koniczynka_84 13.03.12, 19:59 Czy to prawda, że doktorek Szełemej dał ciepłą posadkę mężowy Maroszowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 20:10 To się nazywa transakcja wiązana i likwiduje się szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 08:59 heee nie zdziwiłabym się...a tak narzekano na układy gdy prezydentem był Kruczkowski ..i układów miało za rządów Szełemeja nie być a tam rączka rączkę myje i to naprawdę widać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 09:12 A ów mąż to co za persona ? Nauczyciel ? Sportowiec ? Spec od odpadów ? Co za jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 09:13 Bez względu na persony każdy ustawia swoich ! A my przeciętniacy chyba mamy tego dość !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.12, 09:20 Sam siebie dyskredytujesz mówiąc że jesteś przeciętniakiem. To nie przytyk ale uwaga na temat twojego sposobu myślenia. Sam stawiasz się niżej w hierarchii i przyznajesz że "ONI" są elitą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.12, 09:55 własnie to jest najgorsze, że wiele osób uprzywilejowała ich do tego by czuli się "elitą". I niestety tę "elitę" wybiera w demokratycznych wyborach. A prezydent nie jest Wszechmogącym, za jakiego się uważa i w czym niestety utwierdza go całe otoczenie. po co w Wałbrzychu rada miejska, jeśli wszystkie decyzje podejmowane są jednoosobowo na zasadzie "widzimiesię". Odnoszę wrażenienie, ze Wałbrzych to takie miasto, w którym każdy przekręt, niegospdarność i nepotyzm uchodzi uprzyliwejowanym bez większych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Po co Rada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 10:06 I tutaj się zgodzę. Po co wydawać pieniądze na rzekomą demokrację, jak głosują i tak jak maszynki nakręcane za propozycjami Prezydenta Miasta. To ma być taka złuda demokracji, żeby ludzie czasem nie zaczęli myśleć , że w mieście rządzi POlityczny i inne układy. Nie , nie. W mieście rządzą mieszkańcy i ich przedstawiciele( Bezradni Radni). Wszystko dla dobra mieszkańców, może i będą długi dla następnych pokoleń, ale to dla ich dobra, by żyło się lepiej. POmazańcy wiedzą lepiej co dla ludu dobre a co złe. A poza tym, to nasza wina, że jak te owce za pseudo- AUTORYTETAMI idziemy. Żadnego samodzielnego, krytycznego myślenia. Mózgi zlasowane przez papkę medialną. zadnego wysiłku, żeby zebrać informację z kilku źródeł i poddać ją WERYFIKACJI. Wszystko na wiarę w to, co rzecznicy w TV w ramach propagandy opowiadają. WIĘC ZACZNIJCIE Q.RWA MYŚLEĆ I COŚ ROBIĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Po co Rada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:01 Gość portalu: Adam napisał(a): > WIĘC ZACZNIJCIE Q.RWA MYŚLEĆ I COŚ ROBIĆ !!! Właśnie zacząłem myśleć i wymyśliłem..., że poczekam aż "Adam" da nam przykład i "coś" zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:11 może masz rację jestem przeciętniakiem i nim chcę pozostać ! elita Boże chroń nas chcę elity ona musi być ,tylko probem ,żeby elita pamiętała o przeciętniakach ,bo oni też żyją i oddychają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.12, 09:59 Mnożą się ci Marosze, w szpitalu nr 1 też przed wyborami wcisneli Marosza na ciepłą posadkę. Łapka Łapkę myje .Taki kraj. Takie miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 10:47 Brawo Adam .....nie wiadomo jak czasem pisać do tych ludzi i jakie fakty im pokazać że nie jest dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powtórka Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:18 Gość portalu: Adam napisał(a): > WIĘC ZACZNIJCIE Q.RWA MYŚLEĆ I COŚ ROBIĆ !!! Właśnie zacząłem myśleć i wymyśliłem..., że poczekam aż "Adam" da mi przykład i zrobi to "coś", bo jak na razie to Adam codziennie stawia klocek i filozofuje, a to akurat wszyscy robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam do replay`a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:34 Czekaj dalej. Adam to nie Prometeusz. Jak nie ruszy towarzystwo swoich czterech liter we własnym interesie, to ich problem. JA NA REFERENDUM PÓJDĘ A TY ? Nie pytaj co Adam może zrobić za Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić wspólnie z Adamem !!! Albo RAZEM, albo w zaciszu stawiaj sobie klocka czytając NWW czy inny opiniotwórczy chłam. Ja za Ciebie i dla Twoich korzyści czarnej roboty nie będę odwalał w czasie jak Ty będziesz sączył browarka , bo po co się wysilać. Aktywiści zrobią swoje a Ty i tak skorzystasz. Taki jest tok Twojego rozumowania. Więc od Adama trzymaj się z daleka. Nie po drodze mi z takim podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do replay`a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:57 Typowe dla wałbrzyskiego mądroszka : postawić głupawą tezę a następnie obudować ja treścią z poziomu idioty. A tak przy okazji; na referendum w sprawie Mobruka i obniżenia ceny za wodę, był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: do replay`a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 16:24 "Wałbrzyski mądroszek "? Nawet mi się podoba , bo myślałem, żem głupi. A co do poziomu otoczki , to mnie nie zniechęcisz. Proste słowa w prostych sprawach. Tu nie trzeba filozofować. Okradają nas, kpią sobie a sami czują się bezkarni dzięki "republice kolesiów", tych w prokuraturze i togach też. Więc mi tu nie wyjeżdżaj. Typową jest Twoja próba dewaluacji konkretów opisanych w prostych, "żołnierskich" słowach. Nic nie wskórasz. Ręczę. A ludzie się w końcu otrząsną i zaczną rozliczać zanim zagłosują. Albo rozliczą w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.12, 11:54 Jak będziemy im na wszystko pozwalac to tak się usadowią na stołkach,otoczą rodzinami i kolesiami że przez lata będą pasożytowac na mieszkańcach NASZEGO miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.12, 20:12 Bardzo dobrze że Danutę Marosz wyrzucili z SLD .Zawsze była karierowiczką mieszkańców olewała. Dla lewicy nic nie zrobiła, mieszkanców Piaskowej Góry zostawiła kupując dom na Podgórzu. Załatwiła meżusiowi pracę. Oszukała dzieci. Interesuje ją własny stołek. Ładnie skończyła zdrajczyni. Teatr ciagną dyrektorzy artystyczni a nie ona. Idzie tam gdzie ma korzyść. Wyborcy lewicy powinni jej napluć w twarz. Przez nia nie wszedł do parlamentu Marek Dyduch. Miernota do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 19:49 A jaką posadkę załatwiła mężowi że tak powiem przy pomocy władzy która sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.12, 15:07 posadka w szpitalu w administacji ,wykopali starych pracowników i wieli swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.03.12, 20:41 od odstzału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.12, 20:59 Masz pasożyty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 15:32 Jeżeli to co piszecie jest prawdą to to jest przerażające i bardzo korumpujące te małe bezmyślne istoty występujące pod mianem radnych. Więc nie ma sie co dziwić że ratusz robi co chce nie bacząc na ludzi. Nie będzie dobra miasta jeżeli ludzie w nim zyjący będą nieszczęśliwi, jedno wyklucza drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 19:24 Tu likwidacja szkół .....a tu pani Marosz.. www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,14138 no uśmiech jest a rodzice walczą by im szkół nie zamkneli...bo kasy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: dyr Marosz IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 19:33 Mamy szansę pozyskać środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego na informatyzację naszej placówki, ale potrzebny jest wkład własny – mówi dyrektor "dramatycznego" Danuta Marosz. - W tym właśnie przypadku te środki własne zagwarantował nam Urząd Marszałkowski, a chodzi o kwotę 240 tys. zł. Co mają do tego wasze szkoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 20:11 Po co komu taki teatr, aktorzy może i dobrzy ale ta ich dyrektor szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: dyr Marosz IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 20:29 He,he, dzięki Maroszowej wypiękniał śmierdzący zakątek Wałbrzycha i inwestycja idzie dalej. A najważniejsze - nie z waszych groszowych podatków. A szkoły likwidowałby i WWS...pretensje na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broni i żywi Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.12, 12:05 Teatr wyremontowany, to się zgadza. Ale amfiteatr to zasługa miasta i tak opluwanej ekipy Kruczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torquemada Re: dyr Marosz IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 20:27 @zdziwko Ja do szkoły już nie chodzę ale pojmuję, co to system naczyń połączonych. Jeśli kołdra jest za krótka, to jest za krótka. W jednym rogu miasta informatyzujemy, w drugim analfabetyzujemy i, demokratycznie, władza nie pyta nikogo o zdanie (nie mówiąc już o akceptacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 20:30 ale pomocy dla szkół pozykać nie można było? tylko najprościej likwidować i o to chodzi że jak się chce to się potrafi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: dyr Marosz IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 20:58 W zasadzie to młodzi ludzie głosowali na PO, wstyd było się przyznać , że ktoś idzie oddać głos na Kaczyńskiego. A teraz zamykają szkoły waszym dzieciakom. No cóz cierp ciało coś chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heretyk Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.03.12, 21:03 Marosz zdradziła lewicowe ideały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 21:04 Gość portalu: zdziwko napisał(a): > W zasadzie to młodzi ludzie głosowali na PO, wstyd było się przyznać , że ktoś > idzie oddać głos na Kaczyńskiego. A teraz zamykają szkoły waszym dzieciakom. > No cóz cierp ciało coś chciało. czyli wybór między dżumą a cholerą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: dyr Marosz IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 21:10 Niestety, taki podział. Albo się słucha instrukcji z " Gazety Wyborczej" + " Fakty i Mity", albo z " Gazety Polskiej" + TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 21:10 Ona nie ma żadnych ideałów tylko mna potrzeby kandydowania je przyjęła. Wstyd się przyznać żeby z pierwszego miejsca nie dostać się do sejmu, niebywałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.03.12, 22:44 zdrajczyni i likwidatorka głosowała za odebraniem miastu grodzkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nw Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.12, 08:54 Marosz odebrała miastu grodzkość za stołek dyrektorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: dyr Marosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 11:09 To są transakcje wiązane, wtedy miała takie a teraz ma inne ideały. Kto da więcej ten ma ich głos. Patologia polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.12, 22:49 > W zasadzie to młodzi ludzie głosowali na PO, wstyd było się przyznać , że ktoś > idzie oddać głos na Kaczyńskiego. A teraz zamykają szkoły waszym dzieciakom. > No cóz cierp ciało coś chciało. W Radomiu to PIS zamyka szkoły - ale racja. Dać pełnię władzy PIS i zabronią antykoncepcji. Dużo dzieci zapełni szkoły = po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.12, 09:52 Marosz złóż mandat - wyborcy lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWS Re: dyr Marosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.12, 10:07 Lubiński, złóż mandat. Wyborcy WWS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo Re: dyr Marosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.12, 16:03 Marosz wyjedz z Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: dyr Marosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 18:42 chyba w domu odsiadkę Odpowiedz Link Zgłoś