Dodaj do ulubionych

Koncert KORY

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 09:06
Koncert rewelacyjny, Kora zjawiskowa, piękna, tryskająca energią, aż dziw, że za niedługo stuknie jej sześćdziesiątka, tylko buractwo z Wałbrzycha nie doceniło, kto dla nich śpiewał, mało entuzjazmu, skąpe brawa, za dużo alkoholu. Nielicznej prawdziwej grupie fanów Kory dziękuję za wymianę energii pomiędzy nimi a sceną!
Obserwuj wątek
    • Gość: sac Re: Koncert KORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 20:08
      o jejciu, jejciu
      co za wydarzenie, co za gwiazda, az trudno uwierzyc, ze jeszcze ktos chodzi na koncerty podstarzalych prawiegwiazd
      • Gość: kkk Re: Koncert KORY IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 22:13
        natomiast mnie , nie trudno jest uwierzyć że muzyka ambitna nigdy nie była i nie będzie doceniana poprzez MŁODYCH zgruchociałych wewnątrz - miłośników "muzyki klubowej".
        • Gość: klubowicz Re: Koncert KORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 23:45
          muzyka klubowa jest na topie i tyle, jeśli chodzi o korę, jak dla mnie totalna porażka, nie jarzę że ktoś się tym może jarać, ale niech każdy słucha tego co lubi, po co poniżać miłośników klubów?
          • Gość: monar Re: Koncert KORY IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 00:10
            Za dużo jarasz i już nie jarzysz
        • Gość: sfda Re: Koncert KORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 12:27
          Brak slow, jak mozna zwykla, przecietna muzyke masowa nazywac ambitna?
          • Gość: Ooo! Re: Koncert KORY IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 13:27
            "Brak slow.." Nie tylko tego ci brak
    • b.bujak Re: Koncert KORY 17.04.11, 11:52
      weź mnie nie denerwuj! dlaczego nikt mi nie powiedział o tym koncercie wcześniej??
      byłam na jej koncercie jakieś 20 lat temu... niesamowite przeżycie! szkoda, że przegapiłam ten koncert :(
      • Gość: Ooo! Re: Koncert KORY IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 13:39
        Daj spokój to dzieci "mędrców" z miasta. Licencjat tatuś załatwił. Nie zadawaj bólu, kto tu wie co oznacza 5/4 ta "wiedza" nie jest "topowa".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka