Gość: PIS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.11, 14:36 Tylko PIS stworzy szansę dla polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gacek Re: Tylko PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:14 ale najpierw ludzie powinni zacząc myśleć samodzielnie, a nie poprzez komórki wszczepione przez TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my PiS Re: Tylko PIS IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.11, 18:22 dla Polski, ciemniaku, a nie polski wstyd, że takie nieuki popierają moich faworytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Tylko PIS IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.11, 18:39 już kiedyś stwarzali szansę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Tylko PIS IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.11, 18:51 To trzeba było ją wykorzystać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie Re: Tylko PIS IP: 78.9.17.* 19.09.11, 18:55 Ja w tym roku nie będę głosować na PiS, bo nie podoba mi się ich lista wyborcza. 1 to jakiś spadochroniarz niewiadomo skąd, Pani Zalewska ostatnio bardzo histeryzuje no i ten gó...arz, który zachowuje się jak chłopek spod budki z piwem, wypowiadać się nie potrafi - elegancji i kultury zero. Na PO też nie głosuję bo to same złodzieje i krętacze, na PSL też nie bo naszą strefę nam rozwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Tylko PIS IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.09.11, 19:03 haha PIS? a z kim oni będą rządzić? jak nie ma samoobrony i LPR... szanse już mieli, pokazali co potrafią. WIELKIE GÓWNO, won IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do andrzeja Re: Tylko PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 20:26 Gdyby Pomyślało logicznie po i zawiązało wówczas koalicję to już dawno byśmy wybudowali drogi, ale te oszołomstwo z POpulistycznymi hasełkami dla naiwnych i media zdziałały swoje. Wałbrzych to taka pigułeczka rządów PO. Mamy przerobione to z autopsji jak oni mądrze i odpowiedzialnie rządzą. Czy ktoś z nich poniósł jakąkolwiek odpowiedzialność za przekręty, a teraz jeszcze wszystko w imieniu prawa utajnią. Ot chory rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Tylko PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 07:14 No i w PIS-du .... Odpowiedz Link Zgłoś