Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 20:07 Nie ma kancelarii prezydenta. Bardzo dobre posunięcie. Należy jeszcze kilka TWORÓW UM zlikwidować i będzie mniej niepotrzebnych kierowników. A co za tym idzie: OSZCZĘDNOŚCI. Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawiedziony Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:06 Wejdź na spis telefonów i poszukaj tam kancelarii bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=6624&idmp=14&r=o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:49 Znając obyczaj panujący w naszym mieście nie pozostaną bez wsparcia POwinni się załapać na coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik UM Re: Zmiany w UM IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 22:51 No nareszcie te święte krowy pójdą tam, gdzie być może się nadają. Siedziały przy Kruku za pensje naczelnikowskie, a do pracy miały prawie nic, urzędnicy pisali im gotowce. Tak się znały na sprawach samorządu gminnego, jak ja na chińskim balecie. Wiem, wiem b. dużo coś na temat ich przydatności. Czasami to miały wiedzy mniej niż zero i szlag mnie trafiał, że ja za gó...ane pieniądze muszę wiedzieć wszystko i jeszcze im napisać, żeby to było na temat. Takich figurantów jest jeszcze trochę w UM i myślę, że wreszcie p. Szełemej zrobi z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakowy Będzie się działo wiele aby nie zmieniło się nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:58 oj naiwni, naiwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Będzie się działo wiele aby nie zmieniło się IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.11, 08:43 Będą nowi. To tylko wymiana na swoich. Populizm i nepotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pjotr Re: Zmiany w UM IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.11, 12:15 CO TY PJERDZIELISZ JAKIE OSZCZĘDNOŚCI ???? PO PRZENOSIŁ ICH DO INNYCH POKOI I UDAJE WARJATA PRZED LUDŻIMI JAKIE TO NIBY REFORMY ROBI DELIKATN IE DO WYBORÓW SIE SZYKUJE I TAK MA GŁÓWCE WSZYSTKICH W HHHHHHHHH JA ZROBIC CO SLEPI JESTESCIE ???? TRZEMU NIE POWJE SŁOWA ZE KATEGORYCZNIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO ZE NARAZIE NIE MYSLI O WYBORACH TO TAK SAMO JAK NIBY NIE NALEZY DO PO ALE MJESIAC TEMU NALEŻAŁ CO LUDZIE KRECI NIEKTURYMI WAŁBRZYSZANAMI JAK BARANIM ROGJEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyca Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:19 zadanie na poziomie podstawówki: przenosimy rzecznika prasowego do innego wydziału a na jego miejsce zatrudniamy nową osobę z zewnątrz. Pytanie-wydatki wzrastają czy rosną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyca Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:20 ups! Miało być: wydatki maleją czy rosną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASDF Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:31 Maleją skarbie. W nowym wydziale "stara" rzecznik nie wytrzymuje dłużej niż trzy miesiące, a "nowa" rzecznik nie dostanie aż takiej wysokiej pensji jaką brała "stara". To oczywiste. Jak POrządki to POrządki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:38 Gość portalu: ASDF napisał(a): > Maleją skarbie. W nowym wydziale "stara" rzecznik nie wytrzymuje dłużej niż trz > y miesiące, a "nowa" rzecznik nie dostanie aż takiej wysokiej pensji jaką brała > "stara". To oczywiste. Jak POrządki to POrządki. Jasne, za trzy miesiące będzie po wyborach, będzie można odetchnąć i powiedzieć: a teraz pocałujta w d..,. wójta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsa Re: Zmiany w UM IP: *.konino.nl 07.06.11, 12:48 'Jak POrządki to POrządki.' Dziwne to porządki, gdy w mieście w którym jest kilka szkół wyższych zatrudnia się spadochroniarzy z wrocka. Dobrze byłoby zastosować taką logikę podczas najbliższych wyborów i zagłosować na kandydata z zewnątrz. Skoro p.o. -który deklaruje, że tu się urodził i tu są jego korzenie - ma w dupie lokalny patriotyzm, to pamiętajmy o tym w najbliższych wyborach i miejmy w dupie kandydata PO. 'Jak POrządki to POrządki', jak POgonić, to POgonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASDF Re: Zmiany w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 13:40 "Lokalny patriotyzm" to na czym miałby polegać wg Ciebie ? Bo nie do końca rozumiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Zmiany w UM IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.11, 12:36 Ciekawe czy wezmie sie w koncu za MZUK. Odpowiedz Link Zgłoś