Dodaj do ulubionych

Gekon lamparci - problem!

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 00:35
Poszukuję hodowców gekonów lamparcich z terenów Wałbrzycha i okolic. Ewentualnie znawców tematu. Chodzi o problem ze zwierzakiem i jego nietypowym zachowaniem. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Gekon lamparci - problem! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.11, 07:05
      lmgtfy.com/?q=gekon+%20forum
    • Gość: Enigma Re: Gekon lamparci - problem! IP: *.play-internet.pl 09.02.11, 09:24
      www.terrarium.com.pl/forum/viewforum.php?f=21
      albo pisz tutaj, postaram sie pomóc
      • Gość: gość Re: Gekon lamparci - problem! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 11:27
        Wszystko ładnie, pięknie, ale na tym forum nie znalazłam rozwiązania problemu z moim gadem. Chodziło mi bardziej o kontakt bezpośredni, typu gg, bądź e-mail. OK, zaloguję się, ale obawiam się linczu, bo niewłaściwie zadam pytanie i tym podobne. Bądź też odsyłania do wątków już istniejących. Uwierz, że to, co się dzieje z moim gekonem to naprawdę bardzo dziwny przypadek.
        • Gość: gekon Re: Gekon lamparci - problem! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.11, 11:36
          pisz na maila: white_parr0t@tlen.pl
          Spróbuje pomóc
          • Gość: Bartek Re: Gekon lamparci - problem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:55
            gg 1481187 mam kilka gekonów lamparcich. może pomogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka