Dodaj do ulubionych

prośba o męską pomoc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 09:49
Po drodze do domu pasuje mi serwis SERAFIN w Szczawnie lub dalej LIMANÓWKA . CHodzi o podejrzaną oponę do kontroli , Proszę o poradę doswiadczonych bardziej ode mnie kierowców.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: prośba o męską pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.11, 09:53
      Polecam serwis oponiarski na "mleczarni", kolo firmy DAN (Szczawienko , tuż za ul. Gagarina). Kiedyś zamiast wydać 500 zł (wymiana dwóch opon) po diagnozie jednego z powyższych, skończyło się załataniem opony (której ponoć załatać nie było szans wedle jednej z powyższych firm) za 70 zł.
    • Gość: gość Re: prośba o męską pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.11, 10:06
      Ja w tym rejonie podjechałbym do wulkanizacji przy Sienkiewicza (równoległa do Serafina) w podwórku przed tym mini komisem na rogu co jest. Widać, że gość się zna na oponach i tylko tym się zajmuje.
      • Gość: Kierowca Re: prośba o męską pomoc IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.11, 20:43
        Owszem, ma niezla opinie. A nie po drodze serwis oponiarski Pocztowa (H.Siodla) na 11 listopada w podworku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka