Gość: mała IP: 195.20.110.* 30.03.11, 09:22 witam, był ktoś już w nowo otwartym chińskim markecie koło castoramy?? da się kupić cos ciekawego? w jakich godzinach market jest czynny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iksylon Re: chiński market 30.03.11, 10:33 www.polskatimes.pl/stronaglowna/49261,chinskie-zabawki-zawieraja-substancje-trujace-nasze-dzieci,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: chiński market IP: 195.20.110.* 30.03.11, 11:05 hmmm pytanie było inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 13:17 Tu masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:21 W dziale DLA DZIECKA polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 13:31 MARKET JEST CHYBA CZYNNY CODZIENNIE DO GODZ.20 CZY COŚ CIEKAWEGO...SAMA SPRAWDZ,A CENY WCALE NIE NISKIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT pieprzyc IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 15:03 wyzdychamy to będą mieli spokój... Nie widziałam jeszcze zabawki Fishera zrobionej poza Chinami. Sorry - oświećcie mnie - coś się jeszcze produkuje poza Chinami oprócz telewizorów LG? :/ Ostatnio jak kupiłam skarpetki i było napisane made in Germany to mało z krzesła nie spadłam. Czasem warto zajrzeć do źródeł - jakość produktów zwykle b. dobra - www.dealextreme.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: chiński market IP: *.108.83.2.dolnet.pl 31.03.11, 06:52 Po 5 min wyszłam. Tam okropnie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:05 nie bój, nie bój. Chińczyk nie jest głupi, w komorze gazowej mieszkał nie będzie. Prezydent to wyczai i sprowadził mobruka żeby dać odpór żółtej zarazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 23:21 bylam i polecam kazdy znajdzie cos dla siebie bardzo duzy wybor od firan butow i ciuchow poczawszy na kosmetykach sztucznych kwiatach i zabawkach skonczywszy warto isc napewno cos sie kupi! Odpowiedz Link Zgłoś
iksylon Re: chiński market 01.04.11, 23:42 Zastanówcie się dwa razy zanim coś kupicie w takim chińskim markecie Szczególnie o odzież i zabawki dla dzieci mi chodzi Ja wiem że fajne i tanie ale bardzo szkodliwe ( zapewne nie wszystkie , ale czy warto ryzykować zdrowiem dzieci?) Mi też brakuje kasy , ale wolę nie kupić niż podtruwać dziecko tym badziewiem . Ja wiem że wszystko jest teraz Made in China lub na nową modę CHRL , jednak kupując znaną markę z wiarygodnymi certyfikatami minimalizujemy ryzyko nacięcia się na bubla . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 00:23 Tak ci powiedzieli w TVN'nie czy sam(a) na to wpadłe(a)ś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.11, 22:40 ceny są bardzo niskie, nie wiem szczerze mówiąc czy za taką małą kasę da się kupić coś przyzwoitego. Wizualnie nie są najgorsze, ale jakość na pewno pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -ł Re: chiński market IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.04.11, 23:09 nie wiem czy cena za spodnie 70zl to niska cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: chiński market IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.11, 23:50 biżuteria zajebista dostępna dla każdego od 3 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.11, 16:59 Prawdziwe, dobrej jakości i trwałe jeansy są w znacznie wyższych cenach. Chyba nie sądzisz że "jeansy" za 70zł to jeansy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: chiński market IP: *.152.158.230.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 20:06 Sklep adekwatny dla was Głupków z Wałbrzycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś