrawiam Piotrka ? Odpowiedz Link Zgłoś
brown_magika Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:25 Śmiesznie to się zrobiło gdy nagle świetnie przeanalizowany film-prowokacja okazał się prawdą. Osobiście to do Pana Lubińskiego nic nie mam może z wyjątkiem tego ,że otoczył się ekipą ,która go pogrąża z dnia na dzień jeszcze bardziej. Co do propagandy w tv to rozumiem ,że Pan Szpur jest fanem tv wałbrzych. Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy sondaż. Tak naprawdę ciekawi mnie nie tyle wynik badań ile pytanie jakie zadano żeby ten wynik wypaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
enron_wch Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:29 Jedni mają Dami, inni mają Tv twoja a Wy macie TVWalbrzych niewątpliwie najbardziej żenujące jest powtarzanie w tej ostatniej nagrań o Tutaju... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_wch Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:24 powiadam Ci... błądzisz człowieku... w uzasadnieniu Sąd ocenił materiał jako obiektywną krytykę sytuacji gdyby mecenas WWS lepiej się przygotował, to wiedziałby że z podawanej ustawy nie może nic żądać, bo dotyczy ona tylko emisji materiałów wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
witoldszpur Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 14:50 no to proszę: www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/1076-kto-prezydentem-badania-obop-ju-jutro i robił to OBOP bynajmniej nie na zlecenie WWS. Czarny-wch pakuj się, ale już :) Odpowiedz Link Zgłoś
brown_magika sondaż OBOP 18.11.10, 15:59 Oj Witku nic się nie uczysz od mądrzejszych. Jak już wspomniałam nie interesuje mnie wynik sondażu ,a jedynie pytanie ,które zadano. I jak sam już powinieneś zauważyć pytano nie o to na kogo ludzie będą głosować tylko komu dają największe szanse. To duża różnica. Mogę dawać największe szanse Panu A ale popierami i głosować będę na Pana B. A sondaż był na zlecenie WWS tylko poprzez Tv Wałbrzych. Ech chłopcy...nie uczycie się i dlatego ciągle dostajecie pstryczka w nos:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_wch Re: Mirek Lubiński padł 18.11.10, 19:22 haha... jak trochę pożyjesz, to zorientujesz się że każde sondaże są manipulacją... no jak inaczej mogły zostać naciągnięte sondaże na zlecenie tv wałbrzych na szczęście życie jest okrutne.. ludzie na wyborach powiedzą co o tym myślą... Odpowiedz Link Zgłoś