Dodaj do ulubionych

dr Irena Komar

IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.12, 19:21
witam
czy ktoś z Was korzysta z opieki lekarskiej u dr Komar??
chodzi mi konkretnie o leczenie dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: dr Irena Komar IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 13:42
      up
      • haba.baba Re: dr Irena Komar 15.02.12, 19:35
        dawno dawno temu pracowała w Dzczawnie w poradni zeza-odradzam kategorycznie
        • Gość: Do Babinskiej Re: dr Irena Komar IP: *.pools.arcor-ip.net 15.02.12, 19:46
          Za mocno kluje,czy za glosno bzyka ?? Czym podyktowana jest negatywna ocena ?? :-))
          • Gość: martina Re: dr Irena Komar IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 20:10
            no właśnie poradnia zeza i niedowidzenia ma ktos dobre namiary
            (wrocław tez odwiedzamy ale zelezy nam na opiece tez u nas)
            • haba.baba Re: dr Irena Komar 16.02.12, 14:37
              Powiem pani szczerze,skoro pani korzysta z Wrocławia to tam się trzymać.Ja korzystam z kliniki Spektrum i jestem bardzo zadowolona z ich usług a jestem po witrektomi.Mają swoją stronę w komputerze prosze sobie poczytać,o ile się nie myle to dr,Muzyka jest w tej dziedzinie kompetentna cieszy się dużym zaufaniem,mają też podpisane z NFZ,jestem tam od 2009 r pod stała kontrolą,dwa razy do roku ufam im,uratowali mi widzenie a w Latawcu nawet takiej operacji nie wykonują bo nie dysponują sprzętem ani specjalistami,lekarze ze spektrum przyjeżdzają na konsultację do Latawca.
              • Gość: martina Re: dr Irena Komar IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 16:52
                właśnie trzymam się Wrocławia i nie planuje zrezygnowac ale teraz mam dlugi czas oczekiwana na wizytę a muszę dziecku szkla zmienić.mieliśmy tu(w Wałbrzychu) lekarza prowadzącego ale się zupełnie nie wykazał a doktor we Wrocławiu mówiła zeby tu u siebie pójść szkła po operacji zmienić i później na kontrole do nich tzn Wrocławia.
                a w latawcu nam tez nie potrafili pomoc wiec dlatego trzymamy się wroclawia
                dziękuje za poradę i pozdrawiam.
                jeśli ktoś zna lekarza który dobrze dobiera szkiełka dzieciom proszę o pomoc!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka